eşinizin akşamları eve geç gelmesine tepkiniz ne oluyor..??

eğer iş için bir yemeğe giderse o zaman sesimi çıkarmam.çünkü işi gereği arasını sıcak tutması lazım mecburen...
ama arkadaşlarıyla çıkmasına çok nadir izin veririm. zaten o da teklif etmez...
güzelim karın varken elin odunlarıyla ne işin var ya deyip cilve yaparım çıkmaz zaten...
benim kocacim zaten işten eve evdev işe gider. akşamları da benle ilgilenir zaten. başkasını aramaz....çok sever beni....lanet olsun içimdeki koca sevgisine
...kaydirigubbakcemile3

eşim eve hiç geç gelmez geliş-gidiş saatleri bellidir dışarda takılmayı sevmez:)
ne yapıcaksa birlikte yapmaktan hoşlanır:)

arkadaşlar iş içinse neysede bir saate kadar izin verin. ancak yok arkadaşlarımla buluşacağım, yok futbol oynayacağım, yok nargile içeceğiz. sakın izin vermeyin gidersede eve almayın. nerde yatarsa yatsın . bize izin veriyorlar mı. benim angut üniversiteden arkadaşlarımla ne zaman buluşsam süratı iki karış kendisine ben seslenmiyorum. ve şu an hala eve gelmedi. eve gelince onu boğmak istiyorumm

benim eşim hiç geç gelmez, bensiz kalamaz, çok seviyor, işten çıkıp eve gelmek için dakika sayar, çünkü eve geldiyinde onu çok mutlu edeceyimi bilir :93:

arkadaşlar evli bir erkeğin evine geç gelmesi,akşamları arkadaşları ile gezip tozması:içelim:,akşamları olan iş toplantıları :kahve:akşam geç gelicem yemeğe bekleme vs.vs.siz böyle bir durumla karşılaştınızmı??karşılaştıysanız tepkiniz ne oluyor.??

döverim:)))))))) geç gelmek ne demek

iş nedeniyle geç geliyosa tabiki sözüm olmaz.ama arkadaşmış bilmemneymiş bi sınır dahilinde olduğu sürece sıkıntı yok.öyle her gün her gün hayatta katlanamam.

bizde öyle bi sorun çıkmıyo izin gününde ben zorla çıkarıyorum dışarı,tam ev kuşu:1:

benim eşim bekarken sabahlara kadar gezen bi tip olduğu için ben zorluk çekiyorum evde tek başıma canım sıkılıyor varsa yoksa arkadaşları zaten arkadaşları rahat bırakmıyoki arayıp duruyorlar napayım hiç bilmiyorum eşimde tespit ettiğin sürekli olarak bi yerde kalamıyor mesela bi cafeye falan gittiğimizde en fazla 10 dk oturur tek başıma yaşıyo gibi hissediyorum bazen

Benim hastanede sabahlamam gereken akşamlar istediğini yapsın. Zaten biz de öyle konuştuk. Arkadaşlarıyla dışarıda vakit geçirme işini benim olmadığım akşamlar yapacak.

Valla birşey diyemicem nerede ve kimlerle olduğunu biliyorsam ve eşimden eminsem arada bir sorun çıkarmam sanırım ama bilmiyorsam nerede kimlerle olacağını hiçbirşey demeden yemeğe bekleme filan diyorsa sıklaşıyorsa, yanındaki arkadaşlarını iyi tanımıyorsam yani bir yerde karşılaşma ve haliyle geçen çıkmıştınız eğlendiniz mi diye sorma teyit etme şansım yoksa bozulurum tanımam lazım yanii ama tepkimi bilemiyorum eşimle aynı yer çalışıyoruz fakültelerimiz farklı aynı kampüsteyiz hep beraberiz eşim bensiz bir yere çıkmaz bir tek ben temizlik yaparken haftasonu arkadaşının dükkanına gider takılır gel bitti şim dedim mi çıkar gelir. Genelde beraber çıkarız zaten arkadaşlarımızın çoğu evli karı koca görüşürüz hatta bazen ben tek kalmak bir yere gitmek isterim o kızar bana onsuz çıkıyorum diye..

Back
X