Ben tam bu doğru kişi diyorum elde patlıyor görüşlere ihtiyacım var , ağlamaktan yoruldum çünkü.
Kişi arayışından vazgeçmeliisniz. Yani yanlış anlamayın tanıştıgınız arkadaş oldugunuz hatta sevgili oldugunuz insanlara bu gözle bakarsanız hep açık yan görürsünüz.
Bu iş kendiliğinden gelişir. Hiç kimse olmadan da mutlu olun ve ruhunuzu tatmin edin. Aksi takdir de evlendikten bi süre sonra veya ilişki süreçleriniz kötü sonuçlanınca hep ağlarsınız.
Gerçekten dört dörtlük bi insan da çıksa karşınıza evlilik asla dört dörtlük olmaz. Sekiz dörtlük olur. Çünkü bireyler birebir aynı değildir. İmkansız olay bence. Eğer imkansızı başaran varsa da ben bunun sıkıcı oldugunu düşünüyorum.
Bütün hobilerin,karakteristik özelliklerin,prensiplerin,kültürün,,,, birebir aynı olan biri olamaz.
Sonuç;
Sevmeyi beklemelisiniz. Severseniz en gıcık huyları bile tatlı görünür gözünüze.
Sevince bütün aslalar yıkılır.
Prensiplerinizden ödün verirsiniz ve rahatsız olmazsınız.
Ve yolda yürürken kafanıza bişey düşmüş gibi aniden olur. Planlı programlı olmaz.
Görücü usulü veya severek olsun fark etmez. Planlayıp uğraştıkca sarpa sarar.
Asla sevgili olmam dediğim biriyle sevgili oldum. Sonra imkansız asla evlenemeyiz derken aa bi bakmışım evlenmişiz :) o kadar zıt alakasız iki karakter olarak mutluyuz şükür.