Çok genel olmuş soru, derdin neyse ayrıntılı yaz bacım
Flörtöz bir şekilde söylemediyse eğer, yazdıklarınız çok normal günlük ifadeler. Tatil yaramış, kilo vermişsin, kıyafetin güzelmiş gayet sıradan insani söylemler, herkes herkese söyleyebilir bence. Tutup başka bir kadına “ne güzelsin” dememiş ya.
Gayet normalKonuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi
Ya eşim çok iyi niyetli bir insan ama sanki hayatımızdaki kadınlara fazla kibar davranıyor gibi geliyor mesela bana kayınlarım gelip iltifat etmez ama o eltilerime ediyor, yada erkek kuzenim gelip bana ooo kilo vermişsin filan demez ama o kız kuzenlerine böyle şeyler diyor filan gözüme batmaya başladı sanırım
Ben iltifat edilen taraf olarak hiç memnun değilim şahsenKonuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi
Ne bileyim kaşı gözü ayrı oynuyordur, sırıtıyordur, mesaj veriyordur, çapkın bir ifade vardır yüzünde filan elbette katiyen kabul edilemez öylesiFlörtöz nasıl oluyor mesela?
Aile içindeki kadınlara takılmanız yersiz sanki, fazla mı kıskançsınız acaba
Ne bileyim kaşı gözü ayrı oynuyordur, sırıtıyordur, mesaj veriyordur, çapkın bir ifade vardır yüzünde filan elbette katiyen kabul edilemez öylesi
Aslında pek kıskanç sayılmam ama yaşadığım bazı durumlar hassaslaşmama sebep oldu, bide bizim ailede şöyle oluyor mesela kadınlar kendi aralarında daha samimi oluyorlar ben de böyle görmüşüm ama eşimin ailesindeki kadınlar beni pek takmıyor gibi yani eşim hala bekar gibi davranıyorlar sanki, bu da hem özgüvenimi zedeliyor hem yalnız hissetmeme sebep oluyor
Bi insan eğer mal değilse karısının yanında yengesine kuzenine yürür mü, yani konusahibi paranoya yapıyor gibi geldi,laf olsun diye söylüyordur bence eşi
Tabi canım, kimse “tatil yaramış” o şekilde söylemez bence de.Bi insan eğer mal değilse karısının yanında yengesine kuzenine yürür mü, yani konusahibi paranoya yapıyor gibi geldi,laf olsun diye söylüyordur bence eşi
Normaldir belki bilmiyorum eşim yapsa dilini keserim ama kimseyle bu kadar samimi değil don tirit çok şükürKonuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Diğer aile üyeleriyke ilgilidir şeylere de o elti sebepli şüpheci bakıyorsun muhtemelen.Malesef o da var, ben çok rahatsız olduğum için artık onunla mesafeli
Aslında senin derdin kendinle, sen değersiz hissettiğin için eşin onlara tavır alsın istiyorsun o da onları pışpışlayınca zoruna gidiyor, burdan kadın-erkek ilişkisi çıkmaz
Biraz bu konularda hassaslaşmış olduğumu kabul edebilirim çok fazla böyle durumlara maruz kaldığım için normal ve normal olmayanı ayırt edemiyorum sanki
Bence eşiniz kibar biriyse bu çok güzel, Türkiye de genellikle odun versiyonundan şikayet edenine daha çok rastlıyoruz çünkü, yerinde ve kararında iltifat etmeyi bilen sosyal ilişkileri güçlü biri olmak güzeldir.Ya eşim çok iyi niyetli bir insan ama sanki hayatımızdaki kadınlara fazla kibar davranıyor gibi geliyor
Ne var bunda? Hele ki akrabadan bahsetmişsiniz. Bu kadar kıskançlık fazla gerçekten. Sizin kuzenleriniz ince davranmıyor, size iltifat etmiyor diye eşiniz neden öyle olsun? Acaba eşimin hangi davranışına sarabilirim diye düşünüp bunu buldunuz sanırım.
Bence gayet normal bir durum. Söz konusu elti, kuzen vs yani aileden insanlar. Ben olsam rahatsız olmazdımYa eşim çok iyi niyetli bir insan ama sanki hayatımızdaki kadınlara fazla kibar davranıyor gibi geliyor mesela bana kayınlarım gelip iltifat etmez ama o eltilerime ediyor, yada erkek kuzenim gelip bana ooo kilo vermişsin filan demez ama o kız kuzenlerine böyle şeyler diyor filan gözüme batmaya başladı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?