Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

yemin ederim evlenme fikrinden her konuda daha da uzaklaşıyorum. Aldatmis basbaya girisim degilki bu. Bide piskin gibi söyledi ve siz kafasina bisey indirmeden beklediniz mi?? 4 aylik evlilikte bunlar oluyorsa ilerisini dusunun lutfen geleceginize yazik etmeyin

Keşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..
hah ıste bu
ozellıkle alıntıladım
kısı kendınden bılır ısı cunku

herseye karısan kısıtlayan ınsanlarla bu yuzden evlenılmez
onlar dar pantolon dız ustu etek askılı bluz gorunce hayvanlastıklarından dolayı herkesı aynı sanıyorlar

burda agzımız orta yerınden ayrıldı boyle kısılerle evlenmeyın demekten nısanlılık surecınde dıkkat edın en ufak suphede olumsuzlukta bıtırın sonunuz mutlu olmaz evlenmeyın demekten

Sizi kaybetmekten korksa böyle pişkince hareket eder mi??? Büyük bir şaşkınlıkla okudum konunuzu.Bu nasıl bir aymazlık

Girişim.degil aldatmış senin adam seni.
Bu yorumu arıyordum ben de. Yahu bu aldatmak değil de nedir? İlla yatakta mi basmanız lazım. Bildiğin flört etmiş benim için bu açık açık açık açık aldatma ve bir boşanma sebebidir!!! Daha 4 ayda sizden ne ara sıkılmış da başka numaralar istemeye başlamış. Bosanin.

Boşuna kusuyorsun, sen de birine numaranı ver. Odeselim de.
Küsmekten anlamaz bu tipler..

Tam bir aldatma olmasa bile
Dhaa nasıl aldatsın sizi? Aldatmanın tamı yarımı mı var?
Adam sizi geçmiş, sizi seçenek olarak görmemiş, başka insanlara yönelmiş. Aldatma sadece yatakta olmuyor.
Ayrıca eşiniz tam bi sapık, otobüsteki kızı kesip kesip numara istemek ne demek yahu, ne kadar vasat bir hareket. Kim bilir kimlerden istemiştir.

Ben sizi hatırladım.
Siz kayınvalide kocamın yemeğine gizlice ilaç atıyor konusunun sahibi üyesiniz.
Ya siz daha 4 aylık evlisiniz, bu adam daha siz sevgiliylekn eski sevgilisine dönmek için yol yapan iğrenç bir adam. Üzgünüm ama size üzülmedim. Zira bu hayatı siz kendiniz tercih etmişsiniz.
Yani marketten aldığınız karpuz kelek çıkmamış, siz keleğin ta kendisini almışsınız. Bu adam düzelmez, sizinde ayrılmaya niyetiniz yok zaten, adamda bunu bildiği için zerre utanç duymadan size anlatmış.

Çok acı biliyorum ama aldatmış sizi. Bugün bunu yapan yarın neler neler yapar. Sizi kaybetmekten korktuğunu da düşünmüyorum. Resti çekin gidin. Bunu bugün yapmazsanız ileride yaşayacaklarınız yanında kum tanesi kalır.

ayy bu o mu
daha kocamla aram ıyı onunla sorunum yok dıyordu o konuda cunku
asıl sorun esınız dedıgımızde sinirlenmıstı

ayy bu o mu
daha kocamla aram ıyı onunla sorunum yok dıyordu o konuda cunku
asıl sorun esınız dedıgımızde sinirlenmıstı
Aaa sorun eşi olur mu, kesin annesinin verdiği ilaçlardan dolayı kafası karışıp kızın numarasını istemiştir.

Eski konunuzu hatırladım.Siz,kayınvalidesinin alkol problemi olduğu için oğlunun yiyeceklerine gizlice ilaç kattığı üyesiniz.Ayrıca aklımda kaldığı kadarıyla eşiniz öfke kontrolü olmayan, şiddete meyilli biriydi. Kısacası adamda alkol bağımlılılığı var, şiddet var, e şimdi bir de aldatma var. Çok merak ediyorum sizin için bir insanın eşinden ayrılması için başka ne lazım? Yani eşiniz daha fazla ne yaparsa ondan ayrılırsınız? Hala yok özne yok nesne diye oyalanmayı bırakıp tam aldatma sayılmaz düşüncesiyle kendinizi kandıracağınıza bir an önce harekete geçin. Zira eşiniz yolda,otobüste,dolmuşta kadın avına çıkmış bir sapık!!! Sizin tepkisizliğiniz de adamı iyice arsızlaştırmış.İlginç çiftsiniz vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…