Eşinizin ailesiyle görüşme sıktığınız nedir?

Insanlarin hangi sıklikla gittigini ogrenince ne yapacaksiniz? Onu merak etttim. Konu disi sormadim cevap yazarsaniz sevinirim

Aynı sehirde, farklı ilcelerdeyiz eşimin ailesiyle.ama uzak mesafedeyiz. ayda 1 gideriz.gittigimizde 2-3gun kalırız.onlar pek gelmez.kp'in,TV yok, canı sıkılıyormus. Pek gelmek istemiyorlar. Eşim de hiç zorlamazgidelim diye.Annemgille ayni semtte oturuyoruz.haftada ortalama 3kez görüşürüz. O yüzden haksızlık oluyor diye düşündüğüm için ben derim eşime annengile gidelim diye.
Kv-kp ne kadar iyi de olsa kendi ailen gibi olmuyor.sık muhabbet, tez ayrılık demişler.ailem le ne kadar sorun yasasam da arada kırgınlık olmuyor ama kp-kv nin lafı hareketleri cok batıyor bazen. O yüzden mesafeli olmak daha iyidir.

Ama olmuyorrr :)) senin kaynoşla aran nasıl

Iyi yani bu zamana kadar aramızda bise olmadi 4 yıllık evliyim aramıza biraz mesafe koyduğum için olabilir ilk evlendigimde 1 buçuk yıl onlara yakın oturdum 2 günde bir giderdim bazen hergun sonra anneme yakın taşındım şimdi kafam çok rahat

Oh misssss ağzının tadı daim olsun♡

Aynı benimkileri anlatmıssın :)
Sanırım kv kp geneli kışa hazırlık yapıyoooorr hazır oluuuuun kk hanımları kv kp kışa soba yakmamak veya doğalgazdan tasarruf içinn geliyyooooor
Her geldiğinde de mutlaka bi anlaşmazlık oluyo yinede inatla geliyo gittikten sonra abarta abarta lafını yapıyo sonra bidaha geliyo madem memnun kalmıyom es geç beni ama yok diğerlerine gitmez bana gelir elinden gelse .Ama gecen geldiğinde demiştim arkamdan bunları diyomuşsun öyle madem niye burdasın ben öyle biley yapsam gelirmisin yada ben seni evime alırmıyım diye meşhurdur zaten hemenn başladı yok kızım ben öyle demefim millet kötü olalım istiyo vsvs he he dedim.kulağımla duymasam beni çekiştirken başkasına inancam .Neyse ikinci sıraya beni koymuş heralde gelsede biran önce kazasız belasız güle güle desek.

aynı mahalledeyız ben davet edersem gelilrler..onlarda haftada bır cagırır..yorgun degilsem giderim yorgunsam eşim cocuklarla gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…