Eşinizin başka bir kadina iltifat etmesine tepki verir misiniz

Çok genel olmuş soru, derdin neyse ayrıntılı yaz bacım

Ya eşim çok iyi niyetli bir insan ama sanki hayatımızdaki kadınlara fazla kibar davranıyor gibi geliyor mesela bana kayınlarım gelip iltifat etmez ama o eltilerime ediyor, yada erkek kuzenim gelip bana ooo kilo vermişsin filan demez ama o kız kuzenlerine böyle şeyler diyor filan gözüme batmaya başladı sanırım

Flörtöz nasıl oluyor mesela?

Gayet normal

Aile içindeki kadınlara takılmanız yersiz sanki, fazla mı kıskançsınız acaba

Ben iltifat edilen taraf olarak hiç memnun değilim şahsen Çocukluktan beri birlikte büyüdüğümüz arkadaşım, hanımının yanında ve tabii benim eşimin yanında bana iltifat ediyor. İltifat ediyor dediysem yılda bir iki kez. Ama direkt eşi kendini kötü hissetmiş midir diye düşünüyorum.

Aile içindeki kadınlara takılmanız yersiz sanki, fazla mı kıskançsınız acaba

Aslında pek kıskanç sayılmam ama yaşadığım bazı durumlar hassaslaşmama sebep oldu, bide bizim ailede şöyle oluyor mesela kadınlar kendi aralarında daha samimi oluyorlar ben de böyle görmüşüm ama eşimin ailesindeki kadınlar beni pek takmıyor gibi yani eşim hala bekar gibi davranıyorlar sanki, bu da hem özgüvenimi zedeliyor hem yalnız hissetmeme sebep oluyor

Ne bileyim kaşı gözü ayrı oynuyordur, sırıtıyordur, mesaj veriyordur, çapkın bir ifade vardır yüzünde filan elbette katiyen kabul edilemez öylesi

Bi insan eğer mal değilse karısının yanında yengesine kuzenine yürür mü, yani konusahibi paranoya yapıyor gibi geldi,laf olsun diye söylüyordur bence eşi

Aslında senin derdin kendinle, sen değersiz hissettiğin için eşin onlara tavır alsın istiyorsun o da onları pışpışlayınca zoruna gidiyor, burdan kadın-erkek ilişkisi çıkmaz

Bi insan eğer mal değilse karısının yanında yengesine kuzenine yürür mü, yani konusahibi paranoya yapıyor gibi geldi,laf olsun diye söylüyordur bence eşi

Biraz bu konularda hassaslaşmış olduğumu kabul edebilirim çok fazla böyle durumlara maruz kaldığım için normal ve normal olmayanı ayırt edemiyorum sanki

Ne var bunda? Hele ki akrabadan bahsetmişsiniz. Bu kadar kıskançlık fazla gerçekten. Sizin kuzenleriniz ince davranmıyor, size iltifat etmiyor diye eşiniz neden öyle olsun? Acaba eşimin hangi davranışına sarabilirim diye düşünüp bunu buldunuz sanırım.

Eğer yakın akrabasına söylüyorsa yada size de gerektiğinde iltifat edip sizi de yeri geldiğinde değerli hissettiriyorsa normal derim. Ama evde odun olup dışarıya mükemmel nazik erkek modelindeyse sıkıntılı bir durumdur bana göre.

Tabi canım, kimse “tatil yaramış” o şekilde söylemez bence de. Konu sahibi flörtüz nasıl oluyor diye sorduğu için onu açıkladım.

Normaldir belki bilmiyorum eşim yapsa dilini keserim ama kimseyle bu kadar samimi değil don tirit çok şükür

Malesef o da var, ben çok rahatsız olduğum için artık onunla mesafeli
Diğer aile üyeleriyke ilgilidir şeylere de o elti sebepli şüpheci bakıyorsun muhtemelen.

Ona mesafe koyduysa çok sorun etmeye gerek yok bence.

Aslında senin derdin kendinle, sen değersiz hissettiğin için eşin onlara tavır alsın istiyorsun o da onları pışpışlayınca zoruna gidiyor, burdan kadın-erkek ilişkisi çıkmaz

Teşekkür ederim yorumun için, kendime pek değer verdiğimi söyleyemem ama eşim birkaç kez ortamda ben yokmuşum gibi davranarak diğer kadını yüceltip pohpohladı o an ortamda kim varsa bu bazen eltim oldu bazen kuzeni bazen akrabadan bir kız, ve kendimi görünmez gibi hissettim, mesela eltimle birer elbise almıştık ve eşim gidip ona iltifat etti elbisen güzel olmuş diye benim elbiseminde yeni olduğunu biliyorken,bunlar kalbimi kırdı açıkçası

Biraz bu konularda hassaslaşmış olduğumu kabul edebilirim çok fazla böyle durumlara maruz kaldığım için normal ve normal olmayanı ayırt edemiyorum sanki

Mevzunun özünü kaçırma derdin neyse onu izah et, burdan yürürsen hem haksız olursun hem de saçmalamış olursun.

Ya eşim çok iyi niyetli bir insan ama sanki hayatımızdaki kadınlara fazla kibar davranıyor gibi geliyor
Bence eşiniz kibar biriyse bu çok güzel, Türkiye de genellikle odun versiyonundan şikayet edenine daha çok rastlıyoruz çünkü, yerinde ve kararında iltifat etmeyi bilen sosyal ilişkileri güçlü biri olmak güzeldir.

Pek öyle değil:) ama yinede yorumunuz için teşekkür ederim normal bunlar diyen birileri oldukça ben da daha iyi hissediyorum

Bence gayet normal bir durum. Söz konusu elti, kuzen vs yani aileden insanlar. Ben olsam rahatsız olmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…