eşinizin akşamları eve geç gelmesine tepkiniz ne oluyor..??

valla benim esim gece gunduz kahvede sabah bi cikar aksam gelir bazen gece ilk zamanlar cok kizardim kahveye gondermemek icin herseyi yapardim ama simdi takmiyorum bile basimdan gitsinde naparsa yapsin umrumda bile degil.evde oldugu her saniye kavga ediyoruz zaten boylesi daha iyi...

bugün arkadaşım eşinin sabaha doğru eve geldiğini söyledi.arkadaşımda neden geç geldin,neredeydin deyince kavga çıkmış.eşi ne demiş biliyormusunuz kadın olda erken geleyim demiş.yazık öyle ağladı ki evini,eşini ve çocuğunu ihmal etmeyen bir bayandır.kadın olda erken geleyim ne demek ya,hani ihmal eden bir kadın olsa neyse adam haklı dicem ama oda yok,başka ne olabilir ki???

Allaha çok şükür Ki Eşimin Pek öyle Gezmesi Falan Yok.cani Sikilirsa Bana Der Hadi çikalim Diye.o Konuda çok şansliyim.5 Dk Geç Geldiğini Bilmem.bakala Bile Uğrucaksa Arayip Söyler.ama Olurda Geç Gelirse Eve Kiyamet Kopar çok Kizarim Asla Afetmem.ben Nasil Eve Geç Gelmiceksem Oda Gelemez O Kadar

hemen hemen hiç çıkmaz ama istemediğim birşey yaparsa surat asar dururum anlar o nedenini.

Songülcüğüm eşimi yakın takibe alırdım. Arkadaş çevresiyle eve davet ederdim Onların ağzından çaktırmadan laf alırdım. Eğer gerçekten erkek erkeğe gidiyorlarsa boşver gitsin ama yalan söylüyorsa oturup konuş.

Mümkünse gece çıksın lütfen..benımkıde kukuma kusu gıbı allahtan şimdi işi gereği geç gelıyor..zira evde oldugunde cenesı durmuyor habıre atışıyoruz..

benimki geç gelmezki.arad bi çok iş olunca işçilerini kontrol edip gelir.gezersede benle gezer.

bizmde öyle olaylar olmadı olmasınıda istememyasakkelime

bizde severek ama en önemlisi bizim için değişmeyecek tabuları konuşup anlaşarak evlendik :1hug:

değişecekse bende değişirim :mymeka:

benim eşimde hep erken gelir işten çıkar çıkmaz eve gelir ama bügün teftiş varmış hala çıkamdı bende çok sinilendim alışmışm erken görmeye arada geç gelince kızmamam lazım ama napim işte.

Songülcüğüm eşimi yakın takibe alırdım. Arkadaş çevresiyle eve davet ederdim Onların ağzından çaktırmadan laf alırdım. Eğer gerçekten erkek erkeğe gidiyorlarsa boşver gitsin ama yalan söylüyorsa oturup konuş.

tatlım konuşmuş ve cevabını almış.ben eşim 14 yıllık evliliğim süresince yalnız 2 kere eve geç geldi :nazar:nerede olduğunu ve kimlerle olduğunu söyleyip gitti.çünkü bu konudaki hassasiyetimi bilir.ama arkadaşım için çok üzüldüm.en çokta kadın olda eve geleyim ben bu lafı arkadaşımın hakettiğine inanmıyorum.çok çirkin laf.arkadaşlar inanın bizler çok şanslıyız:nazar:etrafta neler oluyor ya..:nazar:

Benim kocacım işi gereği eve geç gelebiliyor. Kimi zaman 11-12 yi bulabiliyor. İş dışında da arkadaşlarıyla, müşterileriyle dışarı çıkmak, yemeye gitmek istediği zaman önceden bana haber verir mutlaka ben de olumsuz bişey demem. Zaten çok sık olan bi durum da değil, genellikle birlikte çıkarız dışarı çıkacaksak. Ama neticede yapışık ikiz gibi yaşamanın alemi yok. Herkesin kendine özel bir alanı kalmalı, kendi arkadaş çevresiyle vakit geçirmeli ki birbirimizden bunalmayalım. Anlatacak, paylaşacak bişeylerimiz olsun. Ben bu fikirdeyim, aksini düşünen bütün arkadaşların fikirlerine de saygı duyuyorum tabi ki. :içelim:

Ben Daha Nişanliyim Ama Benim Aşkim Da Bensiz Bişey Yapmaz Ayiptir Sölemesi Tuvalete Bile Benle Giderdi Mümkün Olsa :)
Onu çok Seviyorum

iş nedeniylense yapcak bişey yok, zaten bu benim eşimde çok sık olan bi durum. Arkadaşlariylanda buluşcaksa zaten bana öncenden haber verir gidimmi der. Bence bi mahsuru yok. Zaten sürekli olan bişey değil.
Yeri geliyor ayni şekilde benimde işyerinde işim uzuyor yada yemeğe katilmam gerekiyor yada bende arkadaşlarlan buluşmak istiyorum iş çikişi ve eve geç gidiyorum oda sorun etmiyor bunu.

gerçekten bir iş yemeği varsa.ve gerçekten arkadaşlarıyle biraz takılacaksa.ve ben bunun gerçek olup olmadığını biliyorsam .yani kocam bana bu güveni verdiyse sorun yok.tabiki bu sık sık oluyorsa büyük sorun da olur yanii.

benim eşim böyle şeyleri çok yapar bırakır 3 cocuğu başıma kendisi istediği her yere gider istediği saatte eve gelir öyle rahat bir adam ki anlatamam bu yüzden sürekli tartışıyoruz ama boşuna o kendi bildiğini okuyor bende bağırıp cağırıyorum ama kendime yapıyorum huylu huyundan vaz geçmiyor siz çok sanslısınız galiba allah daim etsin arkadaşlar

Back
X