- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Ya şeyden korkuyorum , yurtdışına taşınsam diyorum birkaç yıllığına kariyer için, o zaman ya tamamen yalnız kalırsam ???Cok iyi anliyorum. Benim de esimden once birkac kiside yasadigim bir durumdu bu. Ama esimde dogru insan ben evlenirim bu adamla diye dusunmedim hic. Kasmadim yani. Tanidim gozlemledim kavga ettim sevdim sevildim sonra bi baktim nikah masasindayiz. Kasmayin. Cok da asiri baglanmayin hemen iki lafa iki soze. Emek gosterin ve emek bekleyin.
Ya adamlarda bozuk Kadınlarda bozuk... ne olacak sizce böyle böyle ? Kötü kadınlara iyi erkekler, iyi kadınlara kötü erkekler denk geliyor. Özel değilse hangi konuda yalan söylemiş ?Valla biz ilk görüşmeye başladığımızda ve sevgili iken hesapları hep eşim öderdi. Çok nadir elimi cebime attım. O da yalvardım artık ben ödeyim diye ama hesap ödedi diye de bi b.k sanmamak gerekiyormuş onu da tecrübe etmiş oldum
Care Alman koca :) Turk kizlari ohoooooo yurt disinda hic bos kalmazsiniz merak etmeyin:)Ya şeyden korkuyorum , yurtdışına taşınsam diyorum birkaç yıllığına kariyer için, o zaman ya tamamen yalnız kalırsam ???
Neden Alman :) Türklere mi ilgi duyuyorlar ???Care Alman koca :) Turk kizlari ohoooooo yurt disinda hic bos kalmazsiniz merak etmeyin:)
Yok bir twitter fenomeninin bi lafidir o:)Neden Alman :) Türklere mi ilgi duyuyorlar ???
Nişanlılık süresi boyunca ve evliliğimin ilk aylarında aldatıldım sanal yolla. Ben yakalamasam iş ne boyutlara gelirdi bilemem. O yüzden ev işi yapmasının, her istediğimi almasının hesap ödemesinin anlamı kalmıyorYa adamlarda bozuk Kadınlarda bozuk... ne olacak sizce böyle böyle ? Kötü kadınlara iyi erkekler, iyi kadınlara kötü erkekler denk geliyor. Özel değilse hangi konuda yalan söylemiş ?
Peki sonra ne olduNişanlılık süresi boyunca ve evliliğimin ilk aylarında aldatıldım sanal yolla. Ben yakalamasam iş ne boyutlara gelirdi bilemem. O yüzden ev işi yapmasının, her istediğimi almasının hesap ödemesinin anlamı kalmıyor
Ben bilmem ne çocuklarından aşırı sıkıldım doğru kişi kimse gelsin beni bulsun çünkü giden benden gittiBir defa doğru kişi demiştim, olmadı. Varsa tavsiye alırım bir dal
Ya canim sen surekli kocami ariyosun? Bi rahat birak bi oluruna birak her konunda ayni muhabbet. Bukadar takma akisina birak hayat en dogru kisiyi cikaricak karsina..Arkadaşlar çeşitli konular açtım. Burada da kadınlar en büyük korkusu doğru kişiyi bulamamak, evliler eşinizle nerde nasıl tanıştınız ? Nasıl emin oldunuz doğru kişi olduğuna ? Bana o kadar uzak geliyor ki, en azından fikrimiz olur. Misal ben arkadaşlarıma desem bekar arkadaşlarınızla görüştürün uygun gördüğünüz varsa diye umurlarında olmaz çünkü kimse kimse için çaba harcamıyor ve kolay kolay iyiliğini istemiyor.
Arkadaşlar çeşitli konular açtım. Burada da kadınlar en büyük korkusu doğru kişiyi bulamamak, evliler eşinizle nerde nasıl tanıştınız ? Nasıl emin oldunuz doğru kişi olduğuna ? Bana o kadar uzak geliyor ki, en azından fikrimiz olur. Misal ben arkadaşlarıma desem bekar arkadaşlarınızla görüştürün uygun gördüğünüz varsa diye umurlarında olmaz çünkü kimse kimse için çaba harcamıyor ve kolay kolay iyiliğini istemiyor.
Ben daha siteye yeni geldim 2 gündür konu açıyorum :)Ya canim sen surekli kocami ariyosun? Bi rahat birak bi oluruna birak her konunda ayni muhabbet. Bukadar takma akisina birak hayat en dogru kisiyi cikaricak karsina..
Çok güzelValla ilk tanıştık , 2 gün sonra ayrıldım ,senle çok farklıyız ,hayatta beraber olamayız dedim.
6ay sonra yolda gördüm tesadüf,aşık oldum....
Kısaca ,kader kısmet nasip....
Yok cidden yoruldum diğer konuma sa bakarsanız adamlar hesap ödetiyor bana sürekli canıma tak ettiKeşke doğru insana rastlayınca alnında yeşil bi ışık yansa, acaba acaba diye düşünmekten nevrimiz dönmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?