eşinizin akşamları eve geç gelmesine tepkiniz ne oluyor..??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
arkadaşlar evli bir erkeğin evine geç gelmesi,akşamları arkadaşları ile gezip tozması:içelim:,akşamları olan iş toplantıları akşam geç gelicem yemeğe bekleme vs.vs.siz böyle bir durumla karşılaştınızmı??Karşılaştıysanız tepkiniz ne oluyor.??

olmazmı oluyor tabi ama ben gündüz işteyim akşamlarıda evde işlerim oluyor malum o sebeple pek sallamıyorum yeni evliyken tabiyki kızıyordum...

valla neden geç geldiğine bağlı.eğer işten dolayı geç geliyorsa bişey diyemem tabiki.ama yok arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirmek içinse zaten önce bana soruyor gideyimmi diye.haa olduki bana söylemeden gitti bu sefer geldiğinde surat yapıyorum bütün gece gönlümü almak için uğraşıyor:) onun için gitmeden önce hep bana sorar bende büyük ihtimal git derim çünkü zaten ayda yılda bir olur bu ve sonuçta onunda bi arkadaş çevresi var ve onlarla zaman geçirmek isteyecektir.kendimi kötü hissettiğim zamanlarda gitmesini istemem o zamanda gitmez zaten.

İlk zamanlar biraz takıyordum ve üzülüyordum.
Alıştım şimdi. Bu seferde gitsin, ayağımın altında dolaşmasın bende işlerimi bitireyim diyorum ama dibimden ayrılmıyor.

ne için gittiğine bağlı... eğer iş içinse ona alıştım zaten işi gereği çok geç geldiği zamanlar oluyor..
ama arkadaşlarıyla çıkıyor ve bu sık sık oluyorsa tabiki bozulur ve o gece kavga etmeden rahat edemem
o alttan alır sağolsun ama cadılık bende... tatlicadiarzu
ama öyle çok sık çıkmaz dışarıya ben arsızım hep dibimde olsun istiyorum..
yoksa onuda hakkı zaman zaman arkadaşlarıyla olmak..:enbuyukkk:

İş içinse tabiki sesimi çıkartmam ama yok arkadas yok şu bu gibi bahaneler yüzünden bir yere gitmez öyle huyları yoktur

geç kalma sebebi ne olduğuna bağlı kavganın şiddeti ama bir süre sonra sallamıyosunuz tabiiki

eşim işi nedeniyle surekli gece calişiyor gece 10 yada 1 de gelir eve o yuzden kizamiyorum :1rolleyes:

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

bende sana katılıyorum canım.allahtan benim eşiminde öyle huyları yoktur.zaten olursa sonucuna katlanır...dileğim hepimiz için hep böyle devam etmesi...:enbuyukkk:

gerçekten hiç başıma gelmedi. herzaman evden birlikte çıkar birlikte gireriz.markete bile birlikte gideriz. o yüzden tepkim neolurdu bilemiyorum.

geç gelme gibi bi özelliği yoktur. benden önce çıkar işten, önce annesine uğrar sonra eve eve geçer. hiç değişmez..

öyle geç gelme huyu yoktur ama arda oluyor iş nedeniyle zaten arar ara geç gelice zamanda:1closedeyes:

Beni uykumdan uyandırmasın da hiç sorun çıkarmam ama illa kapıyı çalar.

Haftanın iki günü işadamları derneğinde toplantısı var...o günler haricinde işten eve evden işe yerimseniben

Kocam; işi gereği zaten çok yoğun çalışır, akşam yemeğini sadece cumartesi-pazar beraber yeriz.Mesaiye de kalabilir,iş yemeği de olabilir. Alışkınım ben.tatlicadiarzu
Arkadaşlarıyla çıkmak konusuna gelince;
Eşim bana gündüzden haber verdiği müddetçe haftada 1,2,3 arkadaşlarıyla çıkabilir. Bazı cumartesileri eşim arkadaşlarıyla barda buluşur. Ben 2,3 saat sonra yanlarına giderim. Özellikle onları yalnız bırakırım. Arkadaşlarıyla da beraber geçirebileceği özel bir zamanı olsun isterim. Çok da hoşuma gider. Çünkü onu mutlu görmek beni de çok mutlu eder..:asigim:

evet ben cok sınır oluyorum askım ben bu aksam mesaıdeyım dıyınce cıldırıyorum ve esımle kavga edıyorum telefonda oda bana kızıyo benmı ıstıyorum mecburum o zaman ısı bırakım dıyo e adam haklı:asigim::asigim::asigim:

benimkisinin eve erken gelmesi süpriz ve olay olur artık o kadar alıştıkki evde olmamasına(işten dolayı)...:1ninca:
bu adam bugün niye evdeki, ne oldu acaba durumu olur kızlarla bende:bbo:

Benimkide bir yere cikmaz.Ciksada mutlaka bana sorar.Bende cogunlukla izin veririm,cünkü toplasan yilda 6-7 cikar.

eve geç gelmeler çoğalır ve bahaneler artarsa inanmam.evli yada bekar arkadaşlar lütfen dikkatli olun etrafta o kadar cin fikirli insanlar varki eşiniz ne kadar sizi seviyor olsada onuda baştan çıkaracak biri vardır.

canım kesinlikle katılıyorum.ortalık bozuldu iyice eşlerinize sahip çıkın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…