- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Dunyada mutlaka cok guzel kalpli insanlar var, olmaz olur mu, ama iyi olan her zaman azdir ve o iyilerle karsilasmak icin de onları haketmek gerekir sanirim. Hicbir sey tesaduf degil, karsimiza iyi insanlar cikmasi icin iyi olmaktan ve kotulerden uzak durmaktan baska yapacak ne var ki?Yorumunuza çok teşekkür ederim. Annemle de bu konuda aşırı kavga ediyoruz. O diyor ki dünyada senin sandıüın gibi sevgi yok sen var sanıyorsun, (ben normalde çok sevgi dolu biriydim de ), senin sandığın düzeyde yok diye benle münakaşa ediyor.
hiçç içimde yokken oldu.demekki kaderde varmış akrabayız bırde abi derdim..durduk yere onu kıskanmamla başladı herşey.aklımda kalbımde hiçç yokken.helekı orta son öğrencısıydım.7 yıl sevgılı kaldık.tabı bırbırımızı yedık.tamamen bıttı dedık vedalaştık ayrı şehırlere düştük .sonra ne mı oldu bır ay sonra peşinden aynı şehre ben atandım.cunyırımızın hayatıyla meşguluz şimdi en ıyısiçin.kader işte olacağı varsa olur.seçmeyle olmuyor.yazsam roman olur.anılarım canlandı bak şimdi.o zamankı acılarımı şimdi tebesumle yazıyorum ahh aşk..
Hayat insana beklenmedik zamanda beklemedigi seyleri getiriyor. Ben esimle ilk is cevresinde tanistim. O zamanlar o baskasiyla nisanliydi ben de baskasiyla nisanliydim. Ama zaman degisti,once o ayrildi ,2 yil sonra ben ayrildim ve bir araya gelip gorusmeye basladik. Simdi hikayemizi kim dinlese sasiriyor,ikimiz de cok sasiriyoruz esasinda.
Ben evlilik icin hic dusunmedim, birden gelisti her sey. Acikcasi evleneyim diye de baslamamistim zaten devam eden guzel bir iliskimiz vardi,bir donem beraber de yasadik, kafamiz rahatti yani.
oyle zamansız gelır kı yuvanın içinde yaşarken bulursun kendını.bu gunlerıde ama utanarak ama gulerek hatırlarsın =)Hikayeleriniz çok güzel ama ben hep yalnız kalacakmışım gibi geliyor...
Kimse yalniz kalmiyor valla. İsteyen evleniyor bir sekilde. Ama ille evlilik olsun diye bir iliskiye girismeyin. Bekar genc bir kadin elli kisiyle gezer tozar,caninin istedigini yasar,sonra bir kiside karar verirse de evlenir bence. Ha cok da sart degil evlenmek,onemli olan mutlu olmak,kafana yaran bir insanla guzel iletisim icinde olmak,hayati ve dogrulari paylasmak. Evlilik sadece bir imza.Hikayeleriniz çok güzel ama ben hep yalnız kalacakmışım gibi geliyor...
Değilim yahu ne alakası var isterseniz bir gün buluşalım sizle? Bizim toplumdaki kadınların içinin fesat olmasından bıktım siz gibi yaniFazla negatifsiniz belki o yüzden bulaşmak istemiyorlardır
allah bozmasin. canmInternette tanıştım. Bana göre doğru insan kör kütük aşık olduğun kişi değildir. Öyle aşk gözünü kör etse yanlış karar verme ihtimalin çok yüksek. Ben mesela bunlara dikkat ettim: Ailesi hakkında nasıl konuşuyor ve nasıl davranıyor. Hayattan beklentileri ne ve hayatını kendi şekillendiriyor mu (eşim mesela annesinin babasının parası olduğu halde onlardan para istemez,öğrenciyken bile cok idareli ve çalışkan birisiydi). Sosyal sorumluluk nedir bilir mi. Cafede çalışanlara nasıl davranır konuşur. Böyle ufak tefek şeyler insanın karakterini çok güzel gösterir bence. Evlilik teklifini neden mi kabul ettim: Bu adamdan bana iyi yoldaş olur dedim ve daha önemlisi: Iyi bir baba olur (mükemmel bir baba) ve yarın ölsem gözüm arkada kalmaz çocuklarına her daim sahip çıkacak bir yapıya sahip
Diğer konunuzda da gormustum bu tarz bir yorumunuzu. Bence bu kadar sert olmayın hesap ödenmesi konusunda. Bir anda kestirip atacaginiz bir eksi değil ki bu.. farklı özelliklerini gozlemleyin, insanlara olan tutumu, telefonuyla konuşması, yaninizda sizinle ne kadar ilgili olduğu, konustuklarinizi onemseyip onemsememesi gibi bircok detay.İşte bana hesap ödetme kısmında ben daha takıldığım içinHesap ödeyenşne denk gelmedim...
Değilim yahu ne alakası var isterseniz bir gün buluşalım sizle? Bizim toplumdaki kadınların içinin fesat olmasından bıktım siz gibi yani
Negatif diyene bile fesat mı diyorsunuz?
Allah es kaza aracı olan olursa onlara yardım etsin
Umut verici bir hikayeniz var, sizin adiniza cok sevindim, Allah nazardan korusun mutlulugunuzu daim etsin insaalah.Eşimin ablasıyla aynı yerde çalışıyoduk o vesile oldu bize bu kısmı klasik
Biz 1 hafta içinde evlenmeye karar verip 20 gün sonra nişanlanan bi çiftiz çoğuna göre yanlış mantıksız ama o duygu mantığa bakmaz. Ben 30 yaşındaydım evlendiğimde o zamana kadar herkes birileriyle tanıştırdı ve artık o kadar nefret ettimki birileriyle çay içmekten yani şunu söylemeye çalışıyorum eğer biri gelecekse bişeyler vesile oluyor ve önünde kimse duramıyor buna İnan ben çok çabaladım hayatımda biri olsun diye olmadı aman be bu ne ewlwnmicem ben dediğim anda ewlendim
Nasıl karar verdiniz konusuna gelince eşim ilk görüşmemizde ben seninle ewlenirim demişti şok olmuştum nişan kararından önce kendime şunu sordum tahammülümün % kaçını ayırabilirim bu adama aldığım cevap benim pusulam oldu çok şükür yanılmadım asla kavganın olmadığı sakin stabil anlayışlı huzurlu bi ilişkimiz var tamamen kaderci ol demiyorum ama biraz kadere inanmakta fayda var işh gönlünce olur herşey
Bu konuda dert başlığı açıp “cezalarını veriyor” demekSabahtan beri Turk insani soyle, bizim milletimiz boyle, Turk kadini boyle yazik uzuldum haline. Bana da cemkirdi hatta Allah cezalarini veriyor bla bla dedi zor isi Allah yardimcisi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?