eşinizin doğum gününü nasıl kutlarsınız...?

Merhaba Kızlar, eşimin doğum günü pazartesi ama ben yarın için birşeyler hazırladım kendi ellerimle aşağıda gördüğünüz pastayı yaptım. Küçüklük fotoğrafını içine koyduğum bir magnet yaptım süsledim. Bir de onun bana aldığı gülleri bir çerçevenin etrafına monte ettim yapabildiğim kadar. Bunun yanında bir de mektup yazcam birazdan, deodorant fln da aldım hediye olarak hem de çok kullandığı için. Bizimki şu an işte. Sabah geldiğinde mektubu vercem. Mektubun sonunda ilk hediyenin yeri orada 2. hediyenin.. o şekilde bir plan yaptım sizce nasıl umarım beğenir :).

Doğum günü benim en çok önem verdiğim gündür, diğerlerinde abartılı bir şeyler yapmam, sevgililer gününü ise hiç kutlamayız ama doğum günü deyince, eşime gerçekten kendini özel hissettirme fikri çok hoşuma gidiyor bu nedenle de planlara haftalar öncesinden başlarım. : )
Fikir olması açısından paylaşayım;
Bir doğum gününde (nişanlıydık) kayınvalidem ve görümcem çok yardımcı olmuşlardı sağ olsunlar, onların evinde organize etmiştim her şeyi. Yakın arkadaşlarımızı, annem&babam ve kardeşimi de çağırmıştım, kayınvalidem ve görümcem hepsi evde bizi bekliyordu. Gün içinde o zamanki işimden kaçıp, eve gelip görümceme evin koridorlarına dizmesi için mumlar ve konfeti bıraktım. Yemek çeşitlerini hep beraber hazırladık, iki adet de pasta yaptım. Bir fasıl ekibi ile anlaştım ve onları eve getirttim.Sonra da hiç bir şey olmamış gibi işime döndüm ve akşam eşimle ( o zaman nişanlım) buluştuk, her doğum günü hasta olur:) yine hastaydı zaten onlara gidecektik. Buluştuk, ben hiç bir şey olmamış gibi gayet sakinim, evlerine geldik, kapıyı açtı ve o sırada fasıl ekibi "happy birthday" müziği ile giriş yaptı, bir içeri girerken konfetiler patladı. Eşim şaşkın şaşkın ne olduğunu anlamaya çalışıyor : ) Sonra fasıl ekibi bir saat bizim içim müzik yapıp gitmişti. (ancak o kadar bütçe ayırabilmiştim. : ))
Geçtiğimiz yıl da, kullandığımız banka kartında uçuş puanlarımız birikmişti, onlarla Kapadokya'ya uçak bileti aldım ve ne kadar balon şirketi varsa görüşüp, balonda şampanya ile kutlama ayarladıktan sonra Kapadokya'ya gitmiştik ama garibim hangi şehre gideceğimizi bile bilmiyordu, havaalanında uçağa binerken öğrenmişti. Doğum günü sabahında, saat 06.00'da (ki zifiri karanlık) "Hadi kalk, erkenden kalkıp gezelim, gezecek çok yer var." dedim. "ya yat uyu deli misin?" diye uyandı. : ) "Hadi kalk bizi almaya gelecekler." diyorum, uyku sersemi "kimmiş onlar, ağızlarını burunlarını kırarım." diyor. : ) Neyse ki ikna edip kaldırdım ve güneşin doğuşu ile balona bindik.Önceden anlaşmış olduğumuz pilotumuz da şampanya patlattı ve gökyüzünde doğum gününü kutladık.
Tabii yanlış anlaşılmasın, her ikimiz de maneviyata önem veren insanlarız. Bunlar aklıma geldi ve gerçekleştirmeyi çok istedim.Şükür ki zorlansam da imkan buldum.
Bu sene ise ilk kez fikirsizim, hem fikir almak için geldim hem de fikir vermek için yazayım dedim. Umarım işinize yarar. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…