- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Bu konuda dert başlığı açıp “cezalarını veriyor” demekkendi topuğuna sıkmaktan memnun demek ki boşver takılsın kendi kendine
Hikayenizi çok sevdim. Bu yöntemle ben de tavlanabilirim sanırım, bayılırım Cici bebeye:)Bana Cici bebe aldı doğum günüm de cici bebe alan adam kötü olur mu hiç
Yeni doğan birine ne alınır diye düşündüm cici bebe yemenin yaşı olmaz dedim diyor
Etkilemiştibeni
Ben de anladım ama yanlış anlamışım :)Görünce anlıyorsun
Sabahtan beri Turk insani soyle, bizim milletimiz boyle, Turk kadini boyle yazik uzuldum haline. Bana da cemkirdi hatta Allah cezalarini veriyor bla bla dedi zor isi Allah yardimcisi olsun :)
:))) olur öyle hatalar :)Ben de anladım ama yanlış anlamışım :)
O da bir sey mi? Bir konusunda yaptigim yorum nedeniyle beni frenemy ilan etti, profilime de cocukca yazmis ivir zivir seyler. Ha bir de reel hayatta benimle arkadas olmak istemezmis.
Konu sahibi soyledigine gore, yurt disinda master yapmis, piyano caliyor ve her sene 2-3 kere yurt disina cikiyor ama actigi konulara ve yaptigi yorumlara bakarsak tam bir facia.
Millete camur atmaktan kendisini gelistirmeye firsat olmamis.
Biri daha vardi boyle butun kadinlarin onu kiskandigini soyluyordu acepp o mu diye dusundumneyse Allah cezami verecekmis uzun vadede zaten ben susayim ehe ehe ehe.
Valla Chill'i harcatmam kimseye. :)
Ben eşimle ilk tanıştığımda içime tuhaf bir güven duygusu gelmişti, ilk defa hissettiğim değişik bir duyguydu yani. O da beni ilk gördüğünde ben bu kızla evleneceğim demiş. Yani insanın içine birşey doğuyor sanki hissediyorsun onunla evleneceğini. Benim hayatımda başkaları da olmuştu ama hiçbirinde bunu hissetmemiştim.Arkadaşlar çeşitli konular açtım. Burada da kadınlar en büyük korkusu doğru kişiyi bulamamak, evliler eşinizle nerde nasıl tanıştınız ? Nasıl emin oldunuz doğru kişi olduğuna ? Bana o kadar uzak geliyor ki, en azından fikrimiz olur. Misal ben arkadaşlarıma desem bekar arkadaşlarınızla görüştürün uygun gördüğünüz varsa diye umurlarında olmaz çünkü kimse kimse için çaba harcamıyor ve kolay kolay iyiliğini istemiyor.
Çok teşk ederim güzel dilekleriniz için allah herkese güzel yuvalar nasip etsin işh çok sağolunUmut verici bir hikayeniz var, sizin adiniza cok sevindim, Allah nazardan korusun mutlulugunuzu daim etsin insaalah.
Soru başlığına cevap vermem gerekirseArkadaşlar çeşitli konular açtım. Burada da kadınlar en büyük korkusu doğru kişiyi bulamamak, evliler eşinizle nerde nasıl tanıştınız ? Nasıl emin oldunuz doğru kişi olduğuna ? Bana o kadar uzak geliyor ki, en azından fikrimiz olur. Misal ben arkadaşlarıma desem bekar arkadaşlarınızla görüştürün uygun gördüğünüz varsa diye umurlarında olmaz çünkü kimse kimse için çaba harcamıyor ve kolay kolay iyiliğini istemiyor.
İşte bunu akıl aden kaç adam varHikayenizi çok sevdim. Bu yöntemle ben de tavlanabilirim sanırım, bayılırım Cici bebeye:)
Valla biz ilk görüşmeye başladığımızda ve sevgili iken hesapları hep eşim öderdi. Çok nadir elimi cebime attım. O da yalvardım artık ben ödeyim diye ama hesap ödedi diye de bi b.k sanmamak gerekiyormuş onu da tecrübe etmiş oldumİşte bana hesap ödetme kısmında ben daha takıldığım içinHesap ödeyenşne denk gelmedim...
Cok iyi anliyorum. Benim de esimden once birkac kiside yasadigim bir durumdu bu. Ama esimde dogru insan ben evlenirim bu adamla diye dusunmedim hic. Kasmadim yani. Tanidim gozlemledim kavga ettim sevdim sevildim sonra bi baktim nikah masasindayiz. Kasmayin. Cok da asiri baglanmayin hemen iki lafa iki soze. Emek gosterin ve emek bekleyin.Ben tam bu doğru kişi diyorum elde patlıyor görüşlere ihtiyacım var , ağlamaktan yoruldum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?