vallaha super zamanlama benım esımde 18 ekımde dogdu bende yararlanayım buradakı fıkırlerden
Bu sene esimin dogumgünü 16 nisan cumartesiye geldigi icin, cuma gününden sevdigimiz tüm arkadaslari davet ettim, onlarda hepsi kendince sürpriz hediye almislardi.
Ama esim bilmiyordu sadece o gece öylesine gelmisler zaneti, cünkü ertesi gündü dogum günü...
Yedik ictik derken saat gece 12 ye bes kala bizler kaybolduk o tek basina kaldi oturma odasinda, bizlerde mutfakta kücük pastamizin mumlarini yaktik ve 12 ye dogru hepimiz bir agizdan: happy birthday to youuuuuuu" sarkisiyla iceri girdik.
Bir yandan mumlar yaniyor esim neye ugradigini sasirmis vaziyette bizi seyrediyor, herkes esime teker teker sarildi ve hediyesini verdi, teker teker hediyelrini acti ama gözü beni ariyordu ( esimi cok iyi tanirim mutluyken illaki yaninda olmam lazim, neyse bende hediyemi verdim acmasi icin...
Benim hediyem onun 4-5 yaslarindayken cektirdigi siyah beyaz resmini büyültmüstüm ve cercevelettirmistim...iste bu hediye onun gözlerinin dolmasina neden oldu....dudaklari titreyerek beni öptü ama cok heyecanlanmisti ve arkadaslarimizda hep bir agizdan ooooooooo diye seslenmislerdi.
Bu kadar sevinecegini daha dogrusu duygulanacagini hic tahmin etmemistim, herkes o resme bakip, bak Tarkan burda nasil mahsum cikmissin diye gülüsmüstük......
Güzel bir hatira oldu böylelikle....Maddi degeri az ama manevi degeri cok yüksek bir hediye olmustu...
eylül25 tesekkür ederim, senin yaptiklarinida ben seneye esime yaparim artik, ama bakalim senin gibi becerekli olabilecekmiyim, cünkü seninki kabiliyet isi, öyle domatesden gül yapmak falan gercekten cok güzel bir hediye oldugundan eminim, ben olsam cok sevinirdim.
Zaten manevi degeri yüksek seyleri hep sevmisimdir.
kirzsavar sana garanti vereiyorum, gözleri dolacaktir.
Kocani hic böyle görmemissindir.
eylül25 cok tesekkür ederim canim, seni yorduguma, ama degdi vallahi süper yapmissin, bu arada ciceklerinde cok güzelmüs.
Allah hepimizi her zaman böyle mutlu kilsin.
Havin, seninkide cok orijinal bir sürprizmis begendim, her sene böyle mutluluklar yasayin Insallah.
kirzsavar sana garanti vereiyorum, gözleri dolacaktir.
Kocani hic böyle görmemissindir.
kocam değil henüz maalesefama 10 kasım tanışma yıldönümümüz, ne yapacağım diye düşünüp duruyordum. bebeklik resmini büyütüp, bu bebekle tamıştığım için çok şanslıyım, dünyanın en tatlı bebeğisin diye not bırakmayı düşünüyorum senin planını okuyunca. çok hoşuna gidecek bence de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?