Eşinizin en çok hangi huylarına gıcık oluyorsunuz??

fenerbahçenin kumam olmasına
maç olduğu günler evde esen gerginlik fırtınasına(bi gün kalp krizi geçirecek)
soda şişesini tezgahın üzerinde duran çöp poşetine değilde yanına bırakmasına
film seyretmeye karar verdikten sonra filmin ortasında uyumasına
gözünün önünde duran şeyi bulamayıp bana seslenmesine
bi sıkıntım olup paylaştığımda sessiz dinlemesine ve hiç yorum yapmamasına (insan azcık teselli eder dimi ama)
anacığına haksız olsada laf söyletmemesine
kendi istediği bişey varsa hemen koşa koşa almasına bana gelince sen çok oyalanıyosun kendin bak demesine (oyalanmam da ya fiyatı çok gelir başka yerden bakmak isterim yada üstümde hoş durmaz almak istemem)
sürekli benden daha akıllı olduğunu savumasına
ben hazırlandığımda hemen yanıma gelip çok yakışıklı olmuşum dimi demesine
eve gelir gelmez ne yemek yaptın demesine
kavga ettiğimizde sürekli konuştuğu ve benimde sustuğum halde bana sus biraz die bağırmasına

yaw ben bu adamla nasıl evli kaldım şaşırdım şimdi:26:

Son düzenleme:
tv izlerken (koltuklar karşı karşıya) sürekli 10 parmağı ağzında bir şekilde tırnaklarını kemirmesi parmaklarıyla dişlerinin içinden şarkuteri malzemeleri toplaması

hiç bir sebep yokken havalara girip kibirli takılması

haklı da olsam ya da espri de olsa annesiyle ilgili laf ettirmemesi.

dişlerini çok az fırçalaması

günlük işlerini yaparken zekasını kullanamaması,hep benim zekama ihtiyaç duyması.

evin erkek işlerini (musluk değiştirme gibi)hep ertelemesi ve aylarca yapmaması

herşeye sen bilirsin deyip topu ve tüm sorumluluğu bana bırakması

kavgalarda ve laf sokmalarda inanılmaz zeki olup gün içindeki en basit şeyleri bile akıl edememesi

Son düzenleyen: Moderatör:

ilk önce herşeye hayır der
ama aklınıza ne geliyorsa hayııırr der
snrada tel açar veya yanıma gelir ne demiştin senn nereye gidelim demiştin tmm gidelim.
ama ben bazen sabredemiyorummmm sinirleniyorum veee ip kopuyo:)

ama bu anlattıklarınız çok sevimli bence. bunlarda çıldıracak bişe yok. Allah daha beter huylardan korusun

Çok eğlenceli bi konu. O kadar çok madde var ki aslında, şimdilik aklımda olanlar:

Çok tembel olması,
Kendi istekerini anında yapıp, benim isteklerime 'ne gerek var' gibi bahaneler uydurması,
Şöförlüğüm hakkında sürekli olumsuz eleştiri yapması,
Hızlı yemek yiyip benden önce sofradan kalkması,
Bir arkadaşımıza gitmek istediğimde hep olumsuz cevap vermesi,
Annesi haksız bile olsa haklıymış gibi onu savunması (Halbuki kabul etse benim sinirim yatışacak)
Dişlerini az fırçalaması,
Beni hiç takdir etmemesi,
Kendini her konuda haklı görmesi,
Dışarı çıkmak istediğimde çıkmamam için bir sürü bahane uydurması,
Bilgisayar başında vakit geçirmesi,
Uyurken beni anlamsız şeyler için uyandırıp benden önce uyuması.....

Her şeye rağmen onu çok seviyorum )

Dağlardan serin oluşu.
Ev işlerine yardım etmemesi.
Ortada bir sorun olduğunu kabullenmeyişi.
Tartışmalarımızın hemen ardından- ki şimdiye kadar yüksek sesle tartışmadık- hiç birşey olmamış gibi davranması .
Dağınıklığı.

Eşim simetrik ve düzen hastası

1.umursamaz olması
2.kendisi hastalanınca yeri göğü yıkıp ben hastalanınca kılını bile kıpırdatmaması
3.ailesi hakkında konuşmaya başladığımda tedirgin olup konuyu değiştirmesi
4.her konuda kendini haklı görmesi
5.aşırı sinirli ve asabi halleri
6.benim çok nazlı olduğumu devamlı kapris yaptığımı düşünmesi
hepsine de çoookkk sinir oluyorum ama insanlar değişmiyo hiçç.özellikle de erkekler.kadınlar bi nebze de olsa fedakarlık yapıyo ama erkekler farklı..ahh ahh

eşimin cok rahat bır yapısı var çok sabırlı o kalkıp elıne bardağı alana kadar ben on defa gıder gelırım...çıldırıyorum onun rahat ve sabırlı halıne....çoook yavaşsın kocacım yaaaaa

Ahah, sıralama yapsam bu kadar olurdu, al benimkini vur seninkine o zaman :)

Ben de 3 yaşında çocuk gibi yemek yemesini ekleyeyim listeye, vallahi tiksiniyorum sofradan kalkıp gidiyorum o manzara karşısında, döke saça ağzı yüzü bulaşık öff..
Bu yaştan sonra adam gibi yemek yemeyi öğretemeyeceğim işin kötüsü

1-sorumsuz
2-vurdumduymaz
3-tembel
4-bugünün işini yarına bırakan
5-her şeyi kendi bilen ama iş yapılacak olduğunda kenara çekilen
6-hep bana diyen ama kendine gelince boşver diyen
7-dünya yansa umrunda olmayan ...
8-eve geldiğimde çocuk gibi karnım aç diyen..
9-bilgisayarını herkesden çok seven...
10-hatır gönül bilmeyen..
11-hediye almayı sevmeyen
12-sözde çocuklarını seven iş icraata gelince hadi annenizin yanına diyen
13-hiç birşey almaya gittiğinde sürekli unutan..
14-ve bir kaplumbağa kadar yavaş olan ....
Daha çok var ama yazmaktan yoruldum....

Son düzenleme:
en kıl olduğum hareketi mesela ben eşime küs olurum,trip yaparım,ama başkalarının yanında belli etmem.benimki hemen yumurtlar,anne biz "egemn"le kavgalıyız,benimle konuşmuyo der,veya kaynıma falan söyler,ortamda kim varsa,gıcık oluyorum bu huyuna

en kıl olduğum hareketi mesela ben eşime küs olurum,trip yaparım,ama başkalarının yanında belli etmem.benimki hemen yumurtlar,anne biz "egemn"le kavgalıyız,benimle konuşmuyo der,veya kaynıma falan söyler,ortamda kim varsa,gıcık oluyorum bu huyuna

herşeyde kendini haklı görmesi, bazen yemek yerken şappıdı şappıdı ses çıkarması, çorabını odanın ortasına atması, ayaklarını kaşıması, yerde birşey görse üstüne basıp geçmesi (kaldırmaması sonrada ben onumu gördüm demesi), ellerini mutfakata yıkaması (wc den sonra hariç), birşey anlatırken başka yere bakması veya tv ye bakması, anne babası gelince veya onlara gittiğimizde koltuğa yayılması (onlarında oğlum çok yorgun demesi sanki ben yorgun değilim çalışıyorum bende), aklıma gelenler ama yine de kocişi seviyorum be

yaptıgım yemegın yanında yumurta olsada yseke yagda yumurta kjızartıtrması hayır yemegım kotu olsa adam haklı dıcem 1 tencere yemegıde yer o yumurtayıda yer ozellıkle taze fasulye yanında en cok buna kızıorum yemek warken nedn yumurta

sakız gibi yapışkan olması gıçımın dibinden ayrılmaması evin içinde ve ısırgan olması insan durduk yere ısırırmı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…