zeki olduklarını sanıyorlar da ondan bilmiyorlar ki 2006 öss de türkiye derecesi yapmış insan karşısındaki:)
bir derdim vara sevgilime yıldönümü ne hediye alsam die konulara 10 larca yorum gelio pes o da çok büyük dert o zaman
konu sahibi amma övündünüz durdunuz yahu nazar değecek vallahii
burası bu konunun yeri değil ayrıca kimsenin 2006 da derece yaptığınızı bilmesi gerekmiyor kii tek zeki sizsiniz maşallahh :120::120::120::120::120::120::120:
8 binmiiiiii abowwwww :) gerçekten mi ya.vallaha çok merak ediyorum o kadar para nasıl harcanır nasıl rahat yaşanır.allah daha çok versin ama kıskanıyorum bak vallaha ya
allah sana daha çok versin gönlüne göre kalbin temizse hayatta her isteiğin oluyor herşey para demek değil tabi
bdv hanımları başkalarının dertleriyle debelenmekten, keyifli konuları kaldıramıyosunuz heralde.
aslında bende bdv hanımıyım ama bu konuyu burda görmek bana hiiiç batmadı..uyarma gereğide hissetmedim parazit yapmaya gerek yok.editör fln da deilim ya ondanda belki uyarmamışımdır
yorumlarda okdr tatlı ki gülümseyerek okudum.
ama yokkk siz dert ebeliği yapmaktan başka bişey bilmediğiniz için,keyıflı konular bünyede arıza verdi heralde
bdv hanımları başkalarının dertleriyle debelenmekten, keyifli konuları kaldıramıyosunuz heralde.
aslında bende bdv hanımıyım ama bu konuyu burda görmek bana hiiiç batmadı..uyarma gereğide hissetmedim parazit yapmaya gerek yok.editör fln da deilim ya ondanda belki uyarmamışımdır
ama yokkk siz dert ebeliği yapmaktan başka bişey bilmediğiniz için,keyıflı konular bünyede arıza verdi heralde
ben burda evliliğmle ilgili övünmek için konu açmadım ama maşşlah dalga üstüne dalga tebessüm olsun die açtım teşşekür ederim sana da konuyu zaten nereye açayım bilmiyorum yeni üye oldum
vallaha bizimde gelir fena değil ama kocada iş yok benimşans işte
Benim kocişim,
Her akşam yemeği yapar,masayı hazırlar ve yemeğimi elleriyle yedirir.
Sonra masayı toplayıp makineye dizer..
Yemek yerken yorulduğum için yorgunluk kahvemi yapar sağolsun.
Sonra ayaklarıma masaj yapıp tv kumandasını elime verir.
Sonra "karıcım biraz oyun oynayabilirmiyim?" diye sorar,izin verirsem oynar.
Yatağı toplar her sabah,toz almadan işe gitmez benim kocişim.
Her huyunu severim kocişimin
yorumları okurken gülümsediğinize göre,demek ki yorumlar eğlenceli olmuş,sorun çıkaran da yok demek ki:):)laf ebesi ve parazit de yok yani:):)
Batmak falan ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?