Eşinizin doğru kişi olduğuna nasıl karar verdiniz ?

Bu işler "su akar yolunu bulur" misalidir. Belli bir arayış içinde olmamak da önemli, önemli olan o insanın kafa yapınıza uyup uymaması. Birde ilişkilerde yapılan en büyük hata;evlenince düzelir, hele birde çocuğumuz olsun anlayışıdır çünkü gerçekten düzelmiyor aksine işler daha da çıkılmaz hale geliyor. Herşeyi akışına bırakın ve mantığınız duygulardan bir tık önde olsun.

Dunyada mutlaka cok guzel kalpli insanlar var, olmaz olur mu, ama iyi olan her zaman azdir ve o iyilerle karsilasmak icin de onları haketmek gerekir sanirim. Hicbir sey tesaduf degil, karsimiza iyi insanlar cikmasi icin iyi olmaktan ve kotulerden uzak durmaktan baska yapacak ne var ki?

hiçç içimde yokken oldu.demekki kaderde varmış akrabayız bırde abi derdim..durduk yere onu kıskanmamla başladı herşey.aklımda kalbımde hiçç yokken.helekı orta son öğrencısıydım.7 yıl sevgılı kaldık.tabı bırbırımızı yedık.tamamen bıttı dedık vedalaştık ayrı şehırlere düştük .sonra ne mı oldu bır ay sonra peşinden aynı şehre ben atandım.cunyırımızın hayatıyla meşguluz şimdi en ıyısiçin.kader işte olacağı varsa olur.seçmeyle olmuyor.yazsam roman olur.anılarım canlandı bak şimdi.o zamankı acılarımı şimdi tebesumle yazıyorum ahh aşk..

Hayat insana beklenmedik zamanda beklemedigi seyleri getiriyor. Ben esimle ilk is cevresinde tanistim. O zamanlar o baskasiyla nisanliydi ben de baskasiyla nisanliydim. Ama zaman degisti,once o ayrildi ,2 yil sonra ben ayrildim ve bir araya gelip gorusmeye basladik. Simdi hikayemizi kim dinlese sasiriyor,ikimiz de cok sasiriyoruz esasinda.

Ben evlilik icin hic dusunmedim, birden gelisti her sey. Acikcasi evleneyim diye de baslamamistim zaten devam eden guzel bir iliskimiz vardi,bir donem beraber de yasadik, kafamiz rahatti yani.

Bizi görümcem tanıştırdı. Resmini ilk gördüğümde bir şeyler hopladi içimde enteresan. Iste konuştuk ölçtük tarttık bu adam olur dedim. 7 yıllık evliyiz öyle yani kader kısmet aslında. Ama mantık süzgeci ve referans da önemli.

Hikayeleriniz çok güzel ama ben hep yalnız kalacakmışım gibi geliyor...

Hikayeleriniz çok güzel ama ben hep yalnız kalacakmışım gibi geliyor...
Kimse yalniz kalmiyor valla. İsteyen evleniyor bir sekilde. Ama ille evlilik olsun diye bir iliskiye girismeyin. Bekar genc bir kadin elli kisiyle gezer tozar,caninin istedigini yasar,sonra bir kiside karar verirse de evlenir bence. Ha cok da sart degil evlenmek,onemli olan mutlu olmak,kafana yaran bir insanla guzel iletisim icinde olmak,hayati ve dogrulari paylasmak. Evlilik sadece bir imza.

Sinemada tanıştık, aynı filmi izlemeye gitmişiz arkadaşlarımızla sadece arada ve çıkışta karşılaştık ama film esnasında arkadaşımla arasında bir atışma olmuştu, 1 haftalık buluşalım ısrarından sonra buluştum 3 saat hiç sıkılmadan konuşunca ben bu adamla evlenirim dedim 3 ay sonra evlilik teklifi aldım toplam da 8 ay sonra evlenmiş bulunduk :)

yani anlarsınız, içiniz ısınır, hissedersiniz.. acele etmeyin zamana bırakın

allah bozmasin. canm

İşte bana hesap ödetme kısmında ben daha takıldığım için Hesap ödeyenşne denk gelmedim...
Diğer konunuzda da gormustum bu tarz bir yorumunuzu. Bence bu kadar sert olmayın hesap ödenmesi konusunda. Bir anda kestirip atacaginiz bir eksi değil ki bu.. farklı özelliklerini gozlemleyin, insanlara olan tutumu, telefonuyla konuşması, yaninizda sizinle ne kadar ilgili olduğu, konustuklarinizi onemseyip onemsememesi gibi bircok detay.
Annenizin yok dediği, bu dünyada Ender bulunan bir sevgiyi yaşıyorum hamdolsun, bunun da en büyük anahtarı bence her daim sevgi ve anlayış içinde olmamız. O yüzden, inandiginiz aşk da var bu dünyada, umudunuzu yitirmeyin

Ben birkaç tesadüf sonrası tanıştım. 2 ay sonra da evlendim.
Herhalde gezsem,dolaşsam yıllarca flört etsem bulamazdım bu şekilde tam kafama göre bir adam.
Amaaa,aması var işte. Eşimin işi dolayısıyla öyle sıkıntılı ve zor 5 sene geçirdik ki,2 küçük çocukla zaman nasıl geçti hayret ediyorum.
Sanırım doğa bana "Hmmm kaptın bal gibi adamı şimdi mittim belanı" dedi.

Değilim yahu ne alakası var isterseniz bir gün buluşalım sizle? Bizim toplumdaki kadınların içinin fesat olmasından bıktım siz gibi yani

Negatif diyene bile fesat mı diyorsunuz?
Allah es kaza aracı olan olursa onlara yardım etsin

Negatif diyene bile fesat mı diyorsunuz?
Allah es kaza aracı olan olursa onlara yardım etsin

Sabahtan beri Turk insani soyle, bizim milletimiz boyle, Turk kadini boyle yazik uzuldum haline. Bana da cemkirdi hatta Allah cezalarini veriyor bla bla dedi zor isi Allah yardimcisi olsun :)

Umut verici bir hikayeniz var, sizin adiniza cok sevindim, Allah nazardan korusun mutlulugunuzu daim etsin insaalah.

Sabahtan beri Turk insani soyle, bizim milletimiz boyle, Turk kadini boyle yazik uzuldum haline. Bana da cemkirdi hatta Allah cezalarini veriyor bla bla dedi zor isi Allah yardimcisi olsun :)
Bu konuda dert başlığı açıp “cezalarını veriyor” demek kendi topuğuna sıkmaktan memnun demek ki boşver takılsın kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…