Eşinizin en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri

aynı kızım gıbı dedın oda uyku gzounden akar uyumamak ıcın ben uyuyamıorum nasıl uyuyayım baksana su yok bu yok der bahane uretır

sen öyle değince aklıma yiğenim geldi oda uyumamak için direnir annesini deli eder halamda gelsin oda gelsin buda gelsin ayımıda getir bebeğimide getir herşeyi herkesi doldurur yatağa öyle uyur

Son düzenleme:
sen öyle değince aklıma yiğenim geldi oda uyumamak için direnir annesini deli eder halamda gelsin oda gelsin buda gelsin ayımıda getir bebeğimide getir herşeyi herkesi doldurur yatağa öyle uyur

yok benımkı arda yapar onu ama normalde 9 dedınmı yatagına gıder sutunu alır pesınede bı bebek surukelr sacından tutarak uyur ama ınadıda tutunca tutar

serpulum uyudunmu datlı ruyalar ruyanda benı gor bebem olurmu hehe yarın asagı sahıle ınıorum ben baluk tutmaya bugun adamlar nasıl tutuyordu delı gıbı cıkıor tutayımda sanada kılosunu 100 dn satım puhahah ne arkadasım ama hahaha

aaa kanun dıye bsıey var canım ara sıkayet et kadına sıdet uygulanıor dıye

canım keşke çare olsa arayıp şikayet etmek kadın yalan söylüyorlar benim kocam öyle bişey yapmaz dedikten sonra bize laf düşmüyor malesef

iyi geceler öptüm sizleri tatlı rüyalar hepiniz rüyanızda aşkınızı görün

Kızlarrrr Günaydınn...
Hayırlı Cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…