- Konu Sahibi bebisimm82
-
göz çarpması oluyorsa normal bişey.bazen benimde dikkatimi çeken yakışıklı olunca göz çarpıp baktığım oluyor açıkcası ama kötü niyetle bakmıyorum tabi.ama saniyelik bi durum bu.abaza gibi bakmak var bide.o zaman o erkeği diri diri göm git
ben bi kere gezerken bi kadin gorudm karda kista ince corapla bir mini giymis bide topuklu ayakkabi kiza bakmaktan evm nin doner kapisina bir gecrdim guvenlik gorevliis dahil herkes yikildi gulmketne esimde erekek olan benim ben bakmadim rezil olduk dedi bana:))))ya bu tipelerinde hic anlamiyorum sirf baksinalr diye giyiyorlar yoksa vucutta yoktu guzellikte bende zaten guzel diye bakmadim oha naisl giymis filan diye bakmistim
Size bu konuyu uzuuuuuunn uzun açıklamak isterdim ama şimdilik şu kadarını söylemek istiyorum. Geçen gün bir arkadaşımla bu konu üzerine konuşuyoduk bana okuduğu bir kitaptan bahsetti.. kitabın konusu ikili ilişkiler üzerine. Kitabın yazarına göre erkeklerin veya kadınların başkalarına bakması veya partnerlerini aldatması kimi zaman kendi yaydığımız enerjiden kaynaklanıyomuş :) Sanırım bunu ancak bir örnekle açıklayabilirm :) Mesela siz acaba bakıyomu yada acaba biri ona bakıyomu diye düşünerek karşı tarafa bu enerjiyi yüklüyomuşuz ve oda sizden aldığı o enerjiyle herkesin ona baktığı ve üstün bir çekiciliği olduğu duygusuna kapılıyomuş ve bu şekilde odaetrafına bu enerjiyi saçarak diğer bakışlarıda üzerine çekiyormuş. Hani diyorum onların çakralarını kapatsakyani şöyle düşünsek "Bakarsa baksın,ona kimse bakmaz" İşte sadece bu düşünce ile onun çakralarını kapatıp yaşadığınız bu olumsuzluğu en aza indirgiyosunuz :))) Denemekte fayda var sanki :) Sevgiler
bazen diyorum kendime aslında bırak bakarsaa baksın neolucak sanki birdaha asla ona söylemeyeceğim diye. ama sonra yine bişey görüyorum dayanamıyorum haydiiii kavga
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende kendime kendime böyle düşünürdüm ama uygulamaya gelince olmazdı işteAma bu reiki işi mantıklı geldi ve denedim gerçekten Belki tesadüftür ama eşimin o günden beri baktığını görmedm bide üzerinde böyle bi bitkinlik var enteresan
zor olucak belki ama bir süreliğine dayana bildiğim yere kadar denemeye karar verdim şimdi sen böyle söyleyince belki beniimkindede etkili olur
kızlar bi kere başıma bi olay geldi sizinle paylaşmak istedim.
aşkımla alışveriş merkezindeydik.askere gidicek hararetli bi şekilde ihtiyaclarını alıyoruz.tıraş köpüklerine bakıyoruz arkamı bi döndüm öteki reyona.iki kız 17-18 yaşlarında,öteki kız diyerine göz işareti yaparak aşkımın poposunu gösterdi.ötekide baktı güldüler kıs kıs.aniden kafamdan aşağı kaynar sular döküldü.bişey mi varki poposunda diye çaktırmadan baktım.yok bişey.sonra kızlar arka reyone gitti.ama ben cinnet geçiriyorum.aşkıma sen bi dakika bekle arka reyonda bana özel seylere bakcam dedim.tamam dedi.kızların yanına gittim.neyi işaret ettin sen bakıyım dedim.ne diyosun be dedi.o gözlerine oyar eline veririm senin hanım dur kaşınma dedimaaa gerizekalı dedi hızlıca defoldu gitti.aşkımda zayıf yani dikkat çekecek bi poposu falan yok.anladı oda bi gariplik olduğunu.anlatmadım tabi kızlar popona baktı diye.ama çok sinir bi durum.
bazende yolda yürürken bana bakanlar olduğunda horoz gibi şişiyor.ben bakanları görmüyorum çoğu zaman ama o nedense etrafa bakıyor bana bakan var mı diye
benimde benzer bir olay başıma gelmişti aklıma o geldi şimdi eşimle avm de bir giyim mağazasında alışveriş yaparken iki tane asalak kız bakıp gülmeye başladılar sonra takip ettm hareketlerini biri diğerini dürtüp dürtüp gösteriyor ötekine eşime sordum tanıyormusun şu yellozları dedim yok dedi aşkım ne işim olur tiplere baksana şunların bi nerden tanıycam dedi sonra bitanesi benimle göz göze gelince saçlrını savurarak alaycı bi tavırla kafasını çewirdi benim sinir tavan yaptı tabi gittim yanlarına neye bakıyosunuz lan siz dedim eşimde kolumdan çekiyo bırak aşkım ya ne muhattap oluyosun falan diyo kızda demezmi hadi al şu şunu başımızdan beee falan diyolar eşim benim anormalleştiğimi anlayarak dahada bi çekmeye başladı seni gebertirim falan demişim o ara kızlara hatırlamıyorum en son hatırladığım bitanesinin bana gerizekalı diyip kabinlerin oraya gittikleri ve ben o gerizekalı diyeni kabine sokup burnunu kırmamdı güwenlikler falan geldi sonra güwenlik benim kolumdan çekiştirirken eşimin bırak karımın kolunu dokunma demesiyle kızların suratındaki o aptal ifade şok olmuş bi vaziyette bakarak ewlilermiymiş pardon biz şikayetçi değiliz tamam kapatın konuyu diyolar ben bu sefer dahada bi sinirlenip ewli olmasa ne olcakmış peki diyerek kızları uçtuğumu hatırlıyorum gerisi mağlum eşimi hiç görmedim bakarken falan ama bakanı çok yakaladım bu aslında kıskançlık değil insanı enayi yerine koyup resmen asıldıkları için insan deli oluyor...
valla helal canım ellerine sağlıkaynen bende enayi yerine konunca çok sinir oldum.neye bakıyorsunuz yani popo işte.erkek poposu ne kadar güzel olabilirki mal mal bakıyosun demi yani.ama o dakikadan itibaren aşkıma hakverdim.bana biri baktığında horoz gibi şişiyordu.gerçekten insan sinir oluyormuş.senin başına gelen olaydaki kızlar gibide çok var canım.yolda yürürken arkamızdaki iki kız boyumuzun uzunluğuyla ilgili deve gibi ne lan bunlar demişti.bize mi dedin sen onu dedim.yok arkandakine hahaha diye alay ettiler bide.al işte sürt kafasını kıvılcım çıkar.
benimde benzer bir olay başıma gelmişti aklıma o geldi şimdi eşimle avm de bir giyim mağazasında alışveriş yaparken iki tane asalak kız bakıp gülmeye başladılar sonra takip ettm hareketlerini biri diğerini dürtüp dürtüp gösteriyor ötekine eşime sordum tanıyormusun şu yellozları dedim yok dedi aşkım ne işim olur tiplere baksana şunların bi nerden tanıycam dedi sonra bitanesi benimle göz göze gelince saçlrını savurarak alaycı bi tavırla kafasını çewirdi benim sinir tavan yaptı tabi gittim yanlarına neye bakıyosunuz lan siz dedim eşimde kolumdan çekiyo bırak aşkım ya ne muhattap oluyosun falan diyo kızda demezmi hadi al şu şunu başımızdan beee falan diyolar eşim benim anormalleştiğimi anlayarak dahada bi çekmeye başladı seni gebertirim falan demişim o ara kızlara hatırlamıyorum en son hatırladığım bitanesinin bana gerizekalı diyip kabinlerin oraya gittikleri ve ben o gerizekalı diyeni kabine sokup burnunu kırmamdı güwenlikler falan geldi sonra güwenlik benim kolumdan çekiştirirken eşimin bırak karımın kolunu dokunma demesiyle kızların suratındaki o aptal ifade şok olmuş bi vaziyette bakarak ewlilermiymiş pardon biz şikayetçi değiliz tamam kapatın konuyu diyolar ben bu sefer dahada bi sinirlenip ewli olmasa ne olcakmış peki diyerek kızları uçtuğumu hatırlıyorum gerisi mağlum eşimi hiç görmedim bakarken falan ama bakanı çok yakaladım bu aslında kıskançlık değil insanı enayi yerine koyup resmen asıldıkları için insan deli oluyor...
Süpersiniz ya cengaver gibisin maşşallah canım en doğrusunu yapmışsın bazılarına haddini bildirmek gerekiyo öyle kızları kadınları görnce kadınlığımdan utanıyorum milletin sevgilisine kocasına ne diye bkarsın ki ya hanımlığını edebini korusana sen dimi ama ayyy çok sinirlendim orda olup sana yardım edesim geldiiiiiiii
evet arkadaşlar sorum bu. yolda,işte,tatilde vs. herhangi biryerde eşinizin başka bir kadına baktıgını gördüğünüzde tepkiniz ne olur?? ben çok sinir oluyorum açıkçası gördüğüm zaman heleki kadın hoş ve güzelse. orada eşimi boğazlayasım geliyor göz çarpar belki ama yinede elimde değil. bazen kavga ettiğim bile oluyor. öle yiyicek gibi bakmaz ama yani benim yanımda yinede arada yakaladıgım oluyor. ayyy benmi çok kıskancım acaba bilemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?