Eşinizin başka bir kadina iltifat etmesine tepki verir misiniz

normalde ben takilmam, benim sevgilim de cok kibardir yerine gore yani insanlara iltifat eder bugun cok canli gorunuyorsun, uzerindeki cok yakismis vs gibi.

ama bu bahsettiginiz durumda olsam ben buyuk ihtimalle kendisinin kafasini kirardim. benim yeni aldigim elbiseye nezaketen de olsa bir yorum yapmayip baskasina iltifat ediyorsa karsidaki kisiye olan tutumunu degil bana olan tutumunu sorgulardim. yani anormal olan size hicbir sey dememesi, diger insanlara iltifat etmesi degil.

Ama herkese iltifat edip ortamlarda size hiç etmiyorsa buna kırılmanız da normal, bunu sorabilir ya da siz de ortamlarda ilgi istediğinizi belirtebilirsiniz, aile içinde çekiniyor olabilir.

Çok kızarım kavga çıkar

Yani insan içinde senin elbiseni övse eğreti durur zaten, yalnızken güzel olduğunı söylemişse ya da belli etmişse yeterlidir, eltine gelince onu orta yerde övmeli ya da iltifat etmeli zaten. Öyle zamanlarda bozulsan bile gülümsemelisin, onaylamalısın eşini. Ortak fikrinizmiş gibi

Bence bu duruma ve ortama göre degisir. Esim baskasina iltifat edebilir. Sorun nerde baslar: Size hic iltifat etmezken, baskalarina ama yapsa

bence gayet normal, ben bu saydığınız kadınların hiçbirinden eşimi kıskanmam.

Elti, kuzen vs niye bir şey demesin ki. Gözle görülür kilo verdiyse hele söylesin gaza gelir işte karşıdaki. Birinin kilo verdiğini fark etmek için-3 kilo falan değilse- fiziğini incelemene gerek yok. O zaman kadınlar paso başka kadınların fiziğini mı inceliyor. Benim eşim etmez kuzenleri ile hiç konuşmaz bile zaten karşı karşıya 3 yılda bir anca gelirler. Ben erkek kuzenimi en son gördüğümde baya sakal uzatmış. Dedim hiç olmamış kisalt onları. Olsaydı iltifat ederdim ama olmamış:)) yani ne var bunda ki... bana aileden birilerini kıskanmak ters

Yakınımıza dese benim için sorun olmaz ama iltifat şekline göre de değişir.. Mesela ooo baya zayıflamışsın demesi hoşuma gitmez. Karşıdakinin orasına burasına bakıp da ooo falan hoşuma gitmez.. Ama üzerindeki güzelmiş ya da saçtan konuşurken bence bu renk güzel olmuş böyle yakışmış falan şeklinde konuşması sorun değil.. Tvde de kadınlara gevşek gevşek yorum yapmasını da gereksiz bulurum. Yani ben hem kızarım hem kızmam ne dediğim belli değil benimde öyle işte.. ama anladınız umarım

Esiniz biraz yalaka bir yapısı var galiba.
Dediklerinde art niyet görmedim.

Ese dosta degil de, TV´de ki kadinlara demesine ben gicik kapardım.
Gözü kaşı oynuyor mu genel anlamda siz daha iyi bilirsiniz, öyleyse kiyametttttti kopartmistim.

Mevzunun özünü kaçırma derdin neyse onu izah et, burdan yürürsen hem haksız olursun hem de saçmalamış olursun.

Mevzunun özü bu işte, yani etrafta eşim kadar başka bir kadina ( aileden de olsa) iltifat eden birini görmedim ve garip gelmeye başladı. Mesela benim babamda çok kibar bir insandır ama bu şekilde yapmaz hiç sıcak ve candan davranır insalara ama annemin rahatsız olacağı bisey olmamıştır hiç, ama eşim birkaç kez ben yokmuşum gibi beni görmezden gelip yanımdaki kadına iltifat etti ve bunlara kırıldım, simdi de belki normal olan bir iltifat bile beni üzebiliyor umarım açıklayabilmisimdir

Normal olur mu ayol ne münasebet.

Ben kocamın gözüne at gözlüğü taktım görüş alanında sadece ben varım, böylece kimseyi göremediği için iltifat da edemiyor. Hasbelkader birini görür de iltifat ederse boynundaki eğitim tasması devreye giriyor. Basıyorum elektriği cazıırrtt diye görüyor iltifat etmek neymiş.

Lütfen mağaralarınızdan çıkmadan evlenmeyin lütfen lütfen bunlar nezakettir biri yeni bir şey almışsa ne kadar yakışmış güle güle kullan dersin biri kilo vermek istediyse onu gördüğünde verdiğini ve bunun yakıştığını söylersin ayrıca tvdeki hiçbir kadın kollarını açmış kocalarımızı hiçbir erkek de kollarını açmış bizi beklemiyor beğenebilir iltifat edebilir fanı olabilir

Laubali olmadan elbette iltifat edilebilir, nazik ince ruhlu olduğunu düşündürür bu bana. Ama laf olsun diye alakasız şekillerde durmadan iltifat makinesi gibi davranıyorsa ona derim ki tatlım sakin ol insanları ürkütüyorsun

Bi keresinde biz sevgili iken arkadaşımızın yaptığı bir poğaçayı masada haddinden fazla övmüştü, hala hatırlatırım kendisine, güleriz(unutmaaaaaaamm)

Tanıdık eş dosta diyemez kuzenlerine diyebilir.Soyleme şekli önemli burada tabii..Ne oyle tatlı yaramıs sana nedir? bunu KİMSEYE diyemez onane yahu kıskancım ben o sebepten mevzu uzar.

Ay asla öyle bir insan da değil ki aksine çok sadıktır ama ailesine biraz fazla mı düşkün desem yoksa ailedeki kadınlara yakın olmak istiyor mu desem yani bir isim de koyamıyorum ki mesela ikimiz geziyorken eltilerimin de gelmesini onlarında gezmek isteyeceğini filan söylüyor diyorum ki onları da kendi eşleri gezdirir bu kadar takılma ama içi rahat etmiyor bir isim koyamıyorum açıkçası

Valla biri eşimin yanında bana "ooo baya zayıflamışsın tatil yaramış" gibi bir cümle kullansa eşim buna çok net bozulurdu diye düşünüyorum.. Yalnız kendi açınız değil karşı tarafın eşi bakımından da bu şekilde bir söylem hoş değil.. Tabi ben böyle düşünüyorum..

O zaman al karşına konuş diğer kadınların üzerindeki güzel bi elbiseyi farkedebildiğine göre demek ki öküz değilsin ee o zaman bana niye öküz gibi davranıyorsun, garezin mi var bana, özellikle kötü hissettirmeye mi çalışıyorsun, intikam mı alıyorsun derdin ne sevgili eşim, el iyisi misin sen ,şımaracağımdan mı korkuyorsun , otur bunları konuşucaz salon beyfendisi de

Kilo vermıssın hoş değil benim gözümde. Vücudunu mu inceledin yani ne münasebet. Bi başarısı olur vs o konu da iltifat etsin ama bu söyleme sinirlenirim

Mağara derken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…