eşinizin akşamları eve geç gelmesine tepkiniz ne oluyor..??

İşle ilgili toplantıları vardır,yemekleri vardır bu doğal..Benimde oluyor..
İkimizinde ayrı ayrı eğitimleri,şehir dışı seyahatleri oluyor(daha çok eşimin)sorun yapmayız,yapamayız bunu.Ekmeğimizi kazandığımız şey yüzünden kavga etmeyiz..
Arkadaşları işte çok sıkılırlarsa dördüncüye eşimi ararlar,eşim bir dakika der bana sorar.Eğer kk ya gireceksem (evdeyse girmemeye çalışıyorum,ihmal etmiyoruz birbirimizi internet yüzünden)gönderiyorum.Yada çok bunaldığını hissedersem..
Ama öyle gezim tozim yalan konuşimm..İşi yoktur kocamın..

Benim eşim haftanın 3 günü akşamları tarafımdan izinlidir.Ne yapmak isterse yapar.Bunda bir sorun yok.Ben sadece hafta sonları kampa gittiğinde kızıyorum.Gerçi o da sadece senede 3 kere .Siyam ikizleri gibi yaşamanın da bir alemi yok.

Z&avallli kocacim zaten çoook çalisiyor hafta içi. Bir pazar günü var onuda camiide geçiriyor. 4-5 saat kaliyor (orda dernek var) sonra eve gelir. Ama aksama çikayim asla demez. En geç aksam 8 'de evde olur.

benim eşimde genelde gece 1-2 civarı gelir..ben alıştım artık tepki vermiyorum..çünkü biliyorum ki o işyerinde başka yerde değil...

şuan yaptığı iş gereği (dj) zaten haftanın 2-3 günü çok geç saatlere hatta sabaha kadarda dışarıda olur
normalde de bana haber verdiği sürece istediği zaman arkadaşlarıyla görüşür
yada onları eve çağırır
benim için no problem sürekli dip dibede olmazki
aynı şekilde bende görüşürüm bu konuda beni sıkmaz:nazar:
kendimize ait bi sosyal haytımızında olması gerekir dimi
bu kadar sıkmayın eşlerinizi nedemek bensiz arkadaşlarıyla görüşemez felan şakkıdı

benim eşim ortalama haftada 2 gün çıkar bazen müşterileriyle yemek bazen arkadaşlarıyla toplantı muhabbet.. ama kesinlikle beni çıkacağı gün içinde arar ve izin alır bende alıştım izin veriyorum genelde ..saygı ve güven olduğu sürece sıkmamak gerek

O kadar yolu çekiyo birde bu saatlere kadar çalışıyor yoruluyor diye üzülüyorum.
Ama akşam iş çıkışı yapılan toplantılara hiç tahammülüm yok.
Zaten adam yorulmuş daha ne istiyosunuz ya bırakın da karısının kollarına koşsun dimi ama..
Kocama kızmıyorum bu konuda , çünkü kendi de rahatsızdır zaten , iş bitsin eve gelsin ister.
Ama hayat şartları ne yapıcaksın..

valla ben o kadar katı değilim bu konuda....ilk yıllarda daha farklıydım ama şimdi dışarı çıkmak istediğinde kızmıyorum aksine hak ta veriyorum.biz nasıl gündüz arkadaşlarımızla vakit geçirip,eğleniyorsak onlarında hakkı..tabiki abartmadıkları sürece...eşimde arada çıkmak ister ve ben tepki göstermem.zaten gittiği yeri bilirim ne yaptığını bilirim....sonuçta aklında kötü bir niyeti olan her şekilde yapar arkadaşlar biz ne yaparsak yapalım.karşılıklı güven olmalı gerisi boşş....kendimi beni aldatıyormu,aldatıcakmı diye strese sokamam şahsen ben...

valla hiç böyle birşey başıma gelmedi yani çoook nadir olur o da dayımız var bursada o gelirse onu kahveye götürür falan okadar yoksa evde benimle zaman geçirmek hiçbir anı boş geçirmek istemedi bu zamana kadarr

kızlar benim eşimde çok geç geliyor bu duruma hem kızıyorum hemde üzülüyorum ilk başlarda kızıyordum ama sonraları eşime hak vermeye başladım kendi kontrolü dışında olan şeyler bunlar napim kızamıyorum kocama üzülüyorum bizim için,evimiz için çalışıyo sonuçta onu çoooook seviyorum...

genelde haftada bir iş dönüşü arkadaşları ile akşam takılır, buna birşey demem.
sıklaştırınca sinirleniyorum, ona da belli ediyorum.

Benim eşiminde yoktur öle akşam çıkmaları geç kalmaları felan işi biter eve gelir ne yapacaksa evde yapar sositososito arada maç yapar, arkadaşlarıyla takılır bişey demem eee bunada bişey söylemeyeyim dimi bu kadarıda hakkıkaydirigubbakcemile3

Surat asar kapiyi açarim afrali tafrali yemek yermisin diye sorarim sonra böyle tafrali yemek hazirlarim falan bişi sorsa da üstüne atlasam diye firsat beklerim yada kizim bişi dese laf sokarim - e baban geç gelmes böyle olmazdi kizim...... Falan derim işte böyle devam eder benim gönlümü alip inandirana kadar amaçabuk afederim fazla huzursuzluk çikartmam.... Gereken dozu korurum her zaman....

benim eşimde eve geç gelenler kulübünden. işim vardı oydu buydu iş bu beklmez falan filan diyor ama ben onu biliyorum ofiste toplanıyorlar arkadaşlarıyla lak lak ediyor. ve daha 1 yıllık bile evli değiliz bu durum canımı çoık sıkıyor kaç kere söylesemde arkadaşlarına değil bize zaman ayır die dinletemedim. dün akşam doğum günüm olmasına rağmen gece bi arkadaşıyla ankaraya gitti ( başkasının işi için ) kalbim ve duygularım okadar kırıkki dokunsanız ağlarım vallabenneyaptımki
ve bende çalışan birisiyimakşaları bir kaç saatimi var yani ne olur yani birlikte geçirsek ama yok yok işte :a015::a015::a015:

babacımı ösledim ben :a015::a015:

bende şimdiden konuştum bu konuları ben evde yalnız yaşamak için evlenmiyorum..sıkıysa şimdiki gibi yapsın hemen boşarım onu bi dakka beklemem arkadaşlarınla gitsin evlensin ozaman ...

geç kalma sebebinede bağlı tabiki...
her akşam geç gelırse takip ederim sonuçta kocam bisey çaktırmam yola devam ederim.sonucunu oğrenincede yallahhhhhhh......... :)

Allah şükür öyle bi durum yok.:nazar:
2-3 ayda bir bazen toplantı yapıyor o zaman da en fazla 1-2 saat gecikir.
Onun dışında 5 dakika bile geç gelmez:nazar:
Ev kuşu benim kocam izin gününde ben zorla çıkarırım

Back
X