- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Demekki seviyorlar seniKöy değil de köy gibi bi yer
Keşke benim kp de gelmek istemese
Aynen ama ben aksine çok isterdm onlarla birlikte olmayı onlarda kalmayı bizde kalmalarını falan ama nasipp :))ne güzel ya çoğu gelinin istediği türden
Iyi olcaksa tabi herkes isterde işteAynen ama ben aksine çok isterdm onlarla birlikte olmayı onlarda kalmayı bizde kalmalarını falan ama nasipp :))
Ama olmuyorrr :)) senin kaynoşla aran nasılIyi olcaksa tabi herkes isterde işte
Ama olmuyorrr :)) senin kaynoşla aran nasıl
Darısı balımıza inşallah.Iyi yani bu zamana kadar aramızda bise olmadi 4 yıllık evliyim aramıza biraz mesafe koyduğum için olabilir ilk evlendigimde 1 buçuk yıl onlara yakın oturdum 2 günde bir giderdim bazen hergun sonra anneme yakın taşındım şimdi kafam çok rahat
Amiiin tavsiye ederimDarısı balımıza inşallah.
Ya kendi ailene yakın olacaksın ya iki tarafada uzak başka türlü cekilmiyoDarısı balımıza inşallah.
Hergün nie geliyorlar ben olsam bende sınır olurumHer gün gelmeden duramazlar. Sinir oluyorum
Oh misssssIyi yani bu zamana kadar aramızda bise olmadi 4 yıllık evliyim aramıza biraz mesafe koyduğum için olabilir ilk evlendigimde 1 buçuk yıl onlara yakın oturdum 2 günde bir giderdim bazen hergun sonra anneme yakın taşındım şimdi kafam çok rahat
Amin ❤ hepimizin canimOh misssssağzının tadı daim olsun♡
bebeğim oldu ya. evlerde yakın. bir nefes alamıyoruz sayelerinde. ay imkanım olsa ülke değiştircem.Hergün nie geliyorlar ben olsam bende sınır olurum
Her geldiğinde de mutlaka bi anlaşmazlık oluyo yinede inatla geliyo gittikten sonra abarta abarta lafını yapıyo sonra bidaha geliyo madem memnun kalmıyom es geç beni ama yok diğerlerine gitmez bana gelir elinden gelse .Ama gecen geldiğinde demiştim arkamdan bunları diyomuşsun öyle madem niye burdasın ben öyle biley yapsam gelirmisin yada ben seni evime alırmıyım diye meşhurdur zaten hemenn başladı yok kızım ben öyle demefim millet kötü olalım istiyo vsvs he he dedim.kulağımla duymasam beni çekiştirken başkasına inancam .Neyse ikinci sıraya beni koymuş heralde gelsede biran önce kazasız belasız güle güle desek.Aynı benimkileri anlatmıssın:)
Sanırım kv kp geneli kışa hazırlık yapıyoooorr hazır oluuuuun kk hanımları kv kp kışa soba yakmamak veya doğalgazdan tasarruf içinn geliyyooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?