Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Keşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..
Aha hiç mi şaşmaz, hep böyle oluyor adam deli gibi kıskanıyor çünkü dışarıdakilere nasıl baktığı ortada

Bence de kız eşine söyleyeceğim pesimi bırak vs mı dedi acaba. Yoksa insan utanmadan nasıl anlatır

Keşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..
Çünkü dervişin zikri ne ise fikride odur. Eşiniz olacak kişilik kadınların kıyafetinden tahrik olan biri. Aptal.

Ben benim baskımla yapacaklarından vazgeçmesindense böyle şeylere hiç meyletmemesini tercih ederdim. Neden başka heyecanlar peşinde? Asıl mesele bu..

yakışıklı bi adam numaramı istedi verdim , biraz konuştuk , sonra konuşmayı kestim , bir anlık hataydı hevesti tipine kandım dersin , al sana intikammm

Yok ben artık eminim, bu adamların içtiği terkoz suyuna kesin birşey karıştırıyorlar. Bu kadar aymazlık olamaz.

Fake olduğunuzu düşünüyorum

Daha 4 aylık bir evlilikte bu nasıl birşey?
Erkekler genelde anlatmaz zaten kız yüz vermemiş niye anlattı oda garip

Bende yeni evliyim ama eşim 4 aylıkken daha balayı dönemi neredeyse böyle bir şey yapsa direk gider boşanırım ,evli bir erkek nasıl giderde başka birinin numarasını isteyebilir? Bu adam nasıl bi karakter ve ruh haline sahip.Siz nasıl bu duruma aldatmaya teşebbüs diyebiliyorsunuz aklım almıyor düpedüz aldatmak bu 4 ay da bunu yapan 4 yılda başkasından çocukta yapar .Her şeyi geçtim nasıl mideniz böyle bir adamla aynı havayı solumayı nasıl kabul ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…