Eşinizin bedenen mi aldatması, beynen mi aldatması sizi yıkar ?

hadi kızlar yorum yazın ikiside kötü diyende vardır birini seçende benim için farketmiyoo valla bana görünmesinde:teytey:
şu mendil sallama smle ına şaşırdım. sizce bu soru sevinçle ve halaylar çekerek sorulacak kadargüzel bir soru mu. bu durumda çok rahatsınız. takmıyorum demekle düşünceenizi ve hislerinizi ortaya dökmüşsünüz mutluyum da demişsiniz.
bu durumda sorun yok demek.
canımcım çocuk olmasa çok kolay bir daakkada boşarsın adamın gıcık hareketlerinin acısı cocuklarıma babasız büyüterek çektiremem büyüsünler dogruyu yanlışı anlasınlar onu bekliyorum
çocuklar o gıcık hareketlerin ve hakaretlerin bilincin de,olduğu zaman o ortamda yaşayacakları bunalımı da ,bir düşünün isterseniz. psikolojisini.
evet bizi hak etmiyor herşey kızlarım için küçük 2.5 yaşında siz olsanız kıyarmısınız yoksa ne halt yerse yesinmi dersiniz benim tercihim 2.cisi altadacagını söylüyor hangisini tercih eder bilmem
siz şu anda o ortamda yaşatmakla kıyıyorsunuz zaten o çocuğa.

Son düzenleyen: Moderatör:
beden aldatırken ruhda vicdan da aynı bedenin içinde değilmi beden aklın ve kalbin doğrultusunda hareket etmezmi zaten aldatmakta önemli olan irade , kendine ve karşındakine saygıdır. Allah bizi rol yapan oyunculardan korusun

maddi durumunuz ve eğitiminiz de ondan iyi.
yani ekonomik durumunuz da düzgün. ve hala hakaretlere göz yumuyorsunuz.
hoş. daha önceki mesajlarınız da,mutluyum böyle diyorsunuz. buda garip. bu yaşantıdan mutluolmak.
neyse,
siz mutluysanız devam edin o zaman.:1closedeyes:

ben dedım psikologa gıdın die evet. neresi gırgır ! siz hiç yazdıklarınıza tekrardan bi goz attınız mı acaba ??
siz buraya sırf rahatlamak için yazmıssınız , hii vahvah tuhtuh kocanı vuralım öldürelim nası yapar boyle bişeyi derdık elbet ama :teytey: simgesınden sonra vee yazdıgınız msjlarda ''aldatacakmıs beni aldatsın diyorsanız'' sankı bundan mutluluk duyarcasına yazmıssınız.. bosanmayı dusunmuyorsunuz zaten bunu dile getırdınızde.
son olarak bu 2. evlılıgınızmış , davul bile dengi dengineyse bu konuda tecrube edınmıs olmanız gerekmezmıydı, madem denk biriyle evlenseydınız .
sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş.. :1closedeyes:
suankı yasamınızda memnun olmasanız 2.kocanızıda bosardınız . çocuklarınızı bahane etmeyın neyse bu yolda size mutluluklar dilerim (altını cizdigim cumleyle sizi gırgıra aldım belirteyım :1closedeyes: )

saol cnm iltifatına deyim başıma gelmez deme büyük konuşma, evet dengesiz bundan sonrada normal olması beklenemez zeten

kımse buyuk konusmuyor burda ,ama sizin yazdıgınız msjlar tutarsız okadar.. :1closedeyes:

sanırım 12 yıllık evlisiniz. 12 senedr hakaret görüüyorsunuz. çocuklarınızda 10 ve 2,5 yaşında.

peki hakaret eden bir adama 2 çocukta vermek neyin nesi ? ya cidden ya ben gerizekalıyım yada insanlar çok akıllı. ben bu olayı anlamadım gitti.

ya ben eşimle evleneli 2 yıl bile dolmadı. ama inanın geçenlerde manuel araba kullanmaya çalıştım istop ettirip durdum eşimde bana kızdı: aşkım ne salaksın dedi ve 1 gün boyunca konuşmadım adamla yaaa. çok ağrıma gitti. özürdiledi ve barıştım.

bunca yıl hakaret eden bir insanı nasıl çekiyor üzerine birde çocuk yapıyorsunuz? hadi ilk kızınız oldu ama 2. side neyin nesi?

çocuk hakeden erkeğe verilir.

dikkat ediyorum nerde kötü evlilik orda en az 1,2 çocuk var. acaba çevrenizden: çcocuk yap düzelir evlilik gibi öğütlermi alıyorsunuz?

eşiniz size resmen aldatacağım seni demiş. yani:KADIN DÜŞ YAKAMDAN demek istemiş.

bunun sizin erkekten daha iyi bir durumda olmanızla yada daha iyi bir diplomaya sahip olmanızla alakası yok.

benim eşimde lise mezunu. bende kimya yüksek mühendisiyim. bir gün olsun aşağılayamadığı gibi beni kendini aşağılamadı. ben okumak istemedim okumadım dedi.öyleki ortamlarda hep benden övgüyle sözeder. benim eşim okumuş kültürlü diye:asigim: bende asla onu yermedim okumamış diye.

lütfen onurunuz gurunuz için son noktayı koyun.

erkekler ne kadar gururlu görünselerde ;kendilerinden daha onurlu ,gururlu ,ayakları yere sağlam basan, karakterli kadınlara herzaman hayran olurlar.

sizde zamanında ki hareketlerini çekmeyip adam olursa bu evliliğn devam edceğini yoksa kendisini kapı önünde bulacağını söyleseniz ve tepki verseniz sanırım bu hallere gelmezdiniz.

kızınız ağlıyormuş. 10 yaşında. aklı başında bir çocuk. ona anlatın herşeyi. yaşadıklarınızı. eşinizin hala onun babası ama sizin eşiniz olamayacağını, böyle giderse daha çok üzüleceğinizi anlatın ona.

tabi böyle bir eşe daha fazla katlanmak istemiyorsanız.

hatta kıznıza bir psikolog ayarlayın boşanma sürecinde daha rahat atlatması için. küçük olan ise zaten daha küçük .

üzgünüm bu evliliğn kurtarılabilir tarafı kalmamış. bir koca gelipte seni aldatacağım diyorsa "öylemi aldat bakalım ama ben yokum artık kime istiyorsan git "demelisiniz.

ne saygı ne sevgi ne insanlıktan yoksun bir evlilik...sadece işkence...

işkcenize son verin. hayatınızı kendiniz yönetin, eşiniz yada çocuklarınız yönetmesin..

Aldatmanın şekli önemli değil,
eğer her yönden aldatıldığınızı biliyorsanız, neyi bekliyorsunuz arkadaşım..??
bakın iki tane kızınız var,kız çocuğu yetiştirmek
ayrı bir özen istiyor,kızlar değer verildiklerini,
sevildiklerini bimek isterler,duymak isterler ki,dışarıda güzel sözlere aç olmasınlar...
huzursuz bir evde büyüyen çocuklar,huzuru dışarıda aramaya başlarlarsa
ne yapacaksınız??...size boşanın ,ayrılın diyemiyorum ama
kızlarınızla konuşun,az çok biliyorlardır ne şartlarda
bu evliliği yürütmeye çalıştığınızı,kızlarınız için,kendiniz için en sağlıklı
kararı ortak alın bence...Çocuklar tabiki size hemen boşanın,ayrlın demeyecektir ,
hangi çocuk ister anne babasının ayrılmasını,belki duygusal yaklaşacaklardır ama
en azından bu ortamda belki ileride babalarından nefret bile edeceklerdir..
onun için hakkınızda en hayırlı kararı verirsiniz inşallah....
aldatırsa aldatsın,banane demeyin,sonçta hala eşiniz,
hala kızlarınızın babası,
bir yorumunuzda davul bile dengi dengine demişsiniz,
belki haklısınız ama önemli olan diploma değil,
insanın kendini yetiştirmesi ve değer yargılarıyla alakalı diye düşünüyorum...
zor bir karar sizi bekliyor,aslında zor değil,ama
biraz mantık,biraz güç gerekiyor sanırım,bunun için de ...
belki kızlarınızla beraber bir psikoloğa gidip yardım alabilirsiniz,en azından yol gösterirler size...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

komik geldi bana bu soru arkadaşım ya aldatılmayı kabbullendikte birde seçiminemi geldi yani
aldatma aldatmadır yani seçim filan olmaz bunda

tabi adına üzüldüm arkadaşım
evliliklerin bu safhalara gelebileceği düşündürüyor beni
arabaların arkasına mutluyuz diye yazılırken sonradan bu nefret niye olur algılayamayorum ya
kırılmadan kırmadan halladilmiyor mu yani
üffffffffff zor bir durum

cnm saol zaman ayırmışsın yazmışsın sözlerin çok degerli benim için davul dengi dengine derken maddi açıdan demedim zaten en azından aynı dili konuşup anlaşsaydık ben ali deyince o veli anlıyo sorun bendemi anlamadım gitti

aaaaaaaa her ikiside yıkar beni.ben evimde onun yemeğini pişireyim,yolunu bekleyeyim,çocuğunu doğurup bakayım,adam gitsin aldatsın.valla beynende bedenende aldatılmak yıkar beni.ay düşüncesi bile kötü.

ben aldatmanın şeklinin önemli olmadığını düşünüyorum tem birikteliği yada benim için önemli olan kafasında böyle bişey yapmış olması. ki benim eşim sanal olarak yapmış. ve ben bunu aldatma olarak görüyorum. şunuda anlayamıyorum eleştirmek bana düşmez herkes kendi hayatında sorumlu sonuçta ama size değer vermiyor aldatıyor ama siz hala onunla evle kalmaya onun soyadını taşımaya devam ediyorsunuz ve mutluyum diyorsunuz nasıl oluyor ki bu ve karşılıklı insanların birbirini kullandığı düşünürüm bu durumda kadın erkeğin olanakları maddi gücünü erkek kadının evde olmasını ihtiyaçlarının giderilmesi yani iki taraflı bir riya işte kadınlarımız böyle yaptığı için erkeklerde bunları yapıyor. çünkü kadınlar tek başınada güçlü olabileceklerini hayatın üstesinden geleceğini inandıramıyor kendini. ben hep şuna inanıyorum insan saygınlığını kendisi korur önceki başkasından talep edebilsin. ve hayat şunu öğreti hayatta en çok kendine güveneceksin tabiki etrafındakilerde önemli güven duymak güzel ama önce kendine güveneceksin ki güçlü durabilmeyi başarasın..

bu benim fikrim tabii kimsenin hayatını yargılamak gibi bi niyetim yok

canımcım çocuk olmasa çok kolay bir daakkada boşarsın adamın gıcık hareketlerinin acısı cocuklarıma babasız büyüterek çektiremem büyüsünler dogruyu yanlışı anlasınlar onu bekliyorum

ben aldatılan biri olarak söylüyorum benim oğlum 11 aylık ve bende boşanmayı düşünüyorum daha olaylar çok yeni tam eyleme geçmedim ama bunun için piskolog şöyle der; eğer boşanma kaçınılmazsa yapılacak herşey yapılmış ve tedevisi yoksa çoçuklar bunun ayrımına varmadan olması daha iyi çünkü böyle büyüyeceği için anne babanın ayrı yaşadığı kafasında yer edecek buna alışacak ve kabullenmesi daha kolay olacak anne baba elbet bir araya gelecek doğru ve sağlıklı iletişim kuracak zamanla bunun en doğrusu olduğuna böyle anne baba olarak mutlu olduklarına çoçuğu inandıracak..
unutmayın ki sağlık ve mutlu bireyler ancak mutlu çoçuk yetiştirebilir. güvensiz ve mutsuz anne baba ama birlikte olmasının bi anlamı yok güvenli ve mutlu ama ayrı anne baba

aldatma aldatmadır bence..

beni her ikisi de yıkar,
hatta benden öte evliliğimizi yıkar..
farkı yok..

şimdi benim anlamadığım şu,
madem takmıyorsun neden böyle bir soru sorma gereği hissettin?
yani bu adam sana değer vermiyor,hakaret ediyor,dışlıyor...öyle söylüyorsun.
herhangi bir şekilde aldatmasını da umursamıyorum diyorsun...
o zaman bu sorunun maksadı nedir??

Eşimin beni beynen aldatması yıkar

Fiziken aldatması da bir CANAVARA dönüştür:))

hadi kızlar yorum yazın ikiside kötü diyende vardır birini seçende benim için farketmiyoo valla bana görünmesinde

bedenen aldatırsa iş biter beynen aldatmasına da tahammül edemem boşanmam ama duygusal ilişkim sıfırlanır

ikiside aynı silahtan peşpeşe sıkılan kuşun gibi deler geçer bitirir kadını.

cnm benim durumumda olupda böyle düşünen bayan varmı diye benim için fark etmiyo ama onlar için fark ediyomu acaba ,anormallik bendemi dedim yoksa bu sorunu yaşayan kadınlar hepmi böyle düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…