Eşinizin Değiştirebildiğiniz Yönleri Var Mı?

düşünüyorumda ikiside sessiz olsa eşlerin,o da bi süre sonra sıkmaya başlar,bi taraf daha enerjik hareketli olursa renkli olur,mesela biri sinirliyse dieri alttan almayı bilebilmeli,her ikiside aynı anda alevlence evlere şenlik
en başta kişiler birbirlerine kendileri oldukları için saygı duyabilmeli bence,sevgi aşk sonradan gelir bence.

İkimizin aynı anda alevlendiğini düşünemiyorum zaten
O da sinirli aslında ama mesela en son görüştüğümüzde çok güzel bişey yapmıştı çok hoşuma gitti
Bi konudan tartışmaya başladık ama sinir seviyesi artıyo ikimizde de ben yine vazgeçmiyorum kendi doğrumdan o da aynı

Sonra bi dk. dedi, mutfağa gitti bi süre sonra su içerek geldi tamamen sakinleşmiş olarak ve gülümseyerek ve hiçbişey olmamış gibiydik..

çok şanslısın bence,o da kendince bi taktik geliştirmiş ve belkide büyüyecek kocaman bi olumsuzluğu bertaraf etmiş biz bayanlar da bunu zamanında becerebilirsek aslında ortada bişey kalmayacak..zor değil ama zamanla olur inşallah

Teşekkür ederim
Sözlüm de çok şanslı ama

evli değilim uzun süredir nişanlıyım ama bu konuda kesin kes şunu diyebilirim ki karşındaki adamla alakalı,sen ister süper iletişim kur,tatlı dil dök,amuda kalk,eğer adam kütükse değişmenin yanından geçmiyor,beni böyle kabul et diyorsa,zıt ve inat bi karakteri varsa dediğim gibi amuda kalksan faydası yok.

ama yumuşak huylusa,eğilip bükülmeye müsait bi odunsa :)) o zaman olur..
örnek; nişanlım özel günlerimizi pek önemsemezdi,inceden inceye işledim kafasına şimdi şükür hatırlar..
bi iki kere kardeşime haklı olarak kötü laf etti,bende "birdaha sakın duymayayım,bugün sen benim ailemin fertlerine kötü söz konuşursan,seninkiler hatasız değil elbet,bi hataları olduğunda bende seninkileremi kötü konuşayım"dedim..
"haklısın,düşünemedim"dedi..ve bidaha duymadım..

hem tavrınızı net koyacaksınız (ki erkekler asla imadan anlamıyor,direkt söyleyeceksin anlamasını beklemiceksin) hemde karşıdaki haksız yönlerini görebilecek karaterde olmalıki değişme olabilsin..

gri ve tonlarını giyerdi sadece
şimdi ise asker yeşili lila ve kremrengi giydirebiliyorum
yaşasın

Allah size de mutluluklar versin çok hoş muhabbetiniz var bu arada

bende 2 yıldır beraberim erkek arkadaşımla bu yaz söz ya da nişan olacak heralde
Allah herkese niyeti doğrultusnda mutluluk veriyo,kimsenin saadetinde gözümüz yok :) hepimiz mutlu olalım inş.
sen de çok rahatlatıyosun saol ....

Ailemle ilgili benim de böyle bi olayım geçmişti sanki kendi ailesi çok süpermiş gibi benimkilere laf etmişti
Ama ağzının payını alıp oturmuştu o günden sonra ancak beğendiği davranışları dile getirebiliyo ailem hakkında:))

zamanla değişiyor davranışları, daha uyumlu, daha hoşgörülü olabiliyorlar ama zamanlaaa :)) ben ondört yıllık evliyim ancak bazı davranışları, düşünceleri rayına oturuyor diyebilirim. çok fazla değişmesini beklemektense, olduğu gibi kabullenmek en güzeli..öyle olursak ne kendini üzer insan , nede karşısındakini . ama can çıkar huy çıkmazmış sözünüde unutmamak lazım , çok doğru çünküü :)) sevgiler, mutluluklar canım..

Teşekkürler...

Ama ben değiştircem biraz kafama koydum:)))

insan yedisinde neyse yetmişinde o oluyor
kendimiz değişebiliyorsak karşı tarafı da değiştirmeye çalışmalıyız değil mi
mesela ben agresif,kıskanç,inatçıyım
ben bu huylarımı değiştirmeyi çok isterdim ama maalesef değişmiyor
sende eşini değiştiremezsin ya onu öyle kabul edeceksin ya da yürü ya kulum diyeceksin
Ötesi yok!

Bir de diğer konun var canım senin, sözlünün ailesi hakkında
Umarım annesinin etkisinde kalmıyodur

Son düzenleme:
Erkekler değişebiliyor.Ama iyi anlamda değil:)Önce güzel sözler çiçekler, böcekler, hediyeler.sonra bir bakıyorsun evlenince ''aaa sen bana ne zamndır çiçek almıyorsun''a dönüyor iş.Aşırı uç davranışları yoksa zamanla bir şekilde sende alışırsın yada umarım değişir:)Aman hiç kimseden birşey beklememek lazım odun a hadi sen çiçek ol diyebilir miyiz??

Ama ne odunlardan ne çiçekler çıkabiliyo yani

Zorlasak çıkar ben buna inanmak istiyorum

bende 3 senedir nişanlımı değiştirmeye çalıştım, tek istediğimde sinirlendiği zaman kendini biraz kontrol etmesiydi. yolda, arkadaşlarımın yanında en ufak bişeyde bağırıyordu. iyiliklede anlattım yeri geldi o bağırdı ben ondan çok bağırdım. aniden parlayıp sonra kendini haksız gördüğü konularda yalvar yakar oluyodu. ama ben yeterince rezil olmuş oluyodum. zaman geçtikçe daha saçma sapan hatta varsayımlarla daha çok kırdı beni. ama o kadar çok birikti ki bende telafisi yok. 2 hafta oldu nişanları atalı,ileriye yönelik bütün mutluluk ümidimi tüketti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…