Canım dert etme kendine hiç oralı olma taktikca daha çok duyarsın ve üzülürsün.benim eşimde tanidiklarimiza söyler bende ona eşlik ederim anında AA evett ne güzel olmuşsun falan gibi anında söylerim.esim de arada dile getirir sen beni hiç kiskanmiyorsun derrYa eşim çok iyi niyetli bir insan ama sanki hayatımızdaki kadınlara fazla kibar davranıyor gibi geliyor mesela bana kayınlarım gelip iltifat etmez ama o eltilerime ediyor, yada erkek kuzenim gelip bana ooo kilo vermişsin filan demez ama o kız kuzenlerine böyle şeyler diyor filan gözüme batmaya başladı sanırım
Yani insan içinde senin elbiseni övse eğreti durur zaten, yalnızken güzel olduğunı söylemişse ya da belli etmişse yeterlidir, eltine gelince onu orta yerde övmeli ya da iltifat etmeli zaten. Öyle zamanlarda bozulsan bile gülümsemelisin, onaylamalısın eşini. Ortak fikrinizmiş gibi
Bence bu duruma ve ortama göre degisir. Esim baskasina iltifat edebilir. Sorun nerde baslar: Size hic iltifat etmezken, baskalarina ama yapsa
Normal olur mu ayol ne münasebet.
Ben kocamın gözüne at gözlüğü taktım görüş alanında sadece ben varım, böylece kimseyi göremediği için iltifat da edemiyor. Hasbelkader birini görür de iltifat ederse boynundaki eğitim tasması devreye giriyor. Basıyorum elektriği cazıırrtt diye görüyor iltifat etmek neymiş.
Bana da eder iltifat ama herkese edince biraz anlamını yitirdi gibi oldu ya
Bu bir benzetme bir şeyi herkes biliyor ama bir kişi bilmiyorsa oo mağaradan ne zaman çıktın tarzında dalga geçilir şaka yapılır yani anlatmak istediğim konu sahibinin eşinin yaptığı şeyler bence normalde de olması gereken şeyler sosyal hayatta iletişim içinde olduğumuz insanlara kibar olmalıyız yeri geldiğinde iltifat etmeliyiz örn kuzenim saçını kestirmişse yakıştığını çok yakışıklı olduğunu söylerim örn karşı komşum yeni bir şey almışsa yakıştığını söylerim zaten konu sahibinin bahsettiği herkes aile içinden ailenizde kilolu biri kilo verse ve yakışsa görmemiş gibi mi yaparsınız iltifat mı edersiniz ? Bunlar zaten olması gerekenler ama konu sahibi öyle bir anlatıyor ki sanki yoldan kadın çevirip yapmış gibiMağara derken ?
Icinizde yasamayin, disavurun.Bozuntuya vermiyorum ama o an neler oluyor içimde
Bu bir benzetme bir şeyi herkes biliyor ama bir kişi bilmiyorsa oo mağaradan ne zaman çıktın tarzında dalga geçilir şaka yapılır yani anlatmak istediğim konu sahibinin eşinin yaptığı şeyler bence normalde de olması gereken şeyler sosyal hayatta iletişim içinde olduğumuz insanlara kibar olmalıyız yeri geldiğinde iltifat etmeliyiz örn kuzenim saçını kestirmişse yakıştığını çok yakışıklı olduğunu söylerim örn karşı komşum yeni bir şey almışsa yakıştığını söylerim zaten konu sahibinin bahsettiği herkes aile içinden ailenizde kilolu biri kilo verse ve yakışsa görmemiş gibi mi yaparsınız iltifat mı edersiniz ? Bunlar zaten olması gerekenler ama konu sahibi öyle bir anlatıyor ki sanki yoldan kadın çevirip yapmış gibi
Sizi aslinda üzen nedir? Bence iliskinin icinde kendini güvende ve rahat hisseden biri böyle birseye takilmaz
Bu kadar dert etmenizden çıktı normal çünkü eşinizAile üyeleri diye belirttimyoldan kadın çevirip yapıyor gibi bir anlam nasıl cıktı anlamadım
Kocanızda sorun yok, eltinizinki bayağılık.bi de bu konuları eltim biraz bana karşı kullandı da işte bana düşkündür beni kıskanır vs gibi, kafam karıştı açıkçası
Yani sevgililik döneminde böyle hareketlerine pek şahit olmamıştım evlenince birden böyle şeylere şahit olunca afalladım, bi de bu konuları eltim biraz bana karşı kullandı da işte bana düşkündür beni kıskanır vs gibi, kafam karıştı açıkçası
Çok normal bu kadar fesat olmayın yahu? Erkek kuzeniniz veya kaynınız filan size iltifat etse nsl bakarsanız öyle bakın olaya.Konuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?