Eşinizin en çok hangi huyuna sinir oluyorsunuz?

cilekli_seker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
264
2
0
İzmir
Herkesin farklı huyları var kızlar,
Eşimin ben en çok, ben bir şeye üzüldüğümde kendi kendime halletmemi beklemesine kızıyorum. kendisi bir şeye üzüldüğünde kendi ile başbaşa kalınca rahatlıyor. konuyu uzatmadan bunu konuşmayalım diyor. ben ise üzüldüğümde üzülme demesini saçımı okşamasını istiyorum. o kendi kendime sakinleşmemi bekliyor, tv filan izliyor. o zaman düşüncesiz, kaba biri gibi geliyor bana.ona o zaman çok kızıyorum.sevdiğim adam bu mu diyorum :19:

Siz eşinizin en çok neyine sinir oluyorsunuz?

doğru kızdığımızda bi zamanlar sevdiğimiz adam bumu diyoruz herkesin bir huyu var işte iyi veya kötü

benim eşiminde ben tartıştığımızda umursamaz tavırları kendini bişey zanneden tavırları beni deli ediyor gıcık oluyorum:4::4::57::57:

doğru kızdığımızda bi zamanlar sevdiğimiz adam bumu diyoruz herkesin bir huyu var işte iyi veya kötü

benim eşiminde ben tartıştığımızda umursamaz tavırları kendini bişey zanneden tavırları beni deli ediyor gıcık oluyorum:4::4::57::57:

benim eşim de bazen öyle yapıyor , ben de umarsamıyo gibi davranmaya çalışıyorum ama biz kızlar daha duygusalız malesef.

benim eşim de bazen öyle yapıyor , ben de umarsamıyo gibi davranmaya çalışıyorum ama biz kızlar daha duygusalız malesef.

kesinlikle sana katılıyorum ben bu duysallığımdan bıktım küs olunca benim canım sıkılıyo ve gidip barışıyorum ve kim takar senin kırılmaz gururunu diyorum:12:

bir ortamda bilmediği konularda atıp tutmasına yada illa kendi dediği doğru olana kadar kabul ettirene kadar inatla konuşmasına sinir oluyorum.içimden diyorum boş fıçı çok ses çıkarır.ama sadece içimden diyorum tabiki:1::1:

bir ortamda bilmediği konularda atıp tutmasına yada illa kendi dediği doğru olana kadar kabul ettirene kadar inatla konuşmasına sinir oluyorum.içimden diyorum boş fıçı çok ses çıkarır.ama sadece içimden diyorum tabiki:1::1:

ayy aynen çok iddialaşır bazen bi ortamda.birinin dediğine doğru sizde haklı olabilirsiniz demez aslaa . ay bak şimdi aklıma geldi dellendim.

Aşırı kıskançlığı bazen canımdan bezdiriyor...yazın güneş gözlüğü takmamı bile kıskanıyor adam :52:

Bütün kötü huylarını merdaneli çamaşır makinasından geçirdim :1::1:

Yerim ben onu pamuk gibi oldu :1:

ben de bişeye çok kızdığı zaman durup durup sürekli aynı şeyleri sölemesine,lafı sürekli o kızdığı konuya getirmesine sinir oluyorum:4:

:9: çok kişi öyle tatım ya
Eşimin siniri,sabit fikirliliği,aşırı para hırsı,pintiliği beni çıldırtıyor...:43:

bugün eşine çok kızmışsın canım, eminim çok güzel huyları da vardır.

Bütün kötü huylarını merdaneli çamaşır makinasından geçirdim :1::1:

Yerim ben onu pamuk gibi oldu :1:

bravo tebrikler :46: nasıl başardın :27:

ben de bişeye çok kızdığı zaman durup durup sürekli aynı şeyleri sölemesine,lafı sürekli o kızdığı konuya getirmesine sinir oluyorum:4:

aynen babam ,sıkıcı malesef

küfür ağız alışkanlığı olmuş eşimde maalesef:14:10 yıldır düzeltmeye çalışıyorum ama nafile :5:
buna birde çabuk sinirlenmesini de ekleyebiliriz ama en çok ağzının bozuk oluşu kızdırıyor beni:20:

Bazen 3. bir gözün objektifliğine de ihtiyaç duyuyor insan. Bu açıdan da uzman yardımı almak, bunu yaparken de şikayetçii olduğumuz konuları yaşayan insanlarla birlikte olmak yalnız olmadığımızı hissetmemiz veya sadece bizim bu sorunları yaşamadığımızı anlamamız açısından yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

Destek alabileceğim birilerini araştırırken aşağıdaki seminerii buldum. Yararlı olacaktır diye düşünüyorum. :10:

anne, arkadaş tavsiyeleri deneyimleri bir yere kadar dayanma gücü veriyor insana.

Gruppal - Aile İçi İletişim Semineri

Back
X