Eşinizin en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri

Yellowkitty Nasıl Becerdin Canım Ya Kredi Kartı Olayını ??
İçin Rahat mı Şimdi İyisin İnşallah ??

biraz karışık oldu bende bilmiyorum günahını almak istemem ama bence kasada duran satış elemanı bana kartı vermemiş oolabilir fiş slip birde kartı veriyorya bende öle aldım çıktım dükkandan tam kartı çantaya koyım dedim baktım elimde poşet var slip var fiş var kart yok zaten dükkanın önündeyim elimden düşürsem arkama yola bakıyorum yere yok hemen o anda saniyelik kim alıcak zaten bence satıcı fişi ve silipi verdi kartı vermedi

yok benımkı arda yapar onu ama normalde 9 dedınmı yatagına gıder sutunu alır pesınede bı bebek surukelr sacından tutarak uyur ama ınadıda tutunca tutar

Senin kızını hayal ettimde gözümde saçından bebeğini sürükleyerek uyumaya giderkenAllah kızına sağlıklı mutlu uzun ömürler versin.İnşallah benimde senin kızın gibi bir kızım oluryada oğlum farketmez:97:

valla düşündüm düşündüm çok sinir olduğum bi özelliğini bulamadım çok mıç mıçtır o olabilir belki evde sürekli ayağımın altında dolanır sürekli sarılalım öpelim koklayalım bi sevgi yumağı halleri bende diyorum kız gibisin len ! diye kızıyo bana

ha bu arada sohbet varmış kızlar selam vereyim birdeeeee

Son düzenleme:
benım eşim çok sabırlıdır yatmayı çok sever gerci garıbım vardıya haftası oldumu uyurda ama bazen çok uyuyo....valla sabrı benı çıldırtmaya yetıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…