Eşinizin başka bir kadina iltifat etmesine tepki verir misiniz

Herkesin hassasiyeti farklı ama sen düpedüz gözü var kocamda diyorsun
Böyle düşünüyorsun
Böyle birşey varsa eşin ş ...mi ya kardeşinin karısına o gözle bakıcak ?
Bana abartıyorsun gibi geliyor
Bazı kadınlar aşırı kıskanç nerdeyse şizofrenliğe bağlıyor kusura bakma
O yüzden ben gerçekçi bulmadım ha evet gerçekten eltin öyle bir kadınsa görüşmeyin olsun bitsin
Kadının kocasının kuşağına giderse aile faciasını görürsün
O yüzden bence namus konusuna bu kadar girme
Benden tavsiye

Konu sahibinin rahatsız olduğu kısım eşinin birilerine yürüme durumu falan değil, sadece içten içe ailedeki kadınlar kadar değer görmediğini düşünüp kırılmış. Yani mağarada olayı burda olmamış gibi...

Her insan aynı değildir eşinizin yapısı farklı ve ne niyetle söylediği önemli olan benim erkek kardeşim 3 kadınla büyüdü yan komşum gelin geldiğinde kardeşim 8 yaşındaydı kocaman adam oldu şimdi her gördüğünde iltifat eder ablacım yine çok güzelsin filan her kadına karşı böyle kadınlarla büyümenin verdiği bir rahatlık var adam da ama niyeti kötü değil yani yapısı böyle benim eşimde odunun önde gideni kimseyi beğenmez birine güzel bir şey dese ben şok olurum şahsen kafasına bişey mi düştü diye düşünürüm rahatsız olmazdım yine ve tekrar niyet önemli diyorum bu tarz şeylere takılırsanız hayat ve evlilik çok zor geçer diğer kadınlar eşinizin iltifatıyla kendilerinden geçmiyorlardır bence :)

Bu yazdıkların çok etkilemedi beni... Bu şekilde iltifatları kıskanmam.

Tatil yaramış lafı bana battı yok istemem ben ya gereksiz yani herkese iltifat etmek

Normal

Tv deki bir kadın için problem yok. Ben bile söylerim şu kadına bayılıyorum diye.
Diğer kriterlerde kim olduğu ve hangi sıklıkta görüştüğümüz önemli. Bir aile dostu, kuzen, kardeş, baldız iltifat etmesi gözüme batmaz.
Vücut ölçülerini değerlendirmediği sürece, kilo vermişsin, tatil yaramış, zekisin, maharetlisin vb şeyler söylemesi sorun olmaz.

Söylediği kişiye göre değişir benim hoşlanmadığım birine hoşlanmadığımı bildigi halde iltifat ediyorsa sen hayırdır diye sorarım yani ama gelisi güzel bir konu uzerineyse çokta takılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…