- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
- Konu Sahibi bebisimm82
-
insan ölelerini dövmeye doymuyorki canımedepsiz insana ne bakıyosun diyince aaa gerizekalımı neeee ne bakcam bee diyo direk bu kelimeyi duyunca hiç düşünmeden dalcaksın çünkü art niyetle bakan bu cevabı vriyor genelde
Başkasına bakarsa onun suratını kahvaltı çatalıyla daıtırım, insan içine çıkamaz hale getiririm
walla ben eğer kocişimin baktığını görürsem
bakma faslın bittiyse söyle kavgaya başlıcam derim
Kıskanmak insani bir duygu tabi herkes kıskanır. Ben de kıskanırım eşimi bakınca ama çok çok sert tepkiler vermem. Çünkü yeri geliyor bizlerin bile gözü kayıyor insanlık hali
Başkasına bakarsa onun suratını kahvaltı çatalıyla daıtırım, insan içine çıkamaz hale getiririm
Ben bir yıllık evliyim ama ilişkimiz neredeyse 8 yıldır devam ediyor eşimle ve bir kere bile başka bir kadına baktığını görmedim, belki de ben fazla dikkat etmediğim için görmüyorum ama etrafta güzel bir kız varsa genelde ben gösteririm " Baksana yahu Allah neler yaratıyor" diye=) Kayın validemin dediğine göre babasının huyu da böyleymiş, genetik yani... Ama baksaydı bozulurdum herhalde.
arkadaşlar ben de erkek arkadasımdan bu yuzden ayrıldım facebook ta tanımadığı insanlar ekleyince kabul etmişti ve bu yuzden tartışmıştık savunması ben abaza biri değilim ynlış düşünüyorsun olmuştu, sildim zaten filan demişti ama ben çok takılırım böyle şeylere itici geliyor hoş değil hiç kabullenemedim ve konuşmadık bi süre sonra bitti zaten ama silmedik birbirimizi facebooktan ve bazen görüyorum yabancı kızların resimlerini beğenmiş filan hiç bunu mevzu edip konuşmadık zaten ayrılmıştk,bakıyorum çoğu insanlar bunu sorun etmiyor face inde kim ekli filan tanıyormu kimin resmini beğenmiş ama benim için büyük sorun kaldıramıyorum böle şeyleri sizce ben mi büyütüyorum olanları?yakın zamanda konuşmak durumunda kaldık ve sonrasında ben baya ağır konuştum ve benim olayları çok abarttığımı söyledi ve onu suçlamama çok bozuldu o günden beri vicdan yaptım çok üzüldüğünü söylemişti söylediklerim üzerine ve ben de sürekli onu düşünüyorum,böyle olaylar dışında çok iyi anlaşıyorduk..şimdi çok özlüyorum onu ve aramak istiyorum sizce bunu yapmalımıyım?
Sana yanlış gelen bir durumda , karşındaki ajıtasyon yapıp senin suçlu olduğunu kabul etmeni sağlamış
Sakın arama , adam bildiğin abaza
Bende böyle şeylere takılırım , erkek dediğin biraz ağır olacak efendi olacak , gözü başka kızlarda takılı kalmayacak
Kalıyorsa bırakacaksın , hem bence her söylediğin sözüde haketmiştir.
Ha özlüyorum seviyorum arıyacam diyorsam sen daha çok üzülürsün bu kafayla derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?