eşinizin doğum gününü nasıl kutlarsınız...?

islek07

papatya
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
124
0
96
Eskişehir
eşine sürpriz doğum günü yada evlilik yıl dönümü yapan arkadaşlar paylaşalım..neler yaptık neler yapabiliriz...

geçn sne evlilik yıl dönümünde sabahtan başladım süprizlere:))
Çok güzel bi kahvaltı masası hazırladım bide kahvaltı tabağı :)
Kahvaltı tabağına dometesin kabuğundan gül yaptım gülün sapı çarliston biberden
yapraklarınıda salatalık dilimlerinden yaptım yanınada kaşarları kalp şeklinde doğradım :))
masamıda süsledim gül yapraklrıyla akşam yemeğinide eşim yer ayırttırmış oda bana süpriz oldu :))
Bu senede vde çok şık masa hazırladım ve gelinliğimi giydim kapıyı öyle açtım şok oldu :))
Arka fonda düğünde dans ettiğimiz şarkı çalıyordu dans ettik :)
yemek boyunca dinleyeceğimiz romantik müzik cdsi yaptım tavsiye ederim süper oluyor:))
17 ekimde doğum günü var ben daha süpriz bulamadım ama

vaaav gelinliği tekrar giymek :) çok güzel bir sürpriz, çok beğendim

vallaha super zamanlama benım esımde 18 ekımde dogdu bende yararlanayım buradakı fıkırlerden

ahh ahh ben evli olsammm :97:
mesela şöyle bişey var aklımda.. diyelim işten geldi.. eve girdiğinde ilk göreceği yere not yazmak, sırayla öyle notlar yazmak.. o notlar onu süprizin olduğu yere götürsün. o odada da uçan balonlar olsun. balonların içine minik notlar yazıp atsan ve balonları sırayla patlatıp onları okusa.. ya da içine konulamıyosa dışlarına renkli kalemlerle yazılabilir. sonra birinin ucuna aldığın bi hediyeyi assan (mesela kol düğmesi).. mum ışığında en sevdiği yemekler, şarap, en sevdiği pasta.. şarkınız, dans..
gecenin ilerleyen saatlerinde eğlenceli bir film
imkanın varsa daha önce gittiğiniz otelin aynı numaralı odasını tutup anılarınızı tazeleyebilirsiniz :81:

Bu sene esimin dogumgünü 16 nisan cumartesiye geldigi icin, cuma gününden sevdigimiz tüm arkadaslari davet ettim, onlarda hepsi kendince sürpriz hediye almislardi.
Ama esim bilmiyordu sadece o gece öylesine gelmisler zaneti, cünkü ertesi gündü dogum günü...
Yedik ictik derken saat gece 12 ye bes kala bizler kaybolduk o tek basina kaldi oturma odasinda, bizlerde mutfakta kücük pastamizin mumlarini yaktik ve 12 ye dogru hepimiz bir agizdan: happy birthday to youuuuuuu" sarkisiyla iceri girdik.
Bir yandan mumlar yaniyor esim neye ugradigini sasirmis vaziyette bizi seyrediyor, herkes esime teker teker sarildi ve hediyesini verdi, teker teker hediyelrini acti ama gözü beni ariyordu ( esimi cok iyi tanirim mutluyken illaki yaninda olmam lazim, neyse bende hediyemi verdim acmasi icin...
Benim hediyem onun 4-5 yaslarindayken cektirdigi siyah beyaz resmini büyültmüstüm ve cercevelettirmistim...iste bu hediye onun gözlerinin dolmasina neden oldu....dudaklari titreyerek beni öptü ama cok heyecanlanmisti ve arkadaslarimizda hep bir agizdan ooooooooo diye seslenmislerdi.
Bu kadar sevinecegini daha dogrusu duygulanacagini hic tahmin etmemistim, herkes o resme bakip, bak Tarkan burda nasil mahsum cikmissin diye gülüsmüstük......
Güzel bir hatira oldu böylelikle....Maddi degeri az ama manevi degeri cok yüksek bir hediye olmustu...

çok güzel olmuş bayıldım resmen :)

Ben evli değilim ama yeni evli bir arkadaşımın yaptığı çok özel bir şey olmasa da gayet romantikti :)

Önce yemekler yapmış masayı kırmızı mumlarla süslemiş sonra küçük kalpli mumlarla salonun ortasına kalp şeklinde dizmiş eşi gelmeye yakında o kalbin içine girmiş. Tabi daha önce yatak odasını da gül yapraklarıyla süslemiş ortasına aldığı hediyeyi koymuş. seksi geceliğini hazırlamış Çok hoşuna gitmiş

eylül25 tesekkür ederim, senin yaptiklarinida ben seneye esime yaparim artik, ama bakalim senin gibi becerekli olabilecekmiyim, cünkü seninki kabiliyet isi, öyle domatesden gül yapmak falan gercekten cok güzel bir hediye oldugundan eminim, ben olsam cok sevinirdim.
Zaten manevi degeri yüksek seyleri hep sevmisimdir.

eşime değil ama nişanlıma sürpriz yapmıştım doğum gününde...
sabah her zaman aynı saatte işe gider ama ben ondan önce oradaydım. ayrı ülkelerdeyiz.bir gün öncesinden gttim sürpriz için. şirketin girişinden odasına kadar her yeri boşalttım. tüm çalışanları çıkardım. ışıkları kapadım. sadece merdivenlerin olduğu kısmın ışığını açık bıraktım. çünkü her sabah tüm çalışnlarla selamlaşarak merdivenlerden çıkar odasına gider asansör kullanmaz. arkadaşımı getirdim bi ses sistemiyle görünmeden onunla konuşmaya başladı. neden kimsenin olmadığını merak ediyosun sanırım. sence niye karanlık burası böyle falan gbi laflar söyledi. nişanlım gttikçe sinirlendi. şakaysa hiç hoş değil ve elime geçtiğin an bittin sen falan demeye başladı sonra orada bişey yapamayacağını anlayınca yukarı çıktı. sesin yüksekten geldiğini anladı çünkü. sese doğru ilerledi sürekli ve kendi odasına geldi. sesler kesildi, kapının kilidi açıldı, nişanlım odaya girdi ben elimde gitar ve ona yazdığım bir şarkıyla karşıladım onu. o sırada arkadaşım çıktı tabi. başbaşa kaldık. doğum gününü kutladım. onun için yaptırdığım kol düğmelerini taktım. o donmuş bana bakıyodu sadece daha sonra elinden tuttum odadan çıkardım. tüm çalışanlar merdivenlerde dizilmiş nice yıllara patron diye hep bir ağızdan bağırdı. terasa çıktık... en sevdiği şekilde kahvaltı hazırlamıştım kendim. bi kuş sütü eksik derler ya aynen o şekilde. kahvaltı yaptık. kahvaltı bitince şarkı ve kol düğmelerinden sonra üçncü hediyemi verdim. benden çok güzel ve farklı bir kazak istemişti. bende ona özel tasarlayarak yaptım. onu hediye ettim. sonra eve gidip dinlencem dedim işlerine bak akşam görşürüz dedim. çok mutlu şekilde yolladı beni. eve gidip dinlenmedim tabiki. akşam için enfes bir sofra hazırladım. sevdiği tüm yemekleri yaptım. bir de pasta yaptım. akşam geldiğinde nişan elbisem üzerimde aynı saç aynı makyajla karşıladım. nişan elbisemi o almıştı bana çok beğenerek almıştı. o gün gözünü alamamıştı benden. gerçi hep öyle ama o gün bambaşkaydı tabi. yine aynı etkiyi yaratacakmı diye görmek istedim. daha fazla mutlu oldu beni öyle görünce. yemek yedik pasta kestik şampanya patlattık. gece de dansa gittik. ikimiz de bayılıyoruz dans etmeye.sabaha karşı eve döndük. onu yatırdım. başucuna menekşe ve bi not bıraktım. sonra evime döndüm ilk uçakla. uyandırmak için aradığımda allah kahretsin rüyamı gördüm ben dedi uyku sersemliğiyle çok güzel bir gündü. yoruldum ama değdi. çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın

Aynn maddiyattan çok maneviyata önem veriyorum bende
Emek olduğu zaman daha güzel oluyor hediye küçük olsun büyük olsun önemi yok..sende yapabilirsin canım zor değil öyle
Bak resim ekliyorum belki yardımı olur :))

buda eşimin bana d.günümde yaptığı süpriz :)

İşyerine çiçek göndermiş o gün aramız biraz limoniydi ve
3 senedir beraberiz hiç çiçek almamıştı şok oldum.
akşamları o benden 1,30 saat sonra gelir eve normalde
o gün işten izin almış ve erken gelmiş eve pastayı hazırlamış
girişe koymuş ben kapıyı açar açmaz karşımda pasta mumlar yanıyor heryerde
elindede gül ben şoklarda :)))

Son düzenleme:
olivia çoooooook teşekkürler, ben 10 kasım a kadar yapayım, ne yapcam diye düşünürdüm. bebeklik resmi var bende, büyüteyim

eylül25 cok tesekkür ederim canim, seni yorduguma, ama degdi vallahi süper yapmissin, bu arada ciceklerinde cok güzelmüs.
Allah hepimizi her zaman böyle mutlu kilsin.

Havin, seninkide cok orijinal bir sürprizmis begendim, her sene böyle mutluluklar yasayin Insallah.

kirzsavar sana garanti vereiyorum, gözleri dolacaktir.
Kocani hic böyle görmemissindir.

kocam değil henüz maalesef ama 10 kasım tanışma yıldönümümüz, ne yapacağım diye düşünüp duruyordum. bebeklik resmini büyütüp, bu bebekle tamıştığım için çok şanslıyım, dünyanın en tatlı bebeğisin diye not bırakmayı düşünüyorum senin planını okuyunca. çok hoşuna gidecek bence de :))

nedemek canım paylaşalımki birbirimize yardımcı olalım fikir olsun.
Havinin süprizini bende çok beğendim..Hepimizin mutluluğu kat kat artarak büyüsün inşallah

bende denemek istiyorum büyültüp çerçeve yaptırmayı yada
pastanın üzerine koymayı düşündüm bebeklik resmini
veya her ikisini birden nasıl olur ? :)))

Not yazma fikride çok güzelmiş notunda çok güzel umarım istediğin gibi güzel geçer seninde

Son düzenleme:
20+30 cm canim, ama resimin seklide önemli, esim orda ayakta durdugu icin bunu sectim.
Ama sayet bebeklik resmi ise ve oturuyorsa 20+20 cm de hos durabilir, bunu büyütecegin resimciye sor bakalim hangisi daha güzel olur.

Resim bizim calisma odamizda asili, simdide kendi kücüklük resmimide büyütüp yanina asmayi düsünüyorum.
Bence evlilik resimlerinden daha komik ve sevecen oluyor.
Birde gören, yok canim bu senmisin oluyorlar, ya ne kadar güzelmissin falan yani yorumlar cok komik.....yada simdi su haline bak sakal, göbek falan yani illaki gören bir sey söylüyor. Bu cocuk resmi neden burada asili falan? Ya o esim yok canim, bu kadar güzel degilmistir, aaaaa niye hala güzelim der esimde...cok komik iste....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…