Seni mutlu etmek adına değişmeyi isterse değişir. Mesela eşim tanıştığımızda sigara içiyordu. Hiç sevmiyorum sigara içenleri diyince bıraktı. Biraz argo konuşurdu, hoşuma gitmiyor dedim azalttı. Çok kavgalarımız oluyordu ailemle ilgili kötü konuşuyordu, sen üzülüyorsun dedi azalttı. Demek istediğim değişmek isterse değişir. Yoksa çok zor. Mutlaka hoşuna gitmeyen davranışlarını belirt. Beni üzme de, seni daha çok severim de. Gerçekten seviyorsa azaltır.
yemekkk..çok yemek seçiyor ve akşamları kahvaltı diyor.(.makarna ..nohut..patlıcan kabak karnabahar yok karnıyarık mücver vs yemez.)..kuru fasülye ,yeşil fasülye ,et tavuk, pilav ,papates..bir de hamu işi yer..bunun dışında yok!!!!!ay çıldırcam yeni birşeyler deneyeyim diyorum yemiyor adam ya!!! bazen kolayıma gidiyor kahvaltı ama böyle yemek seçmesi i değil çünkü kızım da ona benzemeye başladıbu huyu değişmeyeceğe benziyor .annem "ben değiştirdim neler neler yiyor şimdi "diyor ya işte buna daha da sinir oluyorum.adam "yemem zorla mı yedirceksin "diyor sıkıysa gel sen yedir
her zaman tavuk , patates olmaz ki
Anladığım kadarıyla ben örnek olmalıyım, o bana olmasın da:))
Bir de tatlı dille sabırla yaklaşmalıyım...
biraz işin sırrı burda ...sinirini bile tatlı tatlı çıkaracksın
sayacan sayacan en son o patlayacakya o an gidecen sokulacan sinirlendim kusura bakma diyecen
İşi bilmiyorum ben ya valla
Mesela etrafta ne adamlar var sinir küpü ama eşinin yanında kedi gibiler.
Yöntem bu demekki:))
Çok sinirliydiSinirini geçirdim
Şimdi yumuşacık bir eşim fakat rolleri değiştik bu seferde been sinirliyim
Günaydın arkadaşlar.benimde erkek arkadaşım oldukça sinirli.bi şeye aniden kızar alevlenir 10 dk sora bişeyi kalmıyo ama o arada kırıcı oluyo bunu düşünemiyo,ve bu onun kişiliği,30 yaşında,sonradan değişir mi ?ben de alttan alırım hep.napmam gerek sizce ? daha önce böyle deneyimi olan var mı ? :44:
Hımm ben de öyleyim eşin gibi yani:))
Ama böylesi daha iyi değilmi en azından fazla iş çıkarmaz sana, akşamları kahvaltı isteyen erkek hiç duymamıştım mesela.
Sen kendine yaparsın yemek ona da peynir ekmek ohhh mis gibi..
Günaydın arkadaşlar.benimde erkek arkadaşım oldukça sinirli.bi şeye aniden kızar alevlenir 10 dk sora bişeyi kalmıyo ama o arada kırıcı oluyo bunu düşünemiyo,ve bu onun kişiliği,30 yaşında,sonradan değişir mi ?ben de alttan alırım hep.napmam gerek sizce ? daha önce böyle deneyimi olan var mı ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?