Bunca hastalık varken neden bebeğimi öptürİnsanların torunlarını öpmesine mi karışıyorsunuz? Bence de iletişimi kesin, sınır koymayı yanlış anlamışsınız çünkü
Bilip bilmeden konuşmayın lütfenKeşke onlar senle iletisi kesse
Ama bi canları var onun hatri var gel gelilim sana bunu anlat
Bebeğinizi ömür boyu parka da götürmezsiniz siz ya da avmlerdeki oyun alanları, oralar pislik yuvası hep.Bunca hastalık varken neden bebeğimi öptüreyim pardon
Eşimin ailesi ile bağı kopsun istemem , bizlerde saygı çerçevesinde mesafeli görüşüyoruz, tamamen görüşmemek asla çözüm değil bambaşka sorunlar çıkar emin ol ...Ben çok istiyorum çünkü yıllarca fazla iyi davrandım tepeme çıktılar hep dahasıni istediler şimdi çocuğumu öptürmüyorum diye arkamdan konuşuluyor artık huzurumu kaçıran insanlardan bıktım siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Kreşe ve okula da gitmeyecek o zaman. En çok pislik orada. Havuza,avm ye ,oyun alanlarına daBunca hastalık varken neden bebeğimi öptüreyim pardon
Ama o denge de sağlanmıyo hep kadın arada kalıyo boşverlerle ömür geçiyor
Neyi bilmiyorum yazmışın iste öpüyorlar bebeğimi diyeBunca hastalık varken neden bebeğimi öptür
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen
Aaa olur mu oralar sevgi dağıtıyorKreşe ve okula da gitmeyecek o zaman. En çok pislik orada. Havuza,avm ye ,oyun alanlarına da
Bir babaanne umumi tuvaletten 18 kat daha fazla bakteri taşır. Bilmiyorsanız öğreninAaa olur mu oralar sevgi dağıtıyor
Ama aile tü kaka .... mikrop yuvası
Yanı öyleymiş sağolsun öğretiyorlarBir babaanne umumi tuvaletten 18 kat daha fazla bakteri taşır. Bilmiyorsanız öğrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?