Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Elimizdeki sayalım:

Eşiniz bir başka kadını beğenmiş, flörtleşmiş ancak yürümeyince size itiraf etmiş.

Yaptığında bir beis görümüyor çünkü kendince amacına ulaşamamış. Ayrıca size söylemiş ki, ben salak mıyım gerçekten bişey olsa neden sana kendim söyleyeyim diyecek ve kendini aklayacak. Olası bütün manipülasyon çalışmaları için alt yapıyı hazırlamış (size trip atması da buna dahil).

Yani aldatmayı ne sanıyorsunuz ya da eşiniz ne sanıyor bilmiyorum ama buradaki herkesin dediği gibi bariz aldatılmışsınız. Eşinizin/sizin düşündüğünüz anlamda aldatılmanız ise an/fırsat meselesi.

Ben olsam çoluk çocuk yokken bitiririm. Gerçi ben çocuklarımla da bitiririm de, neyse..

Keşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler.. Kıskanç erkeklerin çoğunluğu kendi kötü zihniyetinden ötürü kıskançlık ve kısıtlamalarda bulunuyor. Sizin örnekte olduğu gibi...
...
Birisi no mu istedi Allahın hikmeti bu olay üzerine yaşayacağımız varmış bende verdim de bakalım ne diyecek....?!

Tam aldatma nasıl oluyor mesela? Yatakta üst-üste basmak mi? Sana kızmıyorum toplumun %90'i böyle benim eski kocam da iş arkadaşıyla laubali bir şekilde haftalarca konuşmuştu ben ayrılacağım dediğimde herkes benim üstüme geldi bunun için koca mi boşanır ne var herkes yapıyor fazla abartıyorsun ciddi ciddi problemin bende olduğunu bile düşündüm bir ara.Aradan 2 sene geçti bu sefer başka bir kızla bu sefer nasılsa insanlar anlayıp hemen boşa adam olmaz dediler çünkü sana 2 kere yasatmalari lazım.O kadar erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz ki her yaptıkları normal ilkeli duruşa sahip insan çok az

Keşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..

karışıyor çünkü bütün erkekleri kendisi gibi sanıyor. kişi kendi gibi bilir işi.
böyle bir duruma tavır tabi ki ayrılmaktır.
bunu 4 aylık evliyken yapan her zaman yapar.

Kaybetme korkusu evliliklerin genelinde yoktur ki erkeklerde cunku bosanma tabudur kadinlarda erkeklerde bunu bilir kullanir

Böyle bi olay yaşayan arkadaşım geldi bana sordu.. Numarasını istemi fln vermiş konuşmuşlar sonraevli olduğunu öğrenmiş ne yapayım dedi..Git esine söyle dedim bunu da önce adama söyle ki dedim peşine düşmesin.Seninki de böyle bise olabilir Kiz esine söyleyeceğim dediyse o söylemeden seninki söylemiştir.Uyanık ol bu ihanet ister yutarsın ister boşanırsın karar senin..

Bu olay buzdağının görünen kısmı bence...
Dahası da olma ihtimali çok fazla. Kendince en masumunu(!) anlatıp size karşı dürüst imajı oluşturmaya çalışıyor. Klasik bir söz : Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Sizin adınıza çok üzüldüm.
Öncesinde nasıl bir insandı, şuphelenmenize bakılırsa çok güven veren biri değil gibi...
Yaptığına gelince kesinlikle aldatmadir bunun adı...pratiğini yapmış yalan söylemiyorsa.

Ben arkadaşıma niye söyle deidm onu da söyleyeyim mesala ben eşim tarafından böyle bi olaya maruz kalsam bise de yasanmasa bilmek isterdim eşi de bilmek ister biz kadın kadına güçlüyüz..

Konular garip, tepkiler garip... Bunca olayın arasında 2 de kürtaj... Maşallah size. En azından korunmayı öğrenmekle başlasanız?

Bunu size NEDEN anlatti? Özür dilemek/vicdan rahatlatmak yok herifte, o zaman birden dökülmesinin amaci ne sizce?

Konular garip, tepkiler garip... Bunca olayın arasında 2 de kürtaj... Maşallah size. En azından korunmayı öğrenmekle başlasanız?
Lütfen konuyu yine buraya çekip saptırmayın. Hiç zorunda olmadığım halde daha önceki paylaşımımda bu konu üzerine gerekli açıklamaları yapmıştım.

Lütfen konuyu yine buraya çekip saptırmayın. Hiç zorunda olmadığım halde daha önceki paylaşımımda bu konu üzerine gerekli açıklamaları yapmıştım.
Tamam konunuzu saptırmayalım... 9 ayda 2 kere kürtaj sizce de fazla değil mi? Canınıza yazık, hem de böyle şeref yoksunu biri için.

İçinizden tartışmak bile gelmiyorsa ilişkiniz büyük darbe almıştır. Bir söz var ya "bir kadın susuyorsa vazgeçmiştir" diye sizin ki o hesap galiba. Son derece de tepkisizliğinizde haklısınız. Bence de tek kelime etmeye değmez. Yüzsüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…