Eşinizin en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri

henüz evlenmemiş olsakda (4 ay sonra düğünümz) en sevdiğim huyu sükuneti nefret ettiğim 2 huyu var 1.si inadı 2.si hastayken benden beter naz yapması

bende 10 yıllık evli biri olarak saysam saysam bitmez herhalde sinirliyken söylenip söylenip onun dumaması anasıgili kayırması yemek begenmemisi şimdide iyi huyları beni fazlasıyla düşünmesi ben sinirlendimde sakin durması zaman zaman

en sevdiğim huyu ılımlı ve sakin olması. en sinir olduğumda çoğu olaya tepkisiz kalması. ama onu çok seviyorum bennnnnnn..

birbirimizin bazı huylarından haz almıyoruz ama yinede ayrı yapamıyoruz cok garip bu kadın milleti yahuuu (şahsi fikrim tabi)

birbirimizin bazı huylarından haz almıyoruz ama yinede ayrı yapamıyoruz cok garip bu kadın milleti yahuuu (şahsi fikrim tabi)

evt ne senle nede sensiz yarrrrrrr diyoruz biz böyle varlıklarız ne onlarsız nede onlarla beraber oldugumuzda şikayet eden ama yalnız kaldımızdada ölcek gibi oluruz neyse allah başımızdan eksik etmesin yinede tatlı belalarımızı

amin amin garip ilişkiler yaaa valla bazen aklım ermiyo

hmm 13 yillik evliyim hatta 14 , esimin hoslanmadigim huylari yok mu ? elbbette var

Ama is esimi birilerine anlatmak yada cekistirmekse asla ! annemle bile cekistirmem , cekistir(e)mem , elimde degil..

hmm 13 yillik evliyim hatta 14 , esimin hoslanmadigim huylari yok mu ? elbbette var

Ama is esimi birilerine anlatmak yada cekistirmekse asla ! annemle bile cekistirmem , cekistir(e)mem , elimde degil..

bravo büyük basarı ben bazen tutamıyorum kendımı anne böyle böyle yaptı diye tabi annem bişiy demezde benım bazen çenem düşer ama iyi bişiy değil aslında biliyorum

kuzum sen daha nişanlıymışın aklın ermemiş ben 10yıllık evliyim 25yaaşındayım aklım hala ermiyor evlilik bi degişik iş onsuz olamıyosun ondaki ahlak başkasında olsa mesela dönüpte bakman ama kocan yapsa aman hemen unutuyon geçip gidiyor senin anlaman için daha çoooooooooooooook var benim içinde öyle gözüküyor herhalde

maşallah sanaa valla beni kızdırdımı açarım agzımı yumarım gözümü sinirden ama anlatınca geçer hepsi anlatınca seni tebrik ediyorum sabrına valla

RADYOLOG bende sana katılıyorum bende anlatırım kızınca anneme ve kız kardeşime onlara anlatınca sinirim geçiyor cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…