Eşinizin başka bir kadina iltifat etmesine tepki verir misiniz

Canım dert etme kendine hiç oralı olma taktikca daha çok duyarsın ve üzülürsün.benim eşimde tanidiklarimiza söyler bende ona eşlik ederim anında AA evett ne güzel olmuşsun falan gibi anında söylerim.esim de arada dile getirir sen beni hiç kiskanmiyorsun derr

Bozuntuya vermiyorum ama o an neler oluyor içimde

Bence bu duruma ve ortama göre degisir. Esim baskasina iltifat edebilir. Sorun nerde baslar: Size hic iltifat etmezken, baskalarina ama yapsa

Bana da eder iltifat ama herkese edince biraz anlamını yitirdi gibi oldu ya

Bana hiç etmeyip etrafa neşe saçıyorsa onu boğabilirim. Ama benim eşim tatlı dillidir, kardeşine kilo mu verdin, annesine veya anneme çok yakışmış vs der, hepimizinde hoşuna gider. Kıskanacağım bir duruma hiç sokmadı beni, öyle bir ortamımız yok ama sizi bu duruma sokuyorsa sizinde rahatsız olmanız normal.

Ay allah iyiliğinizi versin

Mağara derken ?
Bu bir benzetme bir şeyi herkes biliyor ama bir kişi bilmiyorsa oo mağaradan ne zaman çıktın tarzında dalga geçilir şaka yapılır yani anlatmak istediğim konu sahibinin eşinin yaptığı şeyler bence normalde de olması gereken şeyler sosyal hayatta iletişim içinde olduğumuz insanlara kibar olmalıyız yeri geldiğinde iltifat etmeliyiz örn kuzenim saçını kestirmişse yakıştığını çok yakışıklı olduğunu söylerim örn karşı komşum yeni bir şey almışsa yakıştığını söylerim zaten konu sahibinin bahsettiği herkes aile içinden ailenizde kilolu biri kilo verse ve yakışsa görmemiş gibi mi yaparsınız iltifat mı edersiniz ? Bunlar zaten olması gerekenler ama konu sahibi öyle bir anlatıyor ki sanki yoldan kadın çevirip yapmış gibi

eş dost muhtemelen benim de tanıdığım bildiğim kişilerdir. sakıncası yok. kompliman yapabilir, jest yapmak istemiştir kendince. ben de kendisini desteklerim hatta. evet x bugün farklı görünüyorsun, anlayalım falan diye. kuzen zaten kardeştir. lafı bile olmaz. tv deki kadın ise tv deki kadındır. üzerinde bile durmam. hatta geçen gün tv de ben gösterdim şu kadın için çok güzel diyorlar sence güzel mi diye

Sevmediğim insanlara söylerse kıyameti koparırım
Ama diğer türlü sıkıntı olmaz
Gerçi her erkek ayni olmayabilir, flörtöz bir durum olursa hissedersiniz zaten o apayrı bir durum

Aile üyeleri diye belirttim yoldan kadın çevirip yapıyor gibi bir anlam nasıl cıktı anlamadım

Sizi aslinda üzen nedir? Bence iliskinin icinde kendini güvende ve rahat hisseden biri böyle birseye takilmaz

Yani sevgililik döneminde böyle hareketlerine pek şahit olmamıştım evlenince birden böyle şeylere şahit olunca afalladım, bi de bu konuları eltim biraz bana karşı kullandı da işte bana düşkündür beni kıskanır vs gibi, kafam karıştı açıkçası

Eltiniz de sacmaliyor biraz. Sahsen "Evet yaslilara zaafi vardir merhametlimin" derdim. Sizin yerinizde olsam böyle seylerin beni ilsikimde huzursuz etmesine izin vermem. Esiniz biraz ayari kacirdigi yerde uyarirsiniz yine de. Mesela bazen erkekler bir yere gitse hep cümbür cemaat gitmek ister halbuki hic gerek yok

Yorumlar için sağolun kızlar biraz içim rahatladı bugün bu konu kafama takılmıştı

Çok normal bu kadar fesat olmayın yahu? Erkek kuzeniniz veya kaynınız filan size iltifat etse nsl bakarsanız öyle bakın olaya.

Bu biraz karakter meselesi, art niyet aramaya gerek yok. Bazı erkekler kadınların keyifleri yerine gelsin mutlu olsunlar ister. Daha ince daha nazik olabilirler. Yalan da olsa küçücük bi iltifat keyfimizi yerine getiriyor yani yalan yok. Bazıları bunun farkında, hepsi bu. Tatlı dilli olmak kötü bi şey değil.

Buraya ne zaman bir konu acsam destek olan kadınlar kadar iğnelemeye çalışan kötü hissettiren kadınlar da oluyor, bir fikir almak düşüncemiz yanlış ise yanlışı fark etmek için şuraya biseyler yazıyoruz malesef 2021 türkiyesin de ben böyle şeyleri dert ediyorum siz atom parçalamaya devam edin, birisi mağaradan çıkmadan evlenmeyin der öteki başka şeyler tamam bi ilerici bi modern bi süper sizsiniz yani, nerde kadının kadına vereceği destek moral? Laf sokmadan cümle kuramaz mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…