Eşinizin ailesiyle görüşme sıktığınız nedir?

Senede 2 bayram bir şubat tatili düğün dernek vs. zamanları hariç hiç çokta iyi olur güzel olur ne demişler seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli

4.5 yıllık evliyiz. kayınvalidemin bize geldiği sayılıdır. toplasan 5 defa anca gelmiştir. biz onlara hafta da bir mutlaka gidiyoruz. hatta canım yemek yapmak istemiyorsa 2-3 kere gittiğimizde oluyor. ben derim eşime hadi anneme gidelim diye.. hem yemek zahmetinden de kurtulmuş oluyorum. kendi ailem şehir dışında bu arada. kendi anneme ancak ayda bir gidebiliyorum.

Ben her hafta sonu 1 gün uğrarım. Oğlum da dersleri ağır olmadığı sürece haftada 1 gün uğrar. Eşim ise 1-1.5 ayda 1 gider .. Eşimin gittiği gün hepimiz orda yemek yiyip döneriz. Eskiden daha yakın otururken her akşam uğrardım.Çocuğumuza bakıyordu alıp çıkardım.

benim il dışında oldukları için yılda en fazla 2 kez görüyorum . anlayacagınız bayramdan bayrama ...

Bir rutine binmiş şekilde olmasa da 1 hafta ya da 10 günde bir annemlere gideriz ya da onlar bize gelirler dışarıda görüşürüz bir süreci yok yani farklı aralıklarla eşimin ailesine de 2-3 hafta da bir falan gideriz önemli günlerde doğum günü iftar vs.bazı gündüz oturmalarına falan çağırırım.Ben aileme düşkünümdür eşim fazla aramaz illa gidelim demez hatta hemen hemen her gitmemize vesile ben söylerim gidelim çağırayım derimİki aileye de araçla 15-20 dakikalık mesafedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…