Ama o denge de sağlanmıyo hep kadın arada kalıyo boşverlerle ömür geçiyorHayır.
Dengeyi sağlasın yeter.
Kendi ailesiyle bağları koparan ilerki zamanlarda bir başkası için kendi çocuklarıyla bile bağını koparabilir.
Soruyu başta eşin kendi ailesiyle bağı koparmasi diye anladığım için öyle cevap vermiştim düzeltme aşamasında cevap vermişsiniz. Böyle bir aileyle görüşmek zorunda değilsiniz.Ama o denge de sağlanmıyo hep kadın arada kalıyo boşverlerle ömür geçiyor
Eğer eşinizin kendi bağını koparmasını kast ettiyseniz hayır.Ben çok istiyorum çünkü yıllarca fazla iyi davrandım tepeme çıktılar hep dahasıni istediler şimdi çocuğumu öptürmüyorum diye arkamdan konuşuluyor artık huzurumu kaçıran insanlardan bıktım siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Eşimde görüşmek istemiyo ki artık o da yorulduEğer eşinizin kendi bağını koparmasını kast ettiyseniz hayır.
Ancak siz onun ailesiyle bağınızı koparmayı kastettiyseniz eğer istenmeyen olaylar saygısozlıklar olduysa koparın.
Ancak siz koparsanız dahi eşinizin ve çocuğunuzın görüşmesini engellemeye çalışmayın. Çünkü yarın sizin ailenizden gelecek en küçük olayda elinizde sizden bunu ister. O yüzden siz görüşmeyebilirsiniz.Ancak kendi oğulları ve torunlarını görmelerini engellemenin bence. Eşiniz arada çocuğu alsın götürsün 1 2 saat görüşsünler.
Orasını bilemem.Eşimde görüşmek istemiyo ki artık o da yoruldu
Evet haklısınızOrasını bilemem.
Şöyle bir konuşma olabilir:
"Hayatım ben senin ve çocuğumuzın ailenle görüşüp görüşmemenize karışamam. Sonuçta onlar senin ailen ve çocuğumuz da onların torunu. Alıcağın her türlü kararda eşin olarak yanındayım ve destekçinim. Ancak kararını verirken iyi düşünmeni isterim.İleride pişman olacağın bir karar vermenide asla istemem. "
Bu tarz politik bir konuşma yapmanız hem sizi rahatlatır hemde eşinizle aranızda soğukluk olmasını önler. İleride eşiniz senin için görüşmeyi kestim gibi bir lafta edemez. Tabi bu benim kişisel düşüncem.
Hayır istemem,kıymet bilmek karakterdir; kendini dünyaya getirenin kıymetini bilmeyen,eşin sözüyle onları silen, eşin(elin kızı derler ya) de kıymetini bilmez bana göre.Ben çok istiyorum çünkü yıllarca fazla iyi davrandım tepeme çıktılar hep dahasıni istediler şimdi çocuğumu öptürmüyorum diye arkamdan konuşuluyor artık huzurumu kaçıran insanlardan bıktım siz nasıl başa çıkıyorsunuz
İnsanların torunlarını öpmesine mi karışıyorsunuz? Bence de iletişimi kesin, sınır koymayı yanlış anlamışsınız çünküBen çok istiyorum çünkü yıllarca fazla iyi davrandım tepeme çıktılar hep dahasıni istediler şimdi çocuğumu öptürmüyorum diye arkamdan konuşuluyor artık huzurumu kaçıran insanlardan bıktım siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Bunca hastalık varken neden bebeğimi öptüreyim pardonİnsanların torunlarını öpmesine mi karışıyorsunuz? Bence de iletişimi kesin, sınır koymayı yanlış anlamışsınız çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?