eşinizin en sevdiğiniz huyu

zeki olduklarını sanıyorlar da ondan bilmiyorlar ki 2006 öss de türkiye derecesi yapmış insan karşısındaki:)

hiç güleceğim yoktu:90::90:
öhö öhö.. sayın 2006da türkiye derecesi yapmış olan ve ayda 8 bin maaş alan konu sahibi..
biz ezik ve fakirlerden fikir almak asaletinize, türkiye derecenize ve de maaşınıza yakışıyor mu hiç?

Son düzenleme:
8 binmiiiiii abowwwww :) gerçekten mi ya.vallaha çok merak ediyorum o kadar para nasıl harcanır nasıl rahat yaşanır.allah daha çok versin ama kıskanıyorum bak vallaha ya

konu sahibi amma övündünüz durdunuz yahu nazar değecek vallahii

burası bu konunun yeri değil ayrıca kimsenin 2006 da derece yaptığınızı bilmesi gerekmiyor kii tek zeki sizsiniz maşallahh :120::120::120::120::120::120::120:

tek zeki benm demedim herkes kendini çok zeki sanacak gibi yorum yazmış ben de tek zeki siz değilsiniz die söledim yoksa kime ne 2006 derecesi olup mühendis olduğumdan ne alaka

bdv hanımları başkalarının dertleriyle debelenmekten, keyifli konuları kaldıramıyosunuz heralde.
aslında bende bdv hanımıyım ama bu konuyu burda görmek bana hiiiç batmadı..uyarma gereğide hissetmedim parazit yapmaya gerek yok.editör fln da deilim ya ondanda belki uyarmamışımdır
yorumlarda okdr tatlı ki gülümseyerek okudum.
ama yokkk siz dert ebeliği yapmaktan başka bişey bilmediğiniz için,keyıflı konular bünyede arıza verdi heralde

8 binmiiiiii abowwwww :) gerçekten mi ya.vallaha çok merak ediyorum o kadar para nasıl harcanır nasıl rahat yaşanır.allah daha çok versin ama kıskanıyorum bak vallaha ya

allah sana daha çok versin gönlüne göre kalbin temizse hayatta her isteiğin oluyor herşey para demek değil tabi

ben burda evliliğmle ilgili övünmek için konu açmadım ama maşşlah dalga üstüne dalga tebessüm olsun die açtım teşşekür ederim sana da konuyu zaten nereye açayım bilmiyorum yeni üye oldum

yorumları okurken gülümsediğinize göre,demek ki yorumlar eğlenceli olmuş,sorun çıkaran da yok demek ki:):)laf ebesi ve parazit de yok yani:):)

Batmak falan ne demek?

ben burda evliliğmle ilgili övünmek için konu açmadım ama maşşlah dalga üstüne dalga tebessüm olsun die açtım teşşekür ederim sana da konuyu zaten nereye açayım bilmiyorum yeni üye oldum

E ben sana söyledim nereye acacağını bana neden teşekkür etmedin, tebessüm etmedim diye mi?

Bütün bunları 1 adam mı yapıyor :)

yorumları okurken gülümsediğinize göre,demek ki yorumlar eğlenceli olmuş,sorun çıkaran da yok demek ki:):)laf ebesi ve parazit de yok yani:):)

laf ebesı parazit yok mu?? peki o senin dusuncen:)) benı gulumseten yorumlarda parazıt olanlar deıl konuyla alakalı olan yorumlar zaten.bunu tahmın etmek zor olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…