Evet tanıdıkça birbirine ayak uyuyo zaten istemesek de
Şimdi ilk zamanlarımızı düşünüyorum da hiç alakasız iki tiptik yani:))
Hatta duyanlar şaşırmıştı filan
Bizi bir araya getiren benim odunluğuma rağmen onun bana hala sevgiyle yaklaşabilmesi oluyo
düşünüyorumda ikiside sessiz olsa eşlerin,o da bi süre sonra sıkmaya başlar,bi taraf daha enerjik hareketli olursa renkli olur,mesela biri sinirliyse dieri alttan almayı bilebilmeli,her ikiside aynı anda alevlence evlere şenlik
en başta kişiler birbirlerine kendileri oldukları için saygı duyabilmeli bence,sevgi aşk sonradan gelir bence.
İkimizin aynı anda alevlendiğini düşünemiyorum zaten
O da sinirli aslında ama mesela en son görüştüğümüzde çok güzel bişey yapmıştı çok hoşuma gitti
Bi konudan tartışmaya başladık ama sinir seviyesi artıyo ikimizde de ben yine vazgeçmiyorum kendi doğrumdan o da aynı
Sonra bi dk. dedi, mutfağa gitti bi süre sonra su içerek geldi tamamen sakinleşmiş olarak ve gülümseyerek ve hiçbişey olmamış gibiydik..
çok şanslısın bence,o da kendince bi taktik geliştirmiş ve belkide büyüyecek kocaman bi olumsuzluğu bertaraf etmişbiz bayanlar da bunu zamanında becerebilirsek aslında ortada bişey kalmayacak..zor değil ama zamanla olur inşallah
Teşekkür ederim
Sözlüm de çok şanslı ama
eminim öyledir,bişeylerin bilincinde olmak kadar güzel bi şey yok.Allah mutluluk versin
Allah size de mutluluklar versin çok hoş muhabbetiniz var bu arada
evli değilim uzun süredir nişanlıyım ama bu konuda kesin kes şunu diyebilirim ki karşındaki adamla alakalı,sen ister süper iletişim kur,tatlı dil dök,amuda kalk,eğer adam kütükse değişmenin yanından geçmiyor,beni böyle kabul et diyorsa,zıt ve inat bi karakteri varsa dediğim gibi amuda kalksan faydası yok.
ama yumuşak huylusa,eğilip bükülmeye müsait bi odunsa :)) o zaman olur..
örnek; nişanlım özel günlerimizi pek önemsemezdi,inceden inceye işledim kafasına şimdi şükür hatırlar..
bi iki kere kardeşime haklı olarak kötü laf etti,bende "birdaha sakın duymayayım,bugün sen benim ailemin fertlerine kötü söz konuşursan,seninkiler hatasız değil elbet,bi hataları olduğunda bende seninkileremi kötü konuşayım"dedim..
"haklısın,düşünemedim"dedi..ve bidaha duymadım..
hem tavrınızı net koyacaksınız (ki erkekler asla imadan anlamıyor,direkt söyleyeceksin anlamasını beklemiceksin) hemde karşıdaki haksız yönlerini görebilecek karaterde olmalıki değişme olabilsin..
zamanla değişiyor davranışları, daha uyumlu, daha hoşgörülü olabiliyorlar ama zamanlaaa :)) ben ondört yıllık evliyim ancak bazı davranışları, düşünceleri rayına oturuyor diyebilirim. çok fazla değişmesini beklemektense, olduğu gibi kabullenmek en güzeli..öyle olursak ne kendini üzer insan , nede karşısındakini . ama can çıkar huy çıkmazmış sözünüde unutmamak lazım , çok doğru çünküü :)) sevgiler, mutluluklar canım..
Bir de diğer konun var canım senin, sözlünün ailesi hakkında
Umarım annesinin etkisinde kalmıyodur
Erkekler değişebiliyor.Ama iyi anlamda değil:)Önce güzel sözler çiçekler, böcekler, hediyeler.sonra bir bakıyorsun evlenince ''aaa sen bana ne zamndır çiçek almıyorsun''a dönüyor iş.Aşırı uç davranışları yoksa zamanla bir şekilde sende alışırsın yada umarım değişir:)Aman hiç kimseden birşey beklememek lazım odun a hadi sen çiçek ol diyebilir miyiz??
Ama ne odunlardan ne çiçekler çıkabiliyo yani
Zorlasak çıkar ben buna inanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?