Eşinizin ailesiyle bağların kopmasını ister misiniz

Eşimin ailesi ile bağı kopsun istemem , bizlerde saygı çerçevesinde mesafeli görüşüyoruz, tamamen görüşmemek asla çözüm değil bambaşka sorunlar çıkar emin ol ...

Ama o denge de sağlanmıyo hep kadın arada kalıyo boşverlerle ömür geçiyor

Arada kaliyorsaniz asil cizgilerini cizemeyen kisi sizsiniz. Esiniz iki tarafi idare etmeye calisir, ama sınırlarınızı da koruyun. Ailesine ekstra dan birsey yapmak zorunda degilsiniz. Haftada bir kac defa görüsmek zorunda degilsiniz. Cocugunuz cok mu kücük, neden öptürmüyorsunuz bilmiyorum. Ama bir karar veriyorsaniz ilk siz arkasinda duracaksiniz.

Bunca hastalık varken neden bebeğimi öptür

Bilip bilmeden konuşmayın lütfen
Neyi bilmiyorum yazmışın iste öpüyorlar bebeğimi diye

Böylelikle biliyoruz artık diğer konularınız ister görüş ister görüşme

Ama insanlar o torunlarından ayırmak zalimliktir bu kadar basit

Ayrıca eşiniz de aile kavramı yok nasıl kendi ailesini yok saydıysa bir gün sizi de yok sayar köklerini bilmeyen kişiden bi halt olmaz

Manolya sen çıkıp git istersen hayatlarından daha kolay olur diye diyorum

Artık insanlar kv lerle ne kadar sorun yaşar oldu kime baksam görüşmek istemiyor. Acaba bizlerin tahammül seviyesi cok mu düştü. Aile en yakin olunan en samimi yapi birimi ama bizlerin en çok sorun yaşadığı eş ailesi oldu. Şuan en mantıklı bana göre de görüşmemek kendi açımdan ama ben böyle bir ilişki istemiyorum. Samimi pazarlıksız gerçek aile gibi bir iliski istiyorum cok da cabaladim ama ne yazık ki olmuyor

Bana ve evime karışmasalar bağların kopmasını istemezdim. Sonuçta onlar da anne ve baba. Fakat 1 sene içinde o kadar bezdirdiler ki keşke bize küsseler ve görüşmek istemeseler diyorum.

İstemezdim.
Çocuğum dede nine bilsin diye ama eşim kazık kadar adam,bu yaştan sonra anası babası olmazsa ölmez. Ama çocuğum için bir büyük ebeveyn varlığı çok önemliydi. Maalesef olmadı,eşim uzun süredir kendi anne babasıyla görüşmemeyi tercih ediyor. Bu da oğluma yansıyor.

hayir esimin ailesiyle iletisimi kesmesini istemem. Bende senelerdir gorusmuyorum ama esim cocuklarida alip haftasonlari gidiyor. Ben gitmiyorum. Neden karisayim anasi babasi sonucta size cektirmislerse sizde gorusmeyin.

kesinlikle kendi ailesiyle eşimin görüşmesini kesmesini istemem. siz de evlat sahibisiniz, bir çocuk, bebek kolay mı yetişiyor? onun sevgisi dünyada başka hiçbir şeye bedel olamaz. bir anne ile oğlun da görüşmemesini asla istemem, çok üzücü
tabi ama siz anlaşamıyorsanız, siz görüşmeyin. görüşmeme kararınızı politik bir dille aktarın eşinize ve sonrasında da aileleri hakkında yorum yapmayın ki o tarafa itip sizinle sorun çıkmasın

Bir kadın için anayı silen adam gün gelir bir başkası için sizden geçer çok net. Ana başka eş başkadir. ikisi de birbirinin yerini tutmaz . silmek ne demek .benim kocambenim için annesi ile iletişimi kesse karakterinden evlatlığından insanlığından şüphe ederim. terazi başka ezdirmemek sahip çıkmak başka silmek başka. kendi meselesi için isterse sittin sene yüz yüze bakmasın o başka ama bu çok farklı

İstemem. Bana yetişkin insanların bağ koparması, küsmesi sağlıklı gelmiyor.
Sağlıklı olan ilişkinizin, görüşme sıklığınızın ve sınırlarınızın ne olacağına sizin karar verdiğiniz ilişkiler yaşamak.
Eşim, kendini doğuranla bağını koparabiliyorsa, benimle ve çocuğuyla da koparır. Ben böyle düşünüyorum. (Kaynanamı sevmem ama bir bireyin ailesiyle bağını koparmamasından yanayım)

Eşimin ailesiyle ben mesafeli olabilirim ama oğullarının ne benden dolayı ne kendinden kaynaklı sorunlardan dolayı mesafe koymasını bağların kopmasını istemem. Annelik kutsaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…