- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi kocakuzusu
-
canım yaa sende ögrenirsin hepimiz bilmiyodukki hep sonradan ögreniyoruz kafana taktıgın şeye bakk
bizde öyleydik yeni evliykene hatta dışarıda pide lahmacun yiyordukEşim Zaten Tencere Yemeği Yemediği İçin Takmıyorum..
Hatta Böyle Daha Rahat Hazır Difrizden Çıkarıyorum Köfteleri, Mikrodalgada Çözüyorum, Kızartıyorum.. Yanına Patates ve Pilav..
Şahane..
tipik bir sorun
bende yaşadım 4 yıl falan herkezin başında onlarıda takıp evinin tadını kaçırma
şimdiki aklım olsa herşeyi eşime yansıtmazdım
resmen dır dır ederdim ya benim tarafımı tutmazdı eşimde evde huzur kalmazdı
bizde öyleydik yeni evliykene hatta dışarıda pide lahmacun yiyorduk
sonradan heves ettim mesela
eşimin çevresine yemeye gittiğimizde süper yemekler yapıyorlardı ben dedimki benim neyim eksik bende yaparım ben severimde sağlıklı beslenme olaylarını falan...
ben alt komşumla tartışmıştım hiç aramadım eşimi söylemedim
barışınca söylemiştim..
artık eliyorum kafamda onun kafasını luzumsuz doldurmak istemiyorum
kocasından yakınıcak yokmu
ben market alışverişinde beni acele ettirmesine sinir oluyorum kızlar
birde çöp takıntısı var eşimde evde ne varsa çöp sabah giderken atar sini,r oluyorum bazen..
ay cok guldum..
belli basli konularda babalar daha guzel idare eder haklisin ,ama fazlasi baba-cocuk arasinda kutuplasmaya donebiliyor ..
anneyle cocuk cok fazla kutuplasmaz ,annenin kalbinin yumusakligindan , siz de cok anlatmayin babaya yine de, guzel bi ceza verip, odasina yollayin, hareketiyle sizi uzdugunu gosterin bi sekilde cogu zaman ise yariyor :76:
allah cocuklarimizla sinav etmesin bizi..
Bende Severim..
Yediklerime de Dikkat Ederim..
Eşim Zaten Gece Gelir İşten..
Dolayısıyla Ben Geceleri Yemem Yemek..
Ona Hazırlarım..
Sohbetınıze Doyum Olmuyor.. Ben Çıkayım Yarın İş Var.. Çok Öptum..
maaşallahMarkette Hiç Acele Ettirmez..
Çok Sever Aksine Böyle Birlikte Alışveriş Edelim..
birde çöp takıntısı var eşimde evde ne varsa çöp sabah giderken atar sini,r oluyorum bazen..
Eşim Zaten Tencere Yemeği Yemediği İçin Takmıyorum..
Hatta Böyle Daha Rahat Hazır Difrizden Çıkarıyorum Köfteleri, Mikrodalgada Çözüyorum, Kızartıyorum.. Yanına Patates ve Pilav..
Şahane..
atıyor zatenohhhh iyi işte kuzuuu atsın adam cagız çöpleri seni yormuyor işte marketede onu götürme ozaman sen rahat rahat yap alış verişini
ben kendimde istiyorum ya hep kuru yemek istemiyorumbir gün balık oda buğulama tarzı yaparım soğanlı falan kızartmamsüper ama eşin kilo almıyomu benimkide seninki gibi beslenirdi ama evlendimizde 68di şimdi 98 oldu şişkocuk ama şimdi yemiyor öyle alışıyolar herşeye zaman bırak ama çokkkk kilo alıyolar öyle beslenincede
ben kendimde istiyorum ya hep kuru yemek istemiyorumbir gün balık oda buğulama tarzı yaparım soğanlı falan kızartmam
bir gün patlıcanlı kıymalı yemek bir gün nohut pilav bir gün köfte ve salata mutlaka olur..
atıyor zaten
sonra diyorki ben olmasam bu evi çöp götürür
ben atarım çöpü diyorum bende
büyük marketler çarşıda canım
biz birde bir marketten alıp çıkmıyoruzki
kullandığımız ürünlere bakıyoruz hangileri indirimli diye
örneğin mama normal markette 42 lira
migrosta 39 lira onu migrostan alıyoruz
benim eşim çok sever alışverişi..markettede saatlerce dolanırız...hatta bazen boş boş bile geziniriz.........marketten gelince aldıklarımızı birlikte yerleştiririz.....yemek ayırmaz....bazen yaparken yardımcı bile olur..ama mutlaka bir kusur bulur(2.tabağını alır).beni mutlu etmeye çalışır...ama sinirlendimi gözü dünyayı görmez...çok kırar..ama 9 yıldır evliyim.en ufak kavgamızı bile ailem veyahut ailesi hiç duymamıştır.........
ben kendimde istiyorum ya hep kuru yemek istemiyorumbir gün balık oda buğulama tarzı yaparım soğanlı falan kızartmam
bir gün patlıcanlı kıymalı yemek bir gün nohut pilav bir gün köfte ve salata mutlaka olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?