Eşinizin ailesiyle görüşme sıktığınız nedir?

Tlfnda görüşmüyorum, gitmiyorum, gelmiyorlar. Memlekete 15 saat uzağım. Ailem bile ilk kez geldi bizdeler şuan. Halimden de gayet memnunum.

Eşimin ailesi iyi niyetli ve beni rahatsız etmeyen, eleştirmeyen, hoşgörülü insanlarsa giderim haftanın iki günü ve hatta bebekten sonra, bir gün anneme bir gün eşimin annesine giderim giderim... Çünkü bebekle tek başına uğraşmak zor.. ben tek başına cebelleştim 40 mı bile yapayalnız atlattım.. Ama şimdi 26 aylık kızım artık Bazı sabahlar erken kalkıyor sabahtan götürüyor eşim bizi.. Genelde anneme gidiyorum tabi bizim kv biraz dır dırcI....

Biz de 2 haftada 1 falan görüşüyoruz, ya onlar bize gelir, ya biz onlara gideriz , ya da benim ailemden hep birlikte buluşuruz. Böyle biseyler işte :)

Ben tembel bir insanımdır, sevmediğimden falan değil ama gidemem. bazen işten eve gitmeye üşeniyorum.

Çalışmıyorum diye sanki evde sıkıntıdan ölüyormuşum gibi kv sıkıldıysan gel diye arıyordu. Yok diyordum işim var ve cidden işim var ev yerleştiriyordum. Bu arada 2 ay olacak evleneli. Eşim bi anneci babacı oldu ki anlatamam normalde cahil kadın salak kadın diye dalga geçerdi annesiyle. Şimdi çok kıymetli. Geçen hafta sağlam bir kavga ettik. Sonra konuştuk ettik. Şimdi hafta bir anneme gidiyoruz bir de onlara. Umarım böyle devam edip azalır.
Kv ile arada 10 dk yürüme mesafesi anneme arada 20 dk araçla mesafe var.
Bu arada 2 hafta oldu işe başlayalı. Kurtuldum ay hiç gelmiyosunlardan anneme gitmem trip sebebi oluyordu ki o da evden hala getiremediğim eşyalarım var onları alıp bi kahve içip dönüyordum.

Artık akşamları 8 e doğru evde oluyprum işim baya uzak mesafede cmt 6 da yine iş yüzünden. Bir pazar günüm kalıyor. Hafta içi yemek yemeye gitti bi kere. Pazar günü de arkadaşlarımla program yaptım bir kaç saatte de temizlik yapıcaz.

İş hayatına başladığımdan beri cmt çalışmamak için hep dua ettim ama şu an inan ki işime geliyor.

Sende durumlar nasıl?

Valla yeni konu açtım onlarla görüşmek tarihe karıştı artık benim için aramayıp sormayacaklar ne beni ne ailemi yok sayacaklar şükür kurtuldum:))

Aynı benimkileri anlatmıssın :)
Sanırım kv kp geneli kışa hazırlık yapıyoooorr hazır oluuuuun kk hanımları kv kp kışa soba yakmamak veya doğalgazdan tasarruf içinn geliyyooooor

Ben ayda bir görüşüyorum bazen 15 günde bir o da işte istersem telefonda ararsa uzun zaman olduysa açarım bir kaç gün olmuşsa takmam eşim zorlamaz sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…