- Konu Sahibi kocakuzusu
-
offf kızlarrrr eşim nöebtçi ben tekim ve uyuyamıyorum yine
gozukmeden laf at sende hehehe bend ene muzurum ya bayılıorum kavgaya cosku vermeye
ama ben o masada olmak istemem o kalabalıkta ne yediğimide anlamam 100 kilo olurum mazallah..hahah allah senı emı sabah wc kuyrugunu dusnuyoro sofrada yemek yemek ama zevklı sarar kalabalıkda
offf kızlarrrr eşim nöebtçi ben tekim ve uyuyamıyorum yine
bence sabaha kadar otur çalışmıyorsan sabah eşin gelince onunla birlikte uyursun
sesleri kesildi kesin kocası o bağıran kadını şimdi dövüyordur
aynı kızım gıbı dedın oda uyku gzounden akar uyumamak ıcınben uyuyamıorum nasıl uyuyayım baksana su yok bu yok der bahane uretır
valla benim de pek farkım yok bahane üretmekte üstüme yoktur:86:
aynı kızım gıbı dedın oda uyku gzounden akar uyumamak ıcınben uyuyamıorum nasıl uyuyayım baksana su yok bu yok der bahane uretır
benım kızım gıbısın ıste heheh sana yollayım sabaha kadar oturun
aa nıye dovuro ben gelrıım dovmeye sımık onları
sen öyle değince aklıma yiğenim geldi oda uyumamak için direnir annesini deli eder halamda gelsin oda gelsin buda gelsin ayımıda getir bebeğimide getir herşeyi herkesi doldurur yatağa öyle uyur
kızlar ben kacar uyku moduna yavastan gırıyorumsabahda erken uyanıorum + annem ıle babmda bende heheheD:
Malesef onlar öyle değişmezler eşlerinin sesi çıkarsa döver sustururlar.
herkes yavaş yavaş gidio hadi bakalım iyi uykularrrrr
aaa kanun dıye bsıey var canım ara sıkayet et kadına sıdet uygulanıor dıye
herkese iyi geceler
yeni film varmış onu izlicez
serpulum uyudunmudatlı ruyalar ruyanda benı gor bebem olurmu hehe yarın asagı sahıle ınıorum ben baluk tutmaya bugun adamlar nasıl tutuyordu delı gıbı cıkıor tutayımda sanada kılosunu 100 dn satım puhahah ne arkadasım ama hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?