Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşinizin en çok hangi huyuna alışmakta zorlandınız?
aayhh kıyafetlerini oraya buraya atmasına,
kültablası ağzına kadar da dolsa kılının kıpırdamamasına,
bir yemeği ikinci gün yememesine,
unutkan olmasına.....klava:
alışamadım alışamicammkafamçokkarıştı
ben çok girişken ve konuşkan bi insanım, hatta bazen fazlasıyla.
ama ben bu kadar girişken olunca, onun bazen suskun kalmasına alışamıyorum.
bir de;
iki ikişinin yattığı çift kişilik yatağı, tek kişinin yattığı çift kişilik yatak olarak kullanmasına alışamadım.
her gece üzerimden kol, bacak, kafa topluyorum
annesine olan merakına.sanki dünyada tek onun annesi var.ama bende üstünden gelirim sen merak etme kocacım.allah nasip etsin bi çocuğumuz olsunda onu bak nasıl anneci teyzeci yetiştiriyorum.sıkıyorum dişimi görcem inş.....
görevlerine alışamadım.nişanlıyken daha sık gelirdi izmire daha çok görürdüm.evlendik hep görevlerde ,eşimin nöbetlerine işine görevlerine alışamadım hiç alışamayacağım:1no2:
Bir şey yiyipte tabağını ortada bırakmasından nefret ediyorum. Gece oturmayı sevdiğinden sürekli birşeyler atıştırıyor, sabah kalktığımda her taraftan kola kutusu ve kirli tabak topluyorum. ona yıka demiyorum bari bulaşık makinesine koy diyorum ama nerdeeee...
eşim patron ve bazı geceler işyerinde hesaptı kitaptı programdı projeydi derken sabahlıyor ve bana bunu haber vermiyor.bende gelsede yemek yesek diye sazan gibi bekliyorum hala .6 sene oldu ama bir alo ben geç gelicem bekleme demeyen kocamın bu huyuna alışamadım,alışmamda imkansız,başına bişimi geldi diye sabahlara kadar uyuyamıyorum,tlf.açmıyo kızıcam diye,bilemiyom napcam,öğretemedim bunu kocama.
Beni korumak adı altında varsayımlar üretip bunları bana tmm tmm haklısııııııınnn dedirtene kadar tekrar tekrar anlatmasına aa-lıııı-şaaa-mııı-yoooo-ruuummm
Örnk: b: iş görüşmesine gidyorum hayatım
o: Ne işmiş?Adam sapmı?evlimi bekarmı?
b: Hayatım daha konusmadım bi bakiim söylerim...
o: Bak sunu anlamıyosun!! Mesela sen gittin orda iş görüşüyosun.Adam seni gözüne kestirdi.Allah korusun. çay ikram etti.içine bişi attı.odaya sprey sıktılar yada . sen bayıldın.
Biz ne oluruz sonraa???:1shok::1shok:
Butur varsayımlar 3.sayfa haberlerini okuyunca gerçekten doğruluk payi kazanıyor.Bana göre haklılık payı var ama Kaderde varsa yapabileceğim bişi yok kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende bunu anlatamıyorum