eşinizin en sevdiğiniz huyu

zeki olduklarını sanıyorlar da ondan bilmiyorlar ki 2006 öss de türkiye derecesi yapmış insan karşısındaki:)

Ne güzel türkiye derecesi yapmışsın ama türkiyenin "Türkiye" olduğunu farkedememişsin. Ayrıca cümlen de anlatım bozukluğunda örnek verilen anlatımı bozuk cümlelerden.

Ne güzel türkiye derecesi yapmışsın ama türkiyenin "Türkiye" olduğunu farkedememişsin. Ayrıca cümlen de anlatım bozukluğunda örnek verilen anlatımı bozuk cümlelerden.

ah cnm benim o kadar da oluyor işte iş yerinde ihale dosyası kontrol edip yazı yazıp aynı zamanda buraya yetişmek kolay değil

ah cnm benim o kadar da oluyor işte iş yerinde ihale dosyası kontrol edip yazı yazıp aynı zamanda buraya yetişmek kolay değil

nick herkes senin gibi,"e-fatura kes,vergi hesapla yılsonu geldi,aysonu geldi,bütçeydi vergiydi" gibi BASİT işlerle uğraşmıyo kuzum..
kendine gel ve ona göre yorum yaz lütfen...
pardon samtus abla siz devam edin lütfen..

benim eşimin bütün huyları güzeldir hangisini anlatsam mikemmel kocişim diye konuya giriş yapmıycam tabii ki

iyi bir insan kalbi tertemiz o yetiyor bana.

benim kocişim o kadar harika bir adamdır, bana o kadar aşıktır ve bir o kadar kıyamaz ki
bebişimizi bile mümkün olsa kendi doğurabileceğini söyledi, sırf o mikemmel ficutum bozulmasın diye
şaka bir yana merhametli ve iyi kalpli olması dışında bir numarası olmayan bildiğin
adam, yani gayet düz adam

not: bu mesaj ağır ironi içerir. evet kociş çok iğrenç bir kelime, ben de hamiş falan değilim, göbüşümdeki de bebiş değil

Son düzenleme:

hatta ağır ironi içeren bu mesaj gerçek hayatta eşinin yerine doğuracak modda olan koçişleri gırtlaklamayı azmettirir. hamiş, kociş, bebiş aynı familyaya mensup oldukları için kullanan tamamen kullanmazsa eksik kalacağından anlattığı meramı hoş görüyoruz.bir tane de ben yapacaktım bu ironiden ama seninki yetmiş

bnce hepiniz değiştirin elinizdekileri anket yaptım beğenmedim özellikleri cık olmadı

ah canım öyle deme bak,millet seninkine falan sulanmaya kalkar mazallah bırak herkes dandirik kocasıyal mutlu olsun...
sen de mikemmek evliliğine mikemmelik kat da,sizin gibi şahane bir insan ddaha getirin dünyaya

ah canım öyle deme bak,millet seninkine falan sulanmaya kalkar mazallah bırak herkes dandirik kocasıyal mutlu olsun...
sen de mikemmek evliliğine mikemmelik kat da,sizin gibi şahane bir insan ddaha getirin dünyaya

ah cnm bnm saol valla bnde öyle düşünüyorum baktım baktım şükrettim halime bnce getirmeliyim dünyaya annesi gibi zeki insan oxford olmasa da odtüden fln mezun olur artık

Aynen, aynen .
Oğlan olursa onu alırım kendime .
Zeki, zengin ve yakışıklıdır da kesin .
Daha ne isteyeyim 100 binlik takı takmasanız da olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…