eşinizin en çok hangi huyuna alışmakta zorlandınız?

aynen öyle deyişmezler boşşşşşşşşş verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayat kısa

Tamam Betişim bu gece misafirim var uygulayamam ama yarın akşam kesin uygularım.
Sonucu sana yazarım.
Yanlız ters teperse gece sizdeyim ama :roflol:

bişeycik olmaz...
gör bak işe yarayacak...

Çirkin betty cim çok hoşsun yaa...Çok güldürdün beni...:roflol:

ne yapayımki...:1closedeyes:
defalarca söyledim...anlamadı...-tatlicadiarzu-
ben yapayım uygulamadan gösterir sürekli konuşmazsam belki işe yarar dedim...
bu sosyal ilişkilerde işe yaradı yalan söyleyemem...ama dağınıklıkta hayır...
bu tip hallerinde ona batacak şeyler yapıyorum...kirli bıraktığı tabağın içine küllüğü boşaltıp başucuna koyuyorum mesela...midesi bulanıyor kalkıp boşaltıyor ve hatta çalkalayıp makineye atıyor...
ya da tartışmayı göze alıp en sevdiği gömleğinin üzerine bırakıyorum...tartışmadık hiç ama göze almıştım zaten...tuvaletin temizliğine dikkat etmiyorsa diğer tuvaleti kullanıyor onunkini yıkamıyorum...en son akşam elinde fırça ve çamaşır suyuyla tuvaletin başındaydı...
ne yapayımki...her yolu deniyorum anlasın azıcık da olsa değişsin diye...
benim eşim söylememle öğrenen biri değil...ben de yöntemleri kendim icat ediyorum...
kaydirigubbakcemile5

çok dağınık çooookkkkk...hem de benim gibin düzen takıntılı bir hatunun kocası...
alışamadım...alışamıyorum...

sen o kadar düzenli olduğu için dağınık zaten...
sana güveniyor anlamıyorsun...
sen de dağınık ol bırak umursama...
o evde ikiniz yaşıyorsunuz ikinizin ortak düzende olması şart...
çıkar çoraplarını at salonun ortasına sende...
kişi sadece ve sadece kendisiyle başedemez...
ondan dağınığı çıkınca mecbur kalır düzene...

şunu da eklemek istiyorum...erkeklerin dağınıklık vs..gibi konularda bize uymayan halleri ailelerinden kaynaklanıyor...
ben çok tartışırdım...ama kayınvalidemin evine gidip dolapları mutfağı vs..görünce anladım...
bunu görmüş bunu öğrenmiş...kızmaya gerek yok...düzeltebilirsem ben düzeltebilirim...
bunun için de çabalıyorum işte...

tabilki annesine olan düşkünlüğüne alışmakta bi hayli zorlandım halada zorlanmaktayım

sen o kadar düzenli olduğu için dağınık zaten...
sana güveniyor anlamıyorsun...
sen de dağınık ol bırak umursama...
o evde ikiniz yaşıyorsunuz ikinizin ortak düzende olması şart...
çıkar çoraplarını at salonun ortasına sende...
kişi sadece ve sadece kendisiyle başedemez...
ondan dağınığı çıkınca mecbur kalır düzene...

o sana öyle geliyor canım...
denemedim sanıyorsun kanımca...
bulaşıkları bile 3 gün yıkamadım...tınnnn....
adam bunu görmüş böyle yaşamış...batmıyorki ona...
hatta bazen hijyenik ölecez biz diyor...sıkılıyormuş...alışık değilmiş...ilk başlarda bırak dağınık kalsın derdi açık açık...ama yapamaıyorum...

bende astım alerji var.
onun evde sigara içmesine alışamadım.Üstelik astımlı olduğumu biliyor.
niye içiyosun anlamıyorum

kullandığı tabaği, bardaği vs. bulaşık makınasına koymak yerine tezgaha birakmasına bi türlü alışamadım,
bitürlü öğretemedimde 3 yıldır
umudumu kestim artık napim

saatlerce düsünüp cvp vermesine,ve asiri derecede realist tavrina alisamadim alisamiyorum.........

o sana öyle geliyor canım...
denemedim sanıyorsun kanımca...
bulaşıkları bile 3 gün yıkamadım...tınnnn....
adam bunu görmüş böyle yaşamış...batmıyorki ona...
hatta bazen hijyenik ölecez biz diyor...sıkılıyormuş...alışık değilmiş...ilk başlarda bırak dağınık kalsın derdi açık açık...ama yapamaıyorum...

bir hafta yıkama, ya o pes edene kadar yıkama..
nasılsa yıkayacağını biliyor sana güveniyor...
çamaşır yıkayan, bulaşıkları makineye yerleştiren, dolunca çalıştıran hatta yerine yerleştiren, üzerindekileri gelir gelmez kirliye atan, saatini, alyansını ve cüzdanını çıkarıp her gün bıkmadan ve usanmadan aynı yere koyan, yumurta kırmak yerine başka yemekler de yapan, daha doğrusu zaman ayırıp mutfakta kendini bulan bir kocam var...
alışamadım.....:delphin:

bende eşimin yemek seçme huyuna alışamadım uzun zaman özellikle domates yememesi hatta aynı sofradayken kokuyo diye bana bile yedirtmemesine baya bi zor alıştım evlendiğimizden beri bütün yemekleri biber salçalı yapıyorum o evde yokken domates partisi oluyo bizim evde :)))

Takıntılı titizliğine , arkamdan yaptıklarımı kontrol etmesine,işkolikliğine hala alışamadım...Anlaşılan pekde ruh ikizi değilmişiz..:1no2:

kıyafetini salonda çıkarmasına herşiyini benden beklemesine birde ağzı bozukluğuna alışamadım:kızgın:
ne ben alışıcam ne o değişicek ömrümün sonuna kadar ona söylenecem o da dırdırımı dinleyecek:1closedeyes:

kirli olan kıyafetlerini temiz ve ütülülerin üzerine asmasına kıyfatlerini yıpranacak diye yıkatmamasına alışamadım annesinden öyle görmüş doğrusu buymuş diye ısrar etmesine her çamasır yıkamamda kavga etmesine alışamadım ama artık takmıyorum bile doğru ben,m doğrum ona alışmaya calışıyor kocacımmm

[QUOTE=DİLA*naz;4146306]eşim ev işlerinde yardım eder.tamir edilecek birşey varsa mutlaka yapar.
her işden anlar ama=ışıkları hiç kapatmaz,her sabah işe giderken banyodan çıkar
ışıklar yanıyor,lavabonun kenarında jöle,nin ağzı açık sürekli hem söyler,hemde ben kapatırım.
birde sürekli anahtarını ve çakmağını kaybeder.bu konularda çok titiz olduğum için bir türlü alışamadım.
[/QUOTE]
PRINCESS-in-LOVE kullandığı tabaği, bardaği vs. bulaşık makınasına koymak yerine tezgaha birakmasına bi türlü alışamadım,
bitürlü öğretemedimde 3 yıldır
umudumu kestim artık napim

burdan şu kanıya vardım bütün erkek ler aynı
birde sürekli konuları büyütmesine ve hiç susmamasına alışamadım

kavga edince sessiz kalmasina alisamiyorum, ne bagirip cagiriyor, nede konusmaktan yana, ne dusundugunu anlatsa ne guzel cøzeriz halbuki..

yemeklere bol bol tuz atmasına insana hayal bile kurdurmama huyuna alışamadım alışamıcam
hayal kurmaya başlaığım anda realist tavırları başlıyor ve ben her defasında vazgeçiyorum

lavabodaki havluyu hep salondaki koltuğun üzerine getirir koyar.3 yıllık evliyim her lavabo sonrası havluyu koltuğun üzerin de bulurum.hala öğrenemedi.komik bi alışganlık olsa gerek.alıştım artık ben.de:)

Back
X