- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aynen katılıyorumBende kapıya çıkmadım zaten sorup gittiler açmıyorum kapıyı ben çatkapı gitmem kimsede gelmesin.
Valla yeni konu açtım onlarla görüşmek tarihe karıştı artık benim için aramayıp sormayacaklar ne beni ne ailemi yok sayacaklar şükür kurtuldum:))Çalışmıyorum diye sanki evde sıkıntıdan ölüyormuşum gibi kv sıkıldıysan gel diye arıyordu. Yok diyordum işim var ve cidden işim var ev yerleştiriyordum. Bu arada 2 ay olacak evleneli. Eşim bi anneci babacı oldu ki anlatamam normalde cahil kadın salak kadın diye dalga geçerdi annesiyle. Şimdi çok kıymetli. Geçen hafta sağlam bir kavga ettik. Sonra konuştuk ettik. Şimdi hafta bir anneme gidiyoruz bir de onlara. Umarım böyle devam edip azalır.
Kv ile arada 10 dk yürüme mesafesi anneme arada 20 dk araçla mesafe var.
Bu arada 2 hafta oldu işe başlayalı. Kurtuldum ay hiç gelmiyosunlardan anneme gitmem trip sebebi oluyordu ki o da evden hala getiremediğim eşyalarım var onları alıp bi kahve içip dönüyordum.
Artık akşamları 8 e doğru evde oluyprum işim baya uzak mesafede cmt 6 da yine iş yüzünden. Bir pazar günüm kalıyor. Hafta içi yemek yemeye gitti bi kere. Pazar günü de arkadaşlarımla program yaptım bir kaç saatte de temizlik yapıcaz.
İş hayatına başladığımdan beri cmt çalışmamak için hep dua ettim ama şu an inan ki işime geliyor.
Sende durumlar nasıl?
Tlfnda görüşmüyorum, gitmiyorum, gelmiyorlar. Memlekete 15 saat uzağım. Ailem bile ilk kez geldi bizdeler şuan. Halimden de gayet memnunum.
Aynı benimkileri anlatmıssınKonuyu görünce aklıma direk .
Kış geldi kvlerin göç zamanı başladı
En baştada benimki şaka gibi program bile yapmış önce kime gitcegi hangi ay kimde kalacağı psikolojik baskı gibi şu zaman görüşmek üzere deyip duruyo.
Kış gelmesin istiyorum sırf bu yüzden! Solugu bende alacaklar yine kesin
İmrendim vallaBenim kv kp hiç kalmadı bizde kp rahat edemez ve rahatsız etmeyi sevmez o konuda şanslıyım
İmrendim valla
Benim kp de rahat edemiyor ama yine de gelcegini düşünüyorum ben cünkü doğalgazımız var sıcacık geçirmek varken kışı :)
Köy değil de köy gibi bi yerköyden mi geliyor seninkiler
Kv e kalsa yıllarca kalmak isterde kp frenliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?