Eşinizin doğru kişi olduğuna nasıl karar verdiniz ?

Ya şeyden korkuyorum , yurtdışına taşınsam diyorum birkaç yıllığına kariyer için, o zaman ya tamamen yalnız kalırsam ???

Ya adamlarda bozuk Kadınlarda bozuk... ne olacak sizce böyle böyle ? Kötü kadınlara iyi erkekler, iyi kadınlara kötü erkekler denk geliyor. Özel değilse hangi konuda yalan söylemiş ?

Neden Alman :) Türklere mi ilgi duyuyorlar ???
Yok bir twitter fenomeninin bi lafidir o:)
Ama ben sahsi ve cevremdekilerin tecrubelerine gore diyebilirim ki Turk kizlari ilgi cekiyor evet:) ( cazgir, kaprisli, asiri mutaassip olmamak kaydiyla tabii:)) bizim turk erkekleri cile cekmeyi seviyor ama alman yemez onlari:)

Ya ben doğru insan büyük aşk gibi düşünmüyorum. Evlilikte birbirine yakın uyumlu hayatı yaşayanların yakın değerlere inananlarin daha kolay alışıp uyum saglayip zorlanmayacagini düşünüyorum.

Ya adamlarda bozuk Kadınlarda bozuk... ne olacak sizce böyle böyle ? Kötü kadınlara iyi erkekler, iyi kadınlara kötü erkekler denk geliyor. Özel değilse hangi konuda yalan söylemiş ?
Nişanlılık süresi boyunca ve evliliğimin ilk aylarında aldatıldım sanal yolla. Ben yakalamasam iş ne boyutlara gelirdi bilemem. O yüzden ev işi yapmasının, her istediğimi almasının hesap ödemesinin anlamı kalmıyor

Ya canim sen surekli kocami ariyosun? Bi rahat birak bi oluruna birak her konunda ayni muhabbet. Bukadar takma akisina birak hayat en dogru kisiyi cikaricak karsina..

Öğrenci evime misafir geldiğinde
Mutfağın dağınıklıklığından rahatsız olup bulaşıkları yıkamaya girişmişti
O an işte beyaz atlı piirensim demiştim

Ne istediğini, ne ile mutlu olacağını bildikten sonra doğru kişiyi bulmak kolaylaşıyor.
Kendini tanımak da bir kaç ilişki yaşadıktan sonra mümkün oluyor gibi geliyor bana.

Valla ilk tanıştık , 2 gün sonra ayrıldım ,senle çok farklıyız ,hayatta beraber olamayız dedim.

6ay sonra yolda gördüm tesadüf,aşık oldum....
Kısaca ,kader kısmet nasip....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…