Eşinizin doğru kişi olduğuna nasıl karar verdiniz ?

Bana Cici bebe aldı doğum günüm de cici bebe alan adam kötü olur mu hiç
Yeni doğan birine ne alınır diye düşündüm cici bebe yemenin yaşı olmaz dedim diyor
Etkilemişti beni
Hikayenizi çok sevdim. Bu yöntemle ben de tavlanabilirim sanırım, bayılırım Cici bebeye:)

Evli degilim ama ben bir insana dogru kisi mi diye bakmam, yanlis kisi mi diye bakarim . Boylece eleme yapmak kolay oluyor.

Sabahtan beri Turk insani soyle, bizim milletimiz boyle, Turk kadini boyle yazik uzuldum haline. Bana da cemkirdi hatta Allah cezalarini veriyor bla bla dedi zor isi Allah yardimcisi olsun :)

O da bir sey mi? Bir konusunda yaptigim yorum nedeniyle beni frenemy ilan etti, profilime de cocukca yazmis ivir zivir seyler. Ha bir de reel hayatta benimle arkadas olmak istemezmis.

Konu sahibi soyledigine gore, yurt disinda master yapmis, piyano caliyor ve her sene 2-3 kere yurt disina cikiyor ama actigi konulara ve yaptigi yorumlara bakarsak tam bir facia.

Millete camur atmaktan kendisini gelistirmeye firsat olmamis.

Biri daha vardi boyle butun kadinlarin onu kiskandigini soyluyordu acepp o mu diye dusundum neyse Allah cezami verecekmis uzun vadede zaten ben susayim ehe ehe ehe.

Ben eşimle ilk tanıştığımda içime tuhaf bir güven duygusu gelmişti, ilk defa hissettiğim değişik bir duyguydu yani. O da beni ilk gördüğünde ben bu kızla evleneceğim demiş. Yani insanın içine birşey doğuyor sanki hissediyorsun onunla evleneceğini. Benim hayatımda başkaları da olmuştu ama hiçbirinde bunu hissetmemiştim.

Dişlerine bakarak anlayabilirsin. Eğer diş etleri kırmızı ve yanakları da al al ise eğer kesinlikle o senin için doğru kişidir.

Soru başlığına cevap vermem gerekirse
Ruhumda ve aklımda zerre şüphe olmadığı için karar verdim doğru insan olduğuna
Hep bi acabalarım, gelgitlerim olur
Bu sefer olmadı

İşte bana hesap ödetme kısmında ben daha takıldığım için Hesap ödeyenşne denk gelmedim...
Valla biz ilk görüşmeye başladığımızda ve sevgili iken hesapları hep eşim öderdi. Çok nadir elimi cebime attım. O da yalvardım artık ben ödeyim diye ama hesap ödedi diye de bi b.k sanmamak gerekiyormuş onu da tecrübe etmiş oldum

Ben tam bu doğru kişi diyorum elde patlıyor görüşlere ihtiyacım var , ağlamaktan yoruldum çünkü.
Cok iyi anliyorum. Benim de esimden once birkac kiside yasadigim bir durumdu bu. Ama esimde dogru insan ben evlenirim bu adamla diye dusunmedim hic. Kasmadim yani. Tanidim gozlemledim kavga ettim sevdim sevildim sonra bi baktim nikah masasindayiz. Kasmayin. Cok da asiri baglanmayin hemen iki lafa iki soze. Emek gosterin ve emek bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…