- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
normalde ben takilmam, benim sevgilim de cok kibardir yerine gore yani insanlara iltifat eder bugun cok canli gorunuyorsun, uzerindeki cok yakismis vs gibi.Teşekkür ederim yorumun için, kendime pek değer verdiğimi söyleyemem ama eşim birkaç kez ortamda ben yokmuşum gibi davranarak diğer kadını yüceltip pohpohladı o an ortamda kim varsa bu bazen eltim oldu bazen kuzeni bazen akrabadan bir kız, ve kendimi görünmez gibi hissettim, mesela eltimle birer elbise almıştık ve eşim gidip ona iltifat etti elbisen güzel olmuş diye benim elbiseminde yeni olduğunu biliyorken,bunlar kalbimi kırdı açıkçası
Ama herkese iltifat edip ortamlarda size hiç etmiyorsa buna kırılmanız da normal, bunu sorabilir ya da siz de ortamlarda ilgi istediğinizi belirtebilirsiniz, aile içinde çekiniyor olabilir.Teşekkür ederim yorumun için, kendime pek değer verdiğimi söyleyemem ama eşim birkaç kez ortamda ben yokmuşum gibi davranarak diğer kadını yüceltip pohpohladı o an ortamda kim varsa bu bazen eltim oldu bazen kuzeni bazen akrabadan bir kız, ve kendimi görünmez gibi hissettim, mesela eltimle birer elbise almıştık ve eşim gidip ona iltifat etti elbisen güzel olmuş diye benim elbiseminde yeni olduğunu biliyorken,bunlar kalbimi kırdı açıkçası
Çok kızarım kavga çıkarKonuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi
Teşekkür ederim yorumun için, kendime pek değer verdiğimi söyleyemem ama eşim birkaç kez ortamda ben yokmuşum gibi davranarak diğer kadını yüceltip pohpohladı o an ortamda kim varsa bu bazen eltim oldu bazen kuzeni bazen akrabadan bir kız, ve kendimi görünmez gibi hissettim, mesela eltimle birer elbise almıştık ve eşim gidip ona iltifat etti elbisen güzel olmuş diye benim elbiseminde yeni olduğunu biliyorken,bunlar kalbimi kırdı açıkçası
Konuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi
Mevzunun özünü kaçırma derdin neyse onu izah et, burdan yürürsen hem haksız olursun hem de saçmalamış olursun.
Üzerindeki güzelmiş dışında diğerleri olabilir onu söylerse sopaaaaÜzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi
Normal olur mu ayol ne münasebet.Konuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Lütfen mağaralarınızdan çıkmadan evlenmeyin lütfen lütfen bunlar nezakettir biri yeni bir şey almışsa ne kadar yakışmış güle güle kullan dersin biri kilo vermek istediyse onu gördüğünde verdiğini ve bunun yakıştığını söylersin ayrıca tvdeki hiçbir kadın kollarını açmış kocalarımızı hiçbir erkek de kollarını açmış bizi beklemiyor beğenebilir iltifat edebilir fanı olabilirKonuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Esiniz biraz yalaka bir yapısı var galiba.
Dediklerinde art niyet görmedim.
Ese dosta degil de, TV´de ki kadinlara demesine ben gicik kapardım.
Gözü kaşı oynuyor mu genel anlamda siz daha iyi bilirsiniz, öyleyse kiyametttttti kopartmistim.
Valla biri eşimin yanında bana "ooo baya zayıflamışsın tatil yaramış" gibi bir cümle kullansa eşim buna çok net bozulurdu diye düşünüyorum.. Yalnız kendi açınız değil karşı tarafın eşi bakımından da bu şekilde bir söylem hoş değil.. Tabi ben böyle düşünüyorum..Mevzunun özü bu işte, yani etrafta eşim kadar başka bir kadina ( aileden de olsa) iltifat eden birini görmedim ve garip gelmeye başladı. Mesela benim babamda çok kibar bir insandır ama bu şekilde yapmaz hiç sıcak ve candan davranır insalara ama annemin rahatsız olacağı bisey olmamıştır hiç, ama eşim birkaç kez ben yokmuşum gibi beni görmezden gelip yanımdaki kadına iltifat etti ve bunlara kırıldım, simdi de belki normal olan bir iltifat bile beni üzebiliyor umarım açıklayabilmisimdir
Mevzunun özü bu işte, yani etrafta eşim kadar başka bir kadina ( aileden de olsa) iltifat eden birini görmedim ve garip gelmeye başladı. Mesela benim babamda çok kibar bir insandır ama bu şekilde yapmaz hiç sıcak ve candan davranır insalara ama annemin rahatsız olacağı bisey olmamıştır hiç, ama eşim birkaç kez ben yokmuşum gibi beni görmezden gelip yanımdaki kadına iltifat etti ve bunlara kırıldım, simdi de belki normal olan bir iltifat bile beni üzebiliyor umarım açıklayabilmisimdir
Mağara derken ?Lütfen mağaralarınızdan çıkmadan evlenmeyin lütfen lütfen bunlar nezakettir biri yeni bir şey almışsa ne kadar yakışmış güle güle kullan dersin biri kilo vermek istediyse onu gördüğünde verdiğini ve bunun yakıştığını söylersin ayrıca tvdeki hiçbir kadın kollarını açmış kocalarımızı hiçbir erkek de kollarını açmış bizi beklemiyor beğenebilir iltifat edebilir fanı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?