Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Merak ettim, niye hep konularin bomba gibi oluyor? Yok annesi esinin yemegine ilaç atiyor, ondan öncede eski sevgilisi barisma girisimlerinde, sen kürtaj olmussun simdide aldatma olayi var.

Sonraki konularin ne olacak acaba? "Esimin baska bir kadindan cocugu var" "Esimi kadin donu ile yakaladim, acaba transmi" gibi konularmi olacak?

Bana 4 ayda bu kadar çok sey yasanmasi gerçekçi gelmiyor. Ha gerçekse, daha neyi bekliyorsun bosanmak için? Bir erkek zaten gerekmedikçe aldattigini asla anlatmaz. Belli ki kiz ile birseyler yasamis ve kizda sonunda sana anlatmak isteyipte, güya erken davraniyor es.

Neyse, sen sadece bira ara soguk takil. Bosanma tabi. Oda ne ola ki zaten??

Peki sizdeki bu sakinlige ne demeli? Kusura bakmayin ama bu kadar pişkin davraniyorsa bir adam biraz kendinizi de sorgulayin. Ve evet yerinizde olsam o eve gitmezdim.

Ocakta kürtaj olduğumda sevgiliydik, ekimde kürtaj olduğumda 3 aylık evliydim. Konularda bi gariplik yok da her zamanki gibi saptırılmaya çalışılıyor. Konu şuan ne ilaç ne kürtaj ama yine oralara getirilmeye çalışılıyor.

Bağırıp çağırsanıza rezil etsenize onu. Aynısını siz yapsanız ne namusunuz kalır ne başka seyiniz. Bagirin çağırın gerekirse kavga edin bence.yanina kalmasın ve susmayın da susarsaniz yüz bulur

Kendinize sordunuz mu bu adam bana karsi nasil boyle rahat davraniyor diye? Sorunuzun cevabiysa ben bu durumda esime karsi davranmazdim onu tamamen yok sayarim. Makheme ilgilenir kendisiyle.

Bende tam bunu yazacaktım belkide kadın eşine söyleyeceğim dedi ve o yüzden adam ortada bişey yokken gelip itiraf etti.. yoksa niye etsin ki dimi

Merak ettim, niye hep konularin bomba gibi oluyor? Yok annesi esinin yemegine ilaç atiyor, ondan öncede eski sevgilisi barisma girisimlerinde, sen kürtaj olmussun simdide aldatma olayi var.
Ay bu o üye miydi hemen mesajımı düzeltiyorum:

Anacım sen hiç uzatma sıkıntı da çıkarma. Trip attığın için özür dile otur kaynananla. Kocan da bi hatadır yapmış işte. Kötü niyetli olsa sana demezdi zaten. Bir nevi günah çıkarmış arınmış kabul et.

Yine icimdeki Muge Anli konusuyor"sizin gibilere 2 tane cakacaksin ancak akliniz yerine gelir".

Önyargılarınızdan arınarak yorum yaparsanız belki dikkate alınırsınız..

Anlattığından fazlası olduğuna eminim. Kadın tehdit ediyordur öğreneceğinden korkup hafifleterek anlatmış.
Şuan ki yüzsüzlüğü de senden kaynaklanıyor. Nasılsa sakinsin üste çıkıp hiçbir şey olmamış gibi üstünü kapatacak aklınca.
4 aylık evlilik çocuk da yok yerinde olsam bitirirdim. Ama ayrılmayacaksan da lütfen sesin çıksın. Ailene git bir şey anlatmasan da eşin biraz bi zahmet korksun. Bu evlilik bi gün biter ama kesin. 4 ayda telefon gizlemeler aldatmalar yüzsüzlükler yapan adam malesef hiç rahat durmayacak gibi. Şimdi sizin ayrı koltuklarda bile oturmayan cicim ayında bi çift olmanız gerekirken yaşadıklarınıza bakın. Bu adamdan hayır gelmez vakit kaybetmeseniz keşke.

Önyargılarınızdan arınarak yorum yaparsanız belki dikkate alınırsınız..
Siz önce kocanızın girişimde falan bulunmadığını düpedüz aldattığını kabul etseniz ve ona göre okusanız yapılan yorumları keşke. Aldatılmış olmayı değil de kendisini affettirmek için hiçbir şey yapmıyor oluşunu takmışsınız. 2 dal çiçek getirse bir dahaki itirafa kadar her şey güllük gülistanlık olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…