Eşinizin doğru kişi olduğuna nasıl karar verdiniz ?

PortakalSevgisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
395
139
18
31
Arkadaşlar çeşitli konular açtım. Burada da kadınlar en büyük korkusu doğru kişiyi bulamamak, evliler eşinizle nerde nasıl tanıştınız ? Nasıl emin oldunuz doğru kişi olduğuna ? Bana o kadar uzak geliyor ki, en azından fikrimiz olur. Misal ben arkadaşlarıma desem bekar arkadaşlarınızla görüştürün uygun gördüğünüz varsa diye umurlarında olmaz çünkü kimse kimse için çaba harcamıyor ve kolay kolay iyiliğini istemiyor.

Ne aradığını biliyorsan,kendinden ve karşındakinden eminsen e bide kaderindeki insan oysa hiç bişey yapmana gerek kalmadan olaylar kendiliğinden gelişiyor zaten :)
Ben tam bu doğru kişi diyorum elde patlıyor görüşlere ihtiyacım var , ağlamaktan yoruldum çünkü.

Kimseye "beni biriyle tanistir" demedim. Bazisi iyi olsa da o tanistirma işlerinden iyi bisey cikma olasiligini ben pek gormuyorum, özellikle tanistiran kisi arkadaşsa.
Tanistirdigi adam çok iyi birsey olsa baskasina birakmazdi zaten. Adami kendine yapamasa bile cevresine de yapmaz.

Ben aşk tesadufleri sever diyorum. Asla iliskiye ciddi dusunuyorum kafasiyla yaklasmadim, hemen dugun dernek plan program yapan insanlari da sevmezdim. En guzeli arayişta olmamaktır.
Eşimle de ciddi baslamadik, takilalim gitsin durumundaydik. Aramizda asla evlilik kelimesi geçmiş degilken birgun cat diye evlenme teklif etti, kabul ettim ama o surece kadar bol bol vakit gecirmistik birlikte.
Eger iyi ilerliyorsa kendiliginden oluyor hersey.

Internette tanıştım. Bana göre doğru insan kör kütük aşık olduğun kişi değildir. Öyle aşk gözünü kör etse yanlış karar verme ihtimalin çok yüksek. Ben mesela bunlara dikkat ettim: Ailesi hakkında nasıl konuşuyor ve nasıl davranıyor. Hayattan beklentileri ne ve hayatını kendi şekillendiriyor mu (eşim mesela annesinin babasının parası olduğu halde onlardan para istemez,öğrenciyken bile cok idareli ve çalışkan birisiydi). Sosyal sorumluluk nedir bilir mi. Cafede çalışanlara nasıl davranır konuşur. Böyle ufak tefek şeyler insanın karakterini çok güzel gösterir bence. Evlilik teklifini neden mi kabul ettim: Bu adamdan bana iyi yoldaş olur dedim ve daha önemlisi: Iyi bir baba olur (mükemmel bir baba) ve yarın ölsem gözüm arkada kalmaz çocuklarına her daim sahip çıkacak bir yapıya sahip

Ben tam bu doğru kişi diyorum elde patlıyor görüşlere ihtiyacım var , ağlamaktan yoruldum çünkü.
Demekki kaderinizdeki insan değillermiş.Bakın ben evliliğin e sini düşünmeyen bir insanken ve hep karşıma tam doğru insan budur dediğim anda kaybettiğim insanlar çıkmışken hiç ummadığım bi anda şuan nişanlı olduğum insan çıktı karşıma:) ve nişanlım hala söylüyor ilk gördüğüm an ben bu kızlar evlenecem diye hissettim diyor.Hiç tanımıyordu beni halbuki o an kim olduğumu bile bilmiyordu.Yani Kaderindeki insan karşına çıkınca bi şekilde gelişiyor olaylar :)

Valla olucagi varsa sen bundan olmaz desen bile kader sizi birlestiriyor..ben esimle tanistigimda bizden olmaz demistim ama bak evliyiz cocugumuz var ve cok sukur diyorum...ben kader diyorum..baska biseyle bagdastiramadim huyu,suyu falan degil yanii

Dediğim kişiler erkekti kendilerine kız istiyorlar bizden ama başkasına kasıtlı yardın etmiyorlar :)) tipik Türk insanı yani anlayacağınız :)

eşim beni ortak arkadasımızın sayfasında foto paylasınca cok begenmıs arkadasıma yazmıs sürekli
biz farklı şehirlerde idik
ben arkadasım bana soylediğinde olmaz uzak mesafe zor olur dedim profiline bile bakmadım

hatta o resmımı cekınmek ıcın 8 senedır gormediğim okul arkadasıma kendı sehırımden esımın yasadıgı sehıre kalmaya gitmiştim
resmen kısmetımde varmıs o kadar yolu yapmısım :)

eşim ne yaptı etti iletişim kurdu benimle
ben bosanmıs bır bayandım
4 sene olmustu bosanalı

eşimle evlılıge karar vermemdeki en buyuk etken
diğer tanıstığım erkekler gibi akbaba olarak üzerime atlamaması saygılı seviyeli olması idi.

5 sene oldu evlendık,eşim benim yasadıgım sehire tasındı :)
9 ay içinde evlendık bu arada
sımdı bebek beklıyoruz

İşte insanların içi kötü ondan yardım etmezler zaten başkası mutlu olur diye ödleri kopuyor

Yahu sen bu kiskancliga neden bu kadar kafayi taktin ben de isin o kismini cozemedim. Es adayini kendin bul baskasindan bu konuda yardim istemek nedir? Hadi bosluguna denk gelmis istemissin ne mecburiyetleri var? Sonra diyelim seni tanistirdilar ve senin icin dogru kisi degil yine onlari suclayacaksin. Benim basima geldi ordan biliyorum daha da bulasmam bu islere.

Niye bozuldunuz ki bu kadar ? Herkes farklı farklı atıyorum ben A okulu mezunuyumdur çevrem ona göredir o ayarda birini arıyorumdur. Herşeye başta iyi bir cevap sonra ters cevap, kim fesat kim iyi anlamıyorum ben bu ülkede valla :)) Allah da cezalarını veriyor kötü insanların uzun vadede

Hikayeniz çok güzelmiş allah mutluluğunuzu daim etsin.

Önceki konudaki yorumunuzla da çakışmış hem :) Kıskanö olmayan hiç bir insanın üzerine bu tip şeyleri alındığını dahi görmedim, içi kötü ve fesat insanlar hemen atlıyor ahahahah

Ben neden bozulayim onemli olan sen bozulma. Sen surekli birilerinin seni kiskandigini ve mutlu olmani istemediklerini savunuyorsun bu cok saglikli degil. Kiskanc insanlar elbet vardir ama herkesin seni kiskanmasi normal mi sence? Her seyi devletten beklememek lazim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…