- 7 Haziran 2017
- 2.920
- 3.296
- 133
Aha hiç mi şaşmaz, hep böyle oluyor adam deli gibi kıskanıyor çünkü dışarıdakilere nasıl baktığı ortadaKeşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..
Bence de kız eşine söyleyeceğim pesimi bırak vs mı dedi acaba. Yoksa insan utanmadan nasıl anlatırUzgunum ama aldatma girişimi değil , aldatmak bu.
Bunu size anlatmasinin sebebi ya kızdan tehdit aldı ya da tepkinizi ölçecek.
Yoksa anlatmanın mantığı yok, saçma çok saçma.
Böyle kararkterde olan biri ile ömür geçmez. Hep yapacak bunu , hep pişkin olacak.
Madem boşanmam diyorsunuz öyleyse çocuk konusuna çok dikkat etmeniz lazim, çok.
Çünkü dervişin zikri ne ise fikride odur. Eşiniz olacak kişilik kadınların kıyafetinden tahrik olan biri. Aptal.Keşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..
Ben benim baskımla yapacaklarından vazgeçmesindense böyle şeylere hiç meyletmemesini tercih ederdim. Neden başka heyecanlar peşinde? Asıl mesele bu..Sana anlatması pismanligindan olsa tavri böyle olmazdi diye düşünüyorum
Acaba senin ayrilmani mi istiyor veya tepkini mi ölçüyor
Off 4 aylik evli bi erkek neden boyle seylere merak salar yeni evli sayilir yaa aranizda daha once bu tarz problem oldu mu?
Siz yapsayniz baskasiyla konussaydiniz naparmis bunu sorsaydiniz.
Firsati olsa belki ileri de gidecekti.
Yani aldatma sadece fiziksel bişey degil
Bunu yapma istegi duymasi bile guveni zedeler
Lutfen bunu alttan alma lütfen
Ya aslinda seviyoruz seytana uymus deme
Alttan aldigimiz hersey degerimizi düşürüyor simariyor bu erkek milleti..
O zamanlar bulduğum tek şey hep eski kız arkadasının profiline bakmasıydı. Ki bununla ilgili sessiz kalmamıstım o anki sinirle şiddet uygulamışlığım bile oldu.Telefonuna sürekli bakardım, her baktıgımda da bişey bulurdum demişsin...
E o zaman şimdiki de farklı mı?
O zamanlar bulduğum tek şey hep eski kız arkadasının profiline bakmasıydı. Ki bununla ilgili sessiz kalmamıstım o anki sinirle şiddet uygulamışlığım bile oldu.
SuperrrBen olsaydım hiç bozuntuya vermeden "benimde benzer yaptığım şeyler var" derdim doğru olmasa bile öyle düşünsün. Görsün ebesinin gömleğini ozaman.
Fake olduğunuzu düşünüyorumMerhaba,
4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?