eşinizin en sevdiğiniz huyu

temizliği,titizliği,düzenli oluşu......
hijyen konusunda tek geçerim eşimi...

işgüzarlığı kahvaltı hazırlamaktaki büyük hevesi hayatındaki herkesten çok bana değer vermesi kavga ederken kendini tutamayıp gülmesi hatalı olduğunu bildiğinde ben konuyu açmıyım diye her istediğimi yapması inşallah değişmez

Burası Bir Derdim Var bölümü. Dert paylaşılıyor adı üstünde. Bunları öğrenince ne yapacaksınız? Tez mi, anket mi nedir yani?

Elmayra arkadaşımız doğru söylüyor muhalefet olsun diye söylemiyor farkındaysanız burası bir derdim var bölümü ama sizin konunuz dert değil daha çok geyik bölümüne giriyor. Konularını uygun yerlere açarsanız boşuna kalabalık olmamış olur. Çünkü burada bu konu gereksiz. Başkalarının eşinin huyunu öğrenmeniz size ne kazandıracak anlamadım doğrusu. Eğer niyetiniz muhabbetse dediğim gibi geyik topiğine alalım sizi.

sen hiç doğru düzgün yorum yapmazmısın anca muhalefet

Doğru düzgün yorum kriterleriniz nedir sayın samtusum? Forumu en güzel sekilde kullanabilmemiz icin konularımızı doğru yere acmamız sart.

Sizin actığınız konunun aynısı burada da var; http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden-f28/. Baksaydınız görürdünüz. Durumun benim muhalefet olmamla ilgisi yok, sizin üsenmenizle ilgisi var. Ayrıca üslubunuz cok cirkin.

ElMayra haklı; burası bir derdim var bölümünün alt başlığı olan "Eş ve eş ailesi " ile olan dertlerin paylaşıldığı kısım. Şimdi siz burada kocamın şusuna busuna bayılıyorum diye topik açınca, dertli arkadaşlara nispet yapmaya çalışır gibi oluyor biraz. Oysaki özelikle aşk böcükleri için ayrılmış kısımlarda var bu forumda.

Yoksa kimsenin sizlerin evliliğinde gözü yok. Allah mutluğunuzu daim etsin, nazar değmesin, katlanarak artsın.

dışarda aslanım, evde kedimdir o benim.
canımı sıktılar diye işyerimi basıp mdürün odasına tekmeyle girmişliği vardır. evde de sırnaşır durur. pek uysaldır :98:
neyse daha fazla anlatmiyim. maşllah benim kocama :)))

eşinizin en çok hoşunuza giden özelliğ nedir:)

Benim kocişim çok mükemmel bir kociştir, ben işten eve giderim hiç yemek yapmam bulaşık yıkamam. Yorgun argın gelir zavallım, bi de girer mutfağa yemeği yapar. Bulaşıkları yıkamadan yatmaz. Benim cumartesi pazar tatil, onun sadece pazar tatil. Ben cumartesi günü o AVM senin bu mağaza benim gezer kafa dağıtırım, pazar günleri de evde temizlik yaparız eşim siler süpürür evi, ben de ufak tefek tozları alırım. Çamaşırları falan makineye nasıl atacağını öğrettim, artık ona da karışmıyorum kirliler biriktikçe yıkar çıkarır asar. Evlendim rahata erdim anlayacağın, çok mutlu çok huzurluyuz kocişimle, çok sağolsun bu kadar mükemmel olduğu için.

sen hiç doğru düzgün yorum yapmazmısın anca muhalefet

Elmayra'ya katılıyorum ama muhalefet olma gibi bi amacım yok
Bu başlığı başka bölümde açmanız gerekirdi

Siz sadece ev almaya ikna edemedim derken bile ben gayet düzgün yorum yaptım
Ama şimdi gelin eşlerimizi övelim gülüşelim durumu çok yersiz 'Bir derdim var' bölümünde
İnsanların dertlerine ortak olmasanız da saygılı olmanızda fayda var.

Son düzenleme:

Bu çok güzel olmuş hakketen, hayranım zeki kadınlara . Bir eksik "bebeğimizi de o doğrucak ikimiz adına" kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…