• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin annesiyle yaşar mısınız

Evlenmeden önce kayınvalidemler için aman kışın 3 ay gelip yazın gidiyorlar.Beraber dururum ne olacak ki diyordum.Kiraya çıkmayıp bir kaç yıl bir oturup ev alırız vs diyordum.İyi ki kocam akıllı çıktı.Baştan ayrı ev olsun boş ver dedi.

Evlendikten sonra her şey bambaşka oluyor.Buraya 10 yıllık evli biri olarak yazmış olsaydınız yorumum farklı olabilirdi ama yok bacım gerekirse yol ver gitsin.

Erkek arkadaşımin babası küçük yaşta vefat etmiş. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan her anlamda birbirimizi çok seviyoruz . Tek erkek çocuk. Evlendigimizde annesiyle birlikte yaşamak istiyor. Yan yana olmasını kabul etmiyor. Onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor bu durum onun için çok ciddi.Bunu kabul etmezsem ayrı eve çıkamayıp ayrılabiliriz. Anneside gerçekten bana karşı çok iyi saygılı bir insan. Ancak aynı evde yaşamalı mıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız , nasıl yapmalıyım?
Yol ver,pişman olursun

Madem annesini yalniz birakmak istemiyor buyursun yasasin annesiyle, evlenmenin amaci nedir iki kisi bir aile kurmaktir
Ay yorumlara baktım da ne kadar gaddarsınız ne kadar ! Çocuğun babasi ölmüş babası siz olsaniz ne derdiniz ? Ayıp ya Canım sen kimseye bakma otur ben 2 sene oturdum sonra kiraya çıktım kendi evin olacak bir oda bir tabak fazladan koyman seni düşürmez Allah katında yüceltir emin ol sen bence bunlara bakma kuzum

Ay yorumlara baktım da ne kadar gaddarsınız ne kadar ! Çocuğun babasi ölmüş babası siz olsaniz ne derdiniz ? Ayıp ya Canım sen kimseye bakma otur ben 2 sene oturdum sonra kiraya çıktım kendi evin olacak bir oda bir tabak fazladan koyman seni düşürmez Allah katında yüceltir emin ol sen bence bunlara bakma kuzum
Ve benim kiraya çıkma sebebim evde kaynimin olmasıydı kayınpederim vs ama tek başına kadın olsaydi dururdum

İyi de burada süre belirtilmemiş.Siz 2 sene kalmışşınız.Ömür boyu kalabilirmiydiniz?Bir de o kişisel sınırlarla ilgili.Sizin için önemli olmayabilir.Çoğu insan için önemlidir.

Madem öyle niye 2 yıl sonra ayrı eve çıktınız? Ömür boyu eşinizin ailesiyle yaşasaydınız ya.
Esi vefat etmiş her anne çocuklarıyla yaşasın, eli ayağı tutuyorken, siz iki yıla ayrı ev tutun başkalarına akıl verin.

Bana veya bize hizmet et diycek biri değil ki zaten ben calışan birisiyim. Çok saygılı kendini bilen saygılı insanlar ancak bu konuda aynı ev olsun bırakamam diyor çok arada kaldım
Ne kadar saygi dolu insanlarmis. Sizi nasil guzel manipule ediyor, yok kabul etmezsen ayrilirimlar falan 🤦🏼‍♀️

Alin karsiniza “ben annenle yasama fikrini dusundum ve asla boyle bir seyi istemedigime karar verdim. Sen de boyle olunca ayrilacagini soylemistin, bence de en iyisi bu ayrilalim” diyin

Esimin annesiyle ayni evde yasamaya karsi olmak beni gaddar yapmaz, boyle bir durumu kabullenmek zorunda degilim, soruyu soran kisi icin ilerde tam bir eziyete donusecek bir durum ortada ve bu gerçekleşmeden onune gecmek lazim , siz demek ki farkli dusunuyorsunuz herkesin fikri kendine ,beni boyle yargilayacaginiza kendi fikrinizi yazin gecin sizin icin daha sağlıklı olur.

Babami annemden once kaybetmistik. Erkek kardesim evlenip ayri evde hayatini kurdu. Ustelik annemin ciddi rahatsizliklari vardi ama kimse kimseye yapisik yasamadi

Bir evin bir oğlu varsa Evlenmek için 89727377 kere Düşünüp Sonra 9292928383999999 Tekrar dan düşünüp ona Göre karar vermek lazım 🤔

Evet ablaları var
Ablaları hergun gelmez normal misafir gibi gelir gider sen ne kadar iyi ollursan onlarda iyi olur bence rahat da edersin 60 yaşında üstelik gitti gidecek ki zaten çok yaşamaz kocasının acısı var içinde , çocuk ta sana ayrı eve çıkmam diyosa haklıdır eğer ayrı giderse yarin birgün annesi ölürse vicdan azabı çeker yazık günah ya vicdanlı ol kuzum bence tamam de ne olacak Allah askina kendi anneni düşün yaşlı sonucta sana ne diyecek dese de yaşlılar hep öyle sen gönlünü hoş tut ve kızı gibi göster kendini kadın sana niye yatiyosun falan da demez annen gibi gör bence kuzum burdaki kadinlara bakma kimler ne yaşıyor kadın 60 yaşında olmasa gitme derdim ama kadın zaten gitti gidici yazık gunah çocukta haklı ayri gitse annesi de üzülür hem evladına hem eşine derken kadın ölse oğlu da vicdan azabı çeker 🌺🌺😌

Ablaları hergun gelmez normal misafir gibi gelir gider sen ne kadar iyi ollursan onlarda iyi olur bence rahat da edersin 60 yaşında üstelik gitti gidecek ki zaten çok yaşamaz kocasının acısı var içinde , çocuk ta sana ayrı eve çıkmam diyosa haklıdır eğer ayrı giderse yarin birgün annesi ölürse vicdan azabı çeker yazık günah ya vicdanlı ol kuzum bence tamam de ne olacak Allah askina kendi anneni düşün yaşlı sonucta sana ne diyecek dese de yaşlılar hep öyle sen gönlünü hoş tut ve kızı gibi göster kendini kadın sana niye yatiyosun falan da demez annen gibi gör bence kuzum burdaki kadinlara bakma kimler ne yaşıyor kadın 60 yaşında olmasa gitme derdim ama kadın zaten gitti gidici yazık gunah çocukta haklı ayri gitse annesi de üzülür hem evladına hem eşine derken kadın ölse oğlu da vicdan azabı çeker 🌺🌺😌
Yoksa siz kayınvalide misiniz?
Zaten çok yaşamaz mı?😂Nerden biliyorsunuz hanımefendi?

60 yaşı ne sanıyorsunuz siz ya, pırıl pırıl bir kafa maşallah. Birde kadını gidici yapmışsınız yaşına bakarak. :KK70: akıllara gel.

Yorumunuzu okuyunca sinirim bozuldu. Sürekli kadın gitti gidici yazıp durmussunuz. Hayır yani haşa Azraille mi konustunuz, nereden biliyorsunuz? Ölüm sırayla gelmiyor ayrıca 60 yaş öyle yaşlı bir yaş da değil. Tamam kayinvalideyle aynı evde oturmasını yine savunun ama sürekli gidici gidici diye okuyunca benim sinirim bozuldu buradan. Sanki ölmesini ister bekler gibi bir niyetle.

Yorumunuzu okuyunca sinirim bozuldu. Sürekli kadın gitti gidici yazıp durmussunuz. Hayır yani haşa Azraille mi konustunuz, nereden biliyorsunuz? Ölüm sırayla gelmiyor ayrıca 60 yaş öyle yaşlı bir yaş da değil. Tamam kayinvalideyle aynı evde oturmasını yine savunun ama sürekli gidici gidici diye okuyunca benim sinirim bozuldu buradan. Sanki ölmesini ister bekler gibi bir niyetle.
Demek ki vicdanınız varmış bilerek öyle yazdım zaten madem vicdaniniz var kıza bu tarz akıl vermeyin aaa yok kesinlikle asla ollmaz vah vah vah ne olmuş otursun kadınla birlikte

Back
X