Eşinizin en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri

canım yaa sende ögrenirsin hepimiz bilmiyodukki hep sonradan ögreniyoruz kafana taktıgın şeye bakk

Eşim Zaten Tencere Yemeği Yemediği İçin Takmıyorum..
Hatta Böyle Daha Rahat Hazır Difrizden Çıkarıyorum Köfteleri, Mikrodalgada Çözüyorum, Kızartıyorum.. Yanına Patates ve Pilav..
Şahane..

ben alt komşumla tartışmıştım hiç aramadım eşimi söylemedim
barışınca söylemiştim..
artık eliyorum kafamda onun kafasını luzumsuz doldurmak istemiyorum

Hatta Böyle Daha Rahat Hazır Difrizden Çıkarıyorum Köfteleri, Mikrodalgada Çözüyorum, Kızartıyorum.. Yanına Patates ve Pilav..
Şahane..
bizde öyleydik yeni evliykene hatta dışarıda pide lahmacun yiyorduk
sonradan heves ettim mesela
eşimin çevresine yemeye gittiğimizde süper yemekler yapıyorlardı ben dedimki benim neyim eksik bende yaparım ben severimde sağlıklı beslenme olaylarını falan...

eşler zaten hiç annemler haksız demezki sen yanlış anlıyosun abartıyosun der yatsıtmamaya çalışım diyorum ama duramıyorumkii çatlıcam sanıyorum ve sonunda dökülüyorum

kocasından yakınıcak yokmu
ben market alışverişinde beni acele ettirmesine sinir oluyorum kızlar
birde çöp takıntısı var eşimde evde ne varsa çöp sabah giderken atar sini,r oluyorum bazen..

Bende Severim..
Yediklerime de Dikkat Ederim..
Eşim Zaten Gece Gelir İşten..
Dolayısıyla Ben Geceleri Yemem Yemek..
Ona Hazırlarım..

Sohbetınıze Doyum Olmuyor.. Ben Çıkayım Yarın İş Var.. Çok Öptum..

ben alt komşumla tartışmıştım hiç aramadım eşimi söylemedim
barışınca söylemiştim..
artık eliyorum kafamda onun kafasını luzumsuz doldurmak istemiyorum

ahh bide ben şöyle degşebilsem yahuuuuuuuuu bende elimde bi tlf hemen herşeyden haberdar ederim yazık ben burdan neyapım der ve be anlattıgım için tlfnu huzurla kapatırım

birde çöp takıntısı var eşimde evde ne varsa çöp sabah giderken atar sini,r oluyorum bazen..

Markette Hiç Acele Ettirmez..
Çok Sever Aksine Böyle Birlikte Alışveriş Edelim..

amin inşallah ama benim oglum benden hiç çekinmiyorki babayı arıcam dedimmi duruyor oyüzden arıyorum

işe gitceksen çık kuzum yarın sohbet ederiz müsait olursan yada bizi bırakıp gitmeeeeeeee sohbet edek sabaha dek

ohhhh iyi işte kuzuuu atsın adam cagız çöpleri seni yormuyor işte marketede onu götürme ozaman sen rahat rahat yap alış verişini

Şahane..

süper ama eşin kilo almıyomu benimkide seninki gibi beslenirdi ama evlendimizde 68di şimdi 98 oldu şişkocuk ama şimdi yemiyor öyle alışıyolar herşeye zaman bırak ama çokkkk kilo alıyolar öyle beslenincede

ohhhh iyi işte kuzuuu atsın adam cagız çöpleri seni yormuyor işte marketede onu götürme ozaman sen rahat rahat yap alış verişini
atıyor zaten
sonra diyorki ben olmasam bu evi çöp götürür
ben atarım çöpü diyorum bende
büyük marketler çarşıda canım
biz birde bir marketten alıp çıkmıyoruzki
kullandığımız ürünlere bakıyoruz hangileri indirimli diye
örneğin mama normal markette 42 lira
migrosta 39 lira onu migrostan alıyoruz

ben kendimde istiyorum ya hep kuru yemek istemiyorumbir gün balık oda buğulama tarzı yaparım soğanlı falan kızartmam
bir gün patlıcanlı kıymalı yemek bir gün nohut pilav bir gün köfte ve salata mutlaka olur..

benim eşim çok sever alışverişi..markettede saatlerce dolanırız...hatta bazen boş boş bile geziniriz.........marketten gelince aldıklarımızı birlikte yerleştiririz.....yemek ayırmaz....bazen yaparken yardımcı bile olur..ama mutlaka bir kusur bulur(2.tabağını alır).beni mutlu etmeye çalışır...ama sinirlendimi gözü dünyayı görmez...çok kırar..ama 9 yıldır evliyim.en ufak kavgamızı bile ailem veyahut ailesi hiç duymamıştır.........

bencede hep kuru yemek olurmu..mutlaka tencere yemeği yaparım...........hazır şeylerden pek hoşlanmıyoruz...malum çocuklardan olunca pekte sağlıklı olmuyor....

evt dogru diyosun benim eşimde pazar market manyagı bırak çıkmasın bende pek sevmem öyle kapalı yerde havasız kkalıyor gibi oluyorum ama benimkininde tipik huyları vardır mesela akşam gezmesine gitmez dışarda dolaşmayı sever ama ev gezmesini sevmiyor adam ama bende bayılıyorum aman bu kocaları toplayıp denizemi atmak gerek bilmemki eee sonra ne yapcaz demi ama

maşallah size benim eşim benle sorun yaşadımı diek yemez içmez anneme anlatır yada baba ama bunla bitürlü başa çıkamadım ne yaptıysam bu huyundan vaz geçmedi banada kedigibi sesi çıkmaz onlara yanıkıyor

ohhh canım çekti gece gece yemekleri duyunca bende sebze yemene bayılırım çok şükür oglumda benim gibbi babasına çekmemiş benim eşimde aynı seninki gibiydi ama evde pişince mecbur yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…