şu mendil sallama smle ına şaşırdım. sizce bu soru sevinçle ve halaylar çekerek sorulacak kadargüzel bir soru mu.hadi kızlar yorum yazın ikiside kötü diyende vardır birini seçende benim için farketmiyoo valla bana görünmesinde:teytey:
bu durumda çok rahatsınız. takmıyorum demekle düşünceenizi ve hislerinizi ortaya dökmüşsünüz mutluyum da demişsiniz.kızlar siz sizi seven sizinde deger verdiginiz birisi için düşünüyorsunuz size hakaret eden sizi dışlayan birisi olsa umrunuzda olurmu olmaz benimde umrunda deyil 2 kızım var onlarla mutluyum altadacakmış beni aldatsın takmıyorum kafama yorumlarınız önemli bu yönde yorum yaparsanız sevinirim
çocuklar o gıcık hareketlerin ve hakaretlerin bilincin de,olduğu zaman o ortamda yaşayacakları bunalımı da ,bir düşünün isterseniz. psikolojisini.canımcım çocuk olmasa çok kolay bir daakkada boşarsın adamın gıcık hareketlerinin acısı cocuklarıma babasız büyüterek çektiremem büyüsünler dogruyu yanlışı anlasınlar onu bekliyorum
siz şu anda o ortamda yaşatmakla kıyıyorsunuz zaten o çocuğa.evet bizi hak etmiyor herşey kızlarım için küçük 2.5 yaşında siz olsanız kıyarmısınız yoksa ne halt yerse yesinmi dersiniz benim tercihim 2.cisi altadacagını söylüyor hangisini tercih eder bilmem
şaka mı yapıyorsun yani başkasının koynundan
kalkıp senin koynuna girmesimi farketmiyor yada
başkasını düşünüp senle birlikte olması cidden farketmiyormu :1closedeyes:
cnm beni arkadaşlar bir konuda yanlış anladı 12 senedir hakaret var evet katlanıyorum ,bu durumda zaten evliligin son safhaları yaşıyoruz artık beni altadacagını söylemeye başladı şimdiye lkadar aldattıgını hissetmedim ama şimdi hissetmeme gerek kalmadı aldatsada aldatmasada bişey fark etmiyoo arkadaşlar pisikologa git diye yazmışlar birazda gırgırla böle bişeyi kaldırmak kolaymı başlarına gelse ne yaparlar birde erkeklerin kendini ispatlamamı dersin yoksa bastırmamı, kendinden maddi yönden ve tahsil yönünden yüksek birini hazmedemiyolar gibi geliyor benim baştaki hatam buu davulun dengi misali bende böle soru karşısında önceden lafını bile hazmedemezdim ama insanın başına ne gelmiyokiiii........
ben dedım psikologa gıdın die evet. neresi gırgır ! siz hiç yazdıklarınıza tekrardan bi goz attınız mı acaba ??cnm beni arkadaşlar bir konuda yanlış anladı 12 senedir hakaret var evet katlanıyorum ,bu durumda zaten evliligin son safhaları yaşıyoruz artık beni altadacagını söylemeye başladı şimdiye lkadar aldattıgını hissetmedim ama şimdi hissetmeme gerek kalmadı aldatsada aldatmasada bişey fark etmiyoo arkadaşlar pisikologa git diye yazmışlar birazda gırgırla böle bişeyi kaldırmak kolaymı başlarına gelse ne yaparlar birde erkeklerin kendini ispatlamamı dersin yoksa bastırmamı, kendinden maddi yönden ve tahsil yönünden yüksek birini hazmedemiyolar gibi geliyor benim baştaki hatam buu davulun dengi misali bende böle soru karşısında önceden lafını bile hazmedemezdim ama insanın başına ne gelmiyokiiii........
saol cnm iltifatına deyim başıma gelmez deme büyük konuşma, evet dengesiz bundan sonrada normal olması beklenemez zeten
cnm beni arkadaşlar bir konuda yanlış anladı 12 senedir hakaret var evet katlanıyorum ,bu durumda zaten evliligin son safhaları yaşıyoruz artık beni altadacagını söylemeye başladı şimdiye lkadar aldattıgını hissetmedim ama şimdi hissetmeme gerek kalmadı aldatsada aldatmasada bişey fark etmiyoo arkadaşlar pisikologa git diye yazmışlar birazda gırgırla böle bişeyi kaldırmak kolaymı başlarına gelse ne yaparlar birde erkeklerin kendini ispatlamamı dersin yoksa bastırmamı, kendinden maddi yönden ve tahsil yönünden yüksek birini hazmedemiyolar gibi geliyor benim baştaki hatam buu davulun dengi misali bende böle soru karşısında önceden lafını bile hazmedemezdim ama insanın başına ne gelmiyokiiii........
Aldatmanın şekli önemli değil,
eğer her yönden aldatıldığınızı biliyorsanız, neyi bekliyorsunuz arkadaşım..??
bakın iki tane kızınız var,kız çocuğu yetiştirmek
ayrı bir özen istiyor,kızlar değer verildiklerini,
sevildiklerini bimek isterler,duymak isterler ki,dışarıda güzel sözlere aç olmasınlar...
huzursuz bir evde büyüyen çocuklar,huzuru dışarıda aramaya başlarlarsa
ne yapacaksınız??...size boşanın ,ayrılın diyemiyorum ama
kızlarınızla konuşun,az çok biliyorlardır ne şartlarda
bu evliliği yürütmeye çalıştığınızı,kızlarınız için,kendiniz için en sağlıklı
kararı ortak alın bence...Çocuklar tabiki size hemen boşanın,ayrlın demeyecektir ,
hangi çocuk ister anne babasının ayrılmasını,belki duygusal yaklaşacaklardır ama
en azından bu ortamda belki ileride babalarından nefret bile edeceklerdir..
onun için hakkınızda en hayırlı kararı verirsiniz inşallah....
aldatırsa aldatsın,banane demeyin,sonçta hala eşiniz,
hala kızlarınızın babası,
bir yorumunuzda davul bile dengi dengine demişsiniz,
belki haklısınız ama önemli olan diploma değil,
insanın kendini yetiştirmesi ve değer yargılarıyla alakalı diye düşünüyorum...
zor bir karar sizi bekliyor,aslında zor değil,ama
biraz mantık,biraz güç gerekiyor sanırım,bunun için de ...
belki kızlarınızla beraber bir psikoloğa gidip yardım alabilirsiniz,en azından yol gösterirler size...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...
kızlar siz sizi seven sizinde deger verdiginiz birisi için düşünüyorsunuz size hakaret eden sizi dışlayan birisi olsa umrunuzda olurmu olmaz benimde umrunda deyil 2 kızım var onlarla mutluyum altadacakmış beni aldatsın takmıyorum kafama yorumlarınız önemli bu yönde yorum yaparsanız sevinirim
canımcım çocuk olmasa çok kolay bir daakkada boşarsın adamın gıcık hareketlerinin acısı cocuklarıma babasız büyüterek çektiremem büyüsünler dogruyu yanlışı anlasınlar onu bekliyorum
hadi kızlar yorum yazın ikiside kötü diyende vardır birini seçende benim için farketmiyoo valla bana görünmesinde
hic biri beni yikmaz
herhangi birini bana yapacak adami ben yikarim gamyoncuiremsu
şimdi benim anlamadığım şu,
madem takmıyorsun neden böyle bir soru sorma gereği hissettin?
yani bu adam sana değer vermiyor,hakaret ediyor,dışlıyor...öyle söylüyorsun.
herhangi bir şekilde aldatmasını da umursamıyorum diyorsun...
o zaman bu sorunun maksadı nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?