Eşinizin doğru kişi olduğuna nasıl karar verdiniz ?

Ben tam bu doğru kişi diyorum elde patlıyor görüşlere ihtiyacım var , ağlamaktan yoruldum çünkü.
Kişi arayışından vazgeçmeliisniz. Yani yanlış anlamayın tanıştıgınız arkadaş oldugunuz hatta sevgili oldugunuz insanlara bu gözle bakarsanız hep açık yan görürsünüz.
Bu iş kendiliğinden gelişir. Hiç kimse olmadan da mutlu olun ve ruhunuzu tatmin edin. Aksi takdir de evlendikten bi süre sonra veya ilişki süreçleriniz kötü sonuçlanınca hep ağlarsınız.

Gerçekten dört dörtlük bi insan da çıksa karşınıza evlilik asla dört dörtlük olmaz. Sekiz dörtlük olur. Çünkü bireyler birebir aynı değildir. İmkansız olay bence. Eğer imkansızı başaran varsa da ben bunun sıkıcı oldugunu düşünüyorum.
Bütün hobilerin,karakteristik özelliklerin,prensiplerin,kültürün,,,, birebir aynı olan biri olamaz.

Sonuç;

Sevmeyi beklemelisiniz. Severseniz en gıcık huyları bile tatlı görünür gözünüze.
Sevince bütün aslalar yıkılır.
Prensiplerinizden ödün verirsiniz ve rahatsız olmazsınız.
Ve yolda yürürken kafanıza bişey düşmüş gibi aniden olur. Planlı programlı olmaz.
Görücü usulü veya severek olsun fark etmez. Planlayıp uğraştıkca sarpa sarar.

Asla sevgili olmam dediğim biriyle sevgili oldum. Sonra imkansız asla evlenemeyiz derken aa bi bakmışım evlenmişiz :) o kadar zıt alakasız iki karakter olarak mutluyuz şükür.

Şahsen 22 yaşından beri çevreye bakıyorum tam olacakken bir problem çıkıyor anlamadım gitti...Diğer kadınlarda öyle fingirdek ki görseniz erkekler bizden de aynı fingirdekliği bekliyor , kızın birlikte olduğu adam kalmamış hala el üstünde tutuluyor iyice psikolojim bozuldu.

bir kadının bir sürü sevgilisi olabilir bu onu değersiz biri mi yapar?
bu saçma zihniyetlerde oldukça yalnız kalman çok doğal.. önce kafayı değiştireceksin.
benim de bir sürü birlikte olduğum adam oldu ve gayet de değerliyim. erkekler peşimden ayrılmaz desem yeridir.

Pardon? Fingirdek kadın ahlaklı mı?ben direkt sokak kadını muamelesi yapıyorum da kendini pazarlayan kadınlar sevgiyi hak etmiyor kaldı ki ailelerinin haberi var mı bu kızların çok sevgilisi olduğundan senin ailenin babanın haberi oldu mu ? Olduysa ne tepki verdi çok merak ettim de allah namuslu Kadınlarla karşılaştırsın, kaşarlardan uzak eylesin, amin...

ahlaklı kadın tanımın ne senin çok merak ediyorum mesela ahlaklı kadın böyle internet sitelerinde erkek bulamıyorum yeaaa diye zırlamaz bence mesela. çük bulmak için yorum, tavsiye aramaz

cazibeli, dişiliğinin farkında kadınları fingirdek diye yaftalarken onların peşindeki abazalara 2 cümle edemiyorsan hazımsızlığın kıskançlığın burdan belli.

her aile sizin aileniz gibi yobaz değildir kızının sevgilisiyle tanışan bilen aileler de çoktur bu sayede kızları kaçak göçek şeyler yaşamaz sonra elin itinin ailene söylerim ha şantajlarına boyun eğmezler. bilmem anlatabildim mi? :)

Sevgili Mune ,

Devamli ahlak/namus dersi vermek icin kasim kasim kasilan, klavyeden aldigi gucle farkli yasam tarzlarina saygisizlikta sinir tanimayan bu uyenin yorumlarini inceleyebilir misiniz? Gordugum kadariyla sikinti buyuk.

Güzel yorum yapmaya gelmiştim belki faydam olur diye, vazgeçtim.
Bu bakış açısıyla zor kardeş. Sana ne elalemin kadınının fingirdekliğinden, kiminle birlikte olduğundan? Demek ki senden daha iyi özelliklere sahipler ki el üstünde tutuluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…