Eşinizin başka kadınlara bakması

harika fikirmiş bunu deniycem inşallah

normal degil bence bu tur seyler

ben nasil baska erkeklere bakmiyorsam o da bakmamali...bilemezsin tabii seytan durtebilir, her an kontrol edemezsin...vicdanina kalmis birsey diyelim.

eşim beni kıskandırmak için bakar ilk önceleri çok kızardım şimdi yorum bile yapıyorum bazı kadınlara ben bile bakıyorum vallahi. tam popo hizasında giymiş şortu ramazan mübarek gün bile dinlemiyorlar sanki plajdayız. gözdür bakar bişey yapamazsın allah şeytana uydurmasın

tabiki bakmamalı hele ki benim yanımda bakıyorsa bana zerre saygısı yok demektir (benim nazarımda). ben yanında yokken mutlaka bakıyordur keşke bakmasa
ama ben yanındayken hiç görmedim görürsem mahvedeceğimi bilir

evet kendimle gurur duyuyorum herkese tavsiye ederim o bakışı ilk ve son oldu

Aynı şeyi geçen bende yaptım o kızın kalçalarına bakmıştı bende yoldan geçen erkeğinkine offf dedim adamdaki vücuda bak dedim bi bozuldu bi bozuldu sorma...Böyle saça böyle tarak yapcak bişey yok o bakarsa bende bakarımBide banada böyle öküz gibi bakıyorlar dedim klaçalarım hoşlarına gitti heralde dedim deli oldu

Evet aslında empati kurmakta böyle birşey değilmidir...Nasıl birisinin aramasını beklediğiniz anda arar işte ona o enerjiyi yollarsın sanırım buda böyle birşey. Hiç bu açıdan düşünmemiştim.. Bidaha görür o kırıyım o çakrasınıda vereyim eline...

bende erkek arkadasımın tatile gittiginde kızlara baktıgını gördüm..ama fotograflardan yani beraber gitmemiştik..normalde cazgırlık yapmam gerekirdi ama yapmadım sustum hep dedimki kızlara baktıgın için üzülmüyorum ben inan senin böyle seviyesizce bi sey yapmıs olamana inanamıyorum yani sana yakıstıramadım adamıgına yakıstıramadım dedim..kabul etti baktıgını tabi ve gercekten cok üzüldü yakıstıramadım deyince..

Keşke hiç bakmasalar..Bakıcaksan başka kızlara evlenmiyeceksin ya da sevgilin olmayacak .Bu ne yaa.En korktuğum şeylerden biri ilerde eşimi öyle görsem ben de sinirlenirim..

walla eşimi bi iki yakaladımda bakılmayacak gibi değildiler onlara bende bakmıştım..dün metrodayız eşim bakmıyor ama bir kız yahu hiç gözünü kırpmadan eşime baktı durdu nerdeyse kıza gidip hayırdır birinemi benzettin diyecektim 3 defa ters ters baktım yinede kızın habre gözü kayıyordu eşimde tesadüfen bi defa o tarafa baktı neyseki bi daha baksa sinir olurdum( ya ben böyle kıskanç olduğumu evlenmeden önce bilmezdim kan basıncım arttı resmen ya bu kızlardada ar haya yok yanımdayken eşime uzun uzun bakıyorlar hani eşim brad pit olsa yine tamamda o da değil )

ben normalde pek kıskanc bırı degılım yanı bunu normal zamanda hıssettmem
ama bazen enerjım dusuk oluyor kendımı begenmıyorum
tam 2 hafta evvel boyle oldu
gıttıgımız kınada kot pantolonlu tek bendım sac rengım o an hos degıldı falan fıstık tamda aksıne cok cekıcı bır kız var tanıdıgı onun arkadası ama konusmuyor ama selamlasırlar mını elbıse gogusler acık
o gece sabaha kadar uyuyamadım
delı oldum resmen
kınlendım dayanamadım soyle dedım
benım erkeklere bakmamı ıstermısın(kendısı ölümüne kıskanc) ıstemezsen baktıgımı gordugunde ne hıssedersın
ısın ıcınden cıktı oyunlarına bakıyordum dedı
yalan tabı
1 gun sonrakı dugune full gogus dekolte ve mını elbıse gıydım gayet ıyıdım kendıme geldım ama sanıyorumkı o gun kendıme ozen gostermeseydım kotu olmaya devam edecektım

ama dogrusu bumu bılemıyorum
umursamamayı dusunemem bır gogus bır kalca bakmasını hazmedemem
kı bende hem güzelimdir ve alımlı bırıyım bana gore esımde cok fazla yakısıklı
bende cok yakısıklı olmayan erkeklerın bakmadıgını dusunuyorum nedense
bır daha yasamam umarım cok kotuydu bı kac ark paylastım onları gulme aldı bana hıc sempatık gelmesede

...
Bencede öyle..

benim eşim çok az yapar bunu ve ben de deli oluyorum. gerizekalı adam( tepkimse şu: açıkça söylüyorum, bak aşkım, karşıdan gelen adamın şeyine bakıyorum ben de, bana bak görürsün neresine baktığımı derim ve ben de gelen ilk yakışıklıya bakarım. bi de , sen elin karısına kızına bakarsan seninkine de bakarlar deyip bana da bakıldığını ima eden bakışlar atarım:)))
bu psikolojiyle de artık ben yokken bakıyosa gözü kör olsun ne diyim, ebn de ona yardım etmem kör olunca, baktığı kızlar yardım etsinler:))

ben böle desem var yaa

aslında bakacaksın var ya gözünün önünde başka birine sonra da kocan ya da sevgilinle göz göze gelince yakalanmış numarsı yapacaksın görsün o da ama bu sefer iş inata binerse diye korkarım galiba.. galiba arkadaşın dediği gibi en iyisi o anda osmanlı tokatı

erkekler güzel kadın gördü mü içgüdüsel olarak bakıyo ama sizin yanınızda yapması da çok ayıp yani üstelikte size yakalandığı halde bakıyosa tekrar tekrar daha da kötü . aslında ben de güzel kadın görsemde yakışıklı birini görsem de bakıyorum ama kocamın yanında bakmam mesela

kız ister dünya güzeli olsun ister olmasın bakmayacak bakamaz..ne münasebetle bakıyorlar anlamıyorum ama gördüğüm yerde pata küte girişirim

Ben muhtemelen ağzını burnunu kırar eline veririm! Benim yanımda kimse başkasına bakamaz!

zaten bu aralar bi gerginlik var heralde eşim bugun yanımda öyle birşey yapsa heralde ömrü boyunca bir kısmına felc ınecek kadar pataklardım

Sorma ben de cok gerginim. Evdeki tavsandan bile kıskanıyorum zaten! :)

ya arkadaşlar çok hoşsunuz vallahi. ben de deneyeceğim, osmanlı tokadı ile tekme tokat girme fikri de en az benim yaptıklarım kadar hoş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…