Dışardan bir gözle yorumlamak daha kolay gibi.. bir arkadasım paylaşsa benle böyle bir sorununu hiç çekme ayrıl derim mesela.. ama yaşarken bu kararı almak da çok kolay olmuyor duygularım karmakarışık şuan. Atacağım hiç bir adım doğru karar değilmiş gibi. İçimden tek gelen bir süre uzaklaşmak..
Bunu açıkça da söyleyebilirdi. Kırk takla stmasına gerek yokkiBu iste bir gariplik var. Eşiniz sanki siz ondan ayrılın istiyor.
Sanırım sizi kaybetmekten korksun gönlünüzü almaya çalışsın istiyorsunuz ama kaybetmekten korkan insan 4 aylık evliyken aldatır mı? Tepkiniz bile tepki değil. Adam da yukardaki üyenin dediği gibi dalga geçiyor resmen bişey yapmayacağınızı bildiğindenTavrım kabullenici değil. Ben kaybetmekten korktuğum bir insan bana böyle soğuk davransa uzaklaşsa tedirgin olurdum mesela.. vaz mı geçiyor benden diye düşünüp kendimi affettirmeye çalışırdım. Bunları yapıyor, üstüne de zerre pişmanlıl ve kaybetme korkusu yaşamıyor. Ben hangibirine üzüleceğimi şaşırmış durumdayım şuan.
o zaman sizi sevmiyor eşiniz. Sizi sevmeyen ve aldatan biriyle evliliğe devam edecek misiniz? Evlilikte kopma noktası aldatmadır çünkü.Bilmiyorum dediğim gibi ben sadece dinledim hiçbir şey sormadım.. sadece son zamanlarda telefonunu fazlaca saklıyor benden. Belki de kızı ikna etmeye çalışıyor ya da kızın aramasından veya yazmasından korkuyor.. olur da yakalarsam da "ben anlatmıstım sana zaten kız simdi peşimden koşuyor" diyecek belki de.. off hiçbişi bilmiyorum kafam allak bullak
Altında bisey kesin vardır durduk yere neden anlatsın? Bi de üstüne trip atmaya başlamış sen sessizden takip et bakalım telefonuna bakmaya çalış. Bu konuyu durduk yere nasıl açtı merak ettimBilmiyorum dediğim gibi ben sadece dinledim hiçbir şey sormadım.. sadece son zamanlarda telefonunu fazlaca saklıyor benden. Belki de kızı ikna etmeye çalışıyor ya da kızın aramasından veya yazmasından korkuyor.. olur da yakalarsam da "ben anlatmıstım sana zaten kız simdi peşimden koşuyor" diyecek belki de.. off hiçbişi bilmiyorum kafam allak bullak
Kaybetme korkusu yaşasa sizi asla aldatmazdı. Israrla gerçeği kabullenmiyorsunuz. Eşiniz yine arayışlarda olmaya devam edecek ve bir gün sizi bir başkası için terkedecek. Hep aynı hikayeTavrım kabullenici değil. Ben kaybetmekten korktuğum bir insan bana böyle soğuk davransa uzaklaşsa tedirgin olurdum mesela.. vaz mı geçiyor benden diye düşünüp kendimi affettirmeye çalışırdım. Bunları yapıyor, üstüne de zerre pişmanlıl ve kaybetme korkusu yaşamıyor. Ben hangibirine üzüleceğimi şaşırmış durumdayım şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?