- Konu Sahibi kocakuzusu
-
bravo büyük basarı ben bazen tutamıyorum kendımı anne böyle böyle yaptı diye tabi annem bişiy demezde benım bazen çenem düşer ama iyi bişiy değil aslında biliyorum
kuzum sen daha nişanlıymışın aklın ermemiş ben 10yıllık evliyim 25yaaşındayım aklım hala ermiyor evlilik bi degişik iş onsuz olamıyosun ondaki ahlak başkasında olsa mesela dönüpte bakman ama kocan yapsa aman hemen unutuyon geçip gidiyor senin anlaman için daha çoooooooooooooook var benim içinde öyle gözüküyor herhalde
RADYOLOG bende sana katılıyorum bende anlatırım kızınca anneme ve kız kardeşime onlara anlatınca sinirim geçiyor cünkü
yok canim bravoluk bi yani yok bunun aslinda, fazla benimsemekten kaynaklaniyor, onun herhangi eksikligini, kusurunu kimse bilmesin, bana dokunuyor, hazmedebildigim bir sey degil.. Cocuklarim icinde ayni hisleri tasiyorum, yaptiklari yanlisi kendi aramizda telafi etmeye calisiyoruz, cok cok buyuk bir sey degilse babaya bile gitmez.. yuz goz olsunlar istemem kucuk seyler icin..
yok canim bravoluk bi yani yok bunun aslinda, fazla benimsemekten kaynaklaniyor, onun herhangi eksikligini, kusurunu kimse bilmesin, bana dokunuyor, hazmedebildigim bir sey degil.. Cocuklarim icinde ayni hisleri tasiyorum, yaptiklari yanlisi kendi aramizda telafi etmeye calisiyoruz, cok cok buyuk bir sey degilse babaya bile gitmez.. yuz goz olsunlar istemem kucuk seyler icin..
canım sen bir yemek kitabı al ama şöyle kalın kaliteli bir şey görsel yayınlarından almıştım ben tüm yemekleri oradan öğrendim7.5 Aylık Evliyim..
Yemek Yapmasını Bilmiyorum..
Tavuk, Köfte, Çorba, Kahvaltılık v.s. Hazır Yiyecekler Kısacası..
Eve Geldiğinde Veya İşten Çıkarken Arabada Bile Sorduğu Soru Şu;
''Hayatım Ne Yiyeceğiz??''
Sanki Tencere Tencere Yemek Yapıyorum veya Çok Çeşitli Şeyler Biliyormuşum Gibi..
Her Seferinde ''Standart Hayatım'' Diyorum..
bende kızlar eşimi kimseye yakınmamışımdır
kızlar hemen ailelerine koşuyorlar bende 9 yıllık evlitim ilk evlendiğimde rahmetli kayınvalideyle uzlaşamaıştık problemler olmuştu
hiç aileme anlatmadım
onlarda araya girerse daha kötü olacağını düşündüm hep aileler herşeyi abarttıyor zaten
kadınların bazıları çok yakınır komşulara falan
dostunun dostu vardır derler ya ben hiç anlatmadım o nedenle
tavsiyem kimseye içini kimseye açma kk de forumlara yaz inan çok faydası oluyor...gerci nişanlıyım ben 1 ay sonra evlenıcemde olsun yine bazen tutamıyorum ki hepiniz bilirsinz nişan dönemı cok sorun cıkıyo evlılıkte öyle bişiymi bilmiyorum ama ben tutamam yani ilerde ne olurum bılmıyorum
25 yasındasın 10 yıllık evlisin 15 yasındamı evlendın yoksa yanlıslıkla 1 in yanına 0 mı koydun anlayamadım
o an için düşündüğüm tek şey rahatlama hissi
annene asla anlatma çünki onlar sen barışsan eşinle rahat yatıp uyusan bile seni sıkıntıda sanabili,r malum kalp şeker tansyon onların yaşında oluyor tavsiyem anşatmaçok haklısın cnm hep aanlattıklarına katılıyorum bende o koşanlardanım işte aama anneme kardeşime ama anlatılmasa dahada hoş olur ama bi dura bilsem
7.5 Aylık Evliyim..
Yemek Yapmasını Bilmiyorum..
Tavuk, Köfte, Çorba, Kahvaltılık v.s. Hazır Yiyecekler Kısacası..
Eve Geldiğinde Veya İşten Çıkarken Arabada Bile Sorduğu Soru Şu;
''Hayatım Ne Yiyeceğiz??''
Sanki Tencere Tencere Yemek Yapıyorum veya Çok Çeşitli Şeyler Biliyormuşum Gibi..
Her Seferinde ''Standart Hayatım'' Diyorum..
ben kendi kendime terapi yapıyorum 33 yaşındayım bu aradabende sabırsızlık var oglum bişey yaparsada hemen tlf açarım anlatırım bişey söyle diye ben sabırsızımda fazlasıyla
annene asla anlatma çünki onlar sen barışsan eşinle rahat yatıp uyusan bile seni sıkıntıda sanabili,r malum kalp şeker tansyon onların yaşında oluyor tavsiyem anşatma
canım sen bir yemek kitabı al ama şöyle kalın kaliteli bir şey görsel yayınlarından almıştım ben tüm yemekleri oradan öğrendim
sağlılı beslenme olaylarına şimdiden başla yaşlanınca bir işe yaranazki
patlıcan fasülye enginar yap çeşit çeşit
ben kendi kendime terapi yapıyorum 33 yaşındayım bu arada
sinirlendiysem içimden diyorumki
yine abartıyorsun 1 saat sonra yada akşama herşey farklı olucak zamana bırak rahat ol
şeklinde telkin veriyorum.....
bende sabırsızlık var oglum bişey yaparsada hemen tlf açarım anlatırım bişey söyle diye ben sabırsızımda fazlasıyla
tipik bir sorunevt cnm bide sen kocanı affediyon hemen ama onlar hep onu hatırlıyor ama başka kimsem yokki güvenecegim aslında eşimde dırdırcı degil çok konuşmaz ama eşimle en çok kayın validemler hakkında tartışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?