- 23 Aralık 2012
- 7.844
- 52.315
- 748
Yengeç sana karşı hislerim gelişiyor yapma böyleSigara icmese de konu sahibi olayları alakasız yerlere çekmeye bayılıp sorun cikarmayi seven birisi. Başka konu bulur yine güzel günün içine ederdi.
Ayrıca gelen yorumlara çok şaşırdım. Her an biriyle elektriklenme ihtimali olup size boynuz takmasindan korktuğunuz kocayi niye kolunuza takip bir de çocuk yapıyorsunuz ki? bugün balkonda çakmaz o kivilcim yarın iş arkadaşıyla ofisinde çakar. Kızlı erkekli bulusmalarin önüne geçince kocani, evliliğini kurtarmis mi oluyorsun
Genelde erkekler yemekten sonra başka odaya geciyorlarYani kötü niyetle yapılmış bir durum olduğunu zannetmiyorum tabi ki ama hoş olmamış. Ne bileyim sahsen ben iftara tek başıma davet edilsem sofra faslından sonra arkadaşımla baş başa kalıp sohbet edip sigara da içeceksem onunla içmek isterim. Eşinizin tüm gün boyunca yanınızda kalıp sohbete ortak olması bana biraz anlayışsızlık gibi geldi. Aynı sekilde evime arkadaşım da gelse eşime "yemekten sonra sen icerde otursan olur mu? Arkadasımla rahat rahat takılıp sohbet edelim" derim.
Benim eşim böyle yapmazdı onun mizacı daha soğuk, bildiğimden söylüyorum. Ama senin yerinde olsaydım aynılarını hissederdim kesinlikle, haklısın çirkin bir durum olmuş.Apartmanda aynı yaşıtımız bir kız arkadaş var henüz çok yakın değilim iki kere evine çıktım zaten apartmana 2 sene oldu taşınalı. çok naif ve samimi bir kız. Merdivende veya apartmanda her görüşte sohbette ediyoruz. Hamilelik ve bebekten dolayı çok iletişim içinde olamadım ama eşim ile ona içtenlikle arkadaşlık kuruyoruz. Bu ara arayıp görüşelim sohbet edelim diyerek bağlantı kurduk. Eşim de iyi bir kız olduğunu arkadaşlık kurabileceğimi söyledi. Benimle de yaşıt olduğu ve samimi bir kız olduğu için ben de sevdim kendisini . Eşimin işi de gereği çevresine karşı sosyal ve konuşkan bir erkektir. Psikolojik danışman kendisi. Kız arkadaşlarım ile hep hoş sohbet olur. Bugün şöyle bir durum oldu onu sizinle paylaşmak istiyorum.Üst kattaki komşum da olan Kız arkadaşımı iftara çağırdım davetime geldi hoş sohbet ettik vakit geçirdik. Bu aralıkta tabi bebeğimi de aramızda oynatıyoruz bir ben alıyorum süt veriyorum babası alıyor arada. Ya da kız arkadaşım alıyor oyalıyor. Sohbet içinde eşim ile kız arkadaşım bir konu hakkında konuşuyor benle kız arkadaşım konuşuyor vs. Sohbet farklı farklı konulara gidiyor. Tabi arada gülüyoruz konuşuyoruz. Yemekler yendi çay koydum tabi bu arada sohbet ediyoruz hala. Sohbet sonrasında eşim kız arkadaşıma ben sigara içeceğim balkonda içiyorum sende içmek ister misin dedi kız arkadaşımda evet içiliyor mu balkonda bende bir tane içerim dedi. Tabi dedi kalktılar balkona gittiler. İkisi balkonda sigara içerken ben içerde yalnız kaldım uyuyan bebeğimle oturuyorum. Bir an moralim bozuldu ve kendimi kötü hissettim yani kızın veya eşimin kötü bir hareketini ya da güvensiz bir durum yok ama bu davranış bana uygun gelmedi. Bir şey demedim ama konuşamadım da sohbet hevesimde gitti. İçerden geldiler sohbet etmeye devam ettiler bana da bir şey soruyorlar ama kısa cevaplar verdim. Yani onlar sohbete devam ederken benim de ne düşündüğümü sordular elbet ama sohbete katılmak istemedim sanırım. Kısa bir süre sonra kız arkadaşım geç olduğunu söyleyerek kalkıp gitti. Eşim durgunluğumu farketti nolduğunu sordu ben de balkona gittiğiniz durumun uygun bir davranış olup olmadığını sordum kendisine. Bana bunda hiçbir şey olmadığını söyledi. Sizce bu davranış uygun mu değil mi ?
Apartmanda aynı yaşıtımız bir kız arkadaş var henüz çok yakın değilim iki kere evine çıktım zaten apartmana 2 sene oldu taşınalı. çok naif ve samimi bir kız. Merdivende veya apartmanda her görüşte sohbette ediyoruz. Hamilelik ve bebekten dolayı çok iletişim içinde olamadım ama eşim ile ona içtenlikle arkadaşlık kuruyoruz. Bu ara arayıp görüşelim sohbet edelim diyerek bağlantı kurduk. Eşim de iyi bir kız olduğunu arkadaşlık kurabileceğimi söyledi. Benimle de yaşıt olduğu ve samimi bir kız olduğu için ben de sevdim kendisini . Eşimin işi de gereği çevresine karşı sosyal ve konuşkan bir erkektir. Psikolojik danışman kendisi. Kız arkadaşlarım ile hep hoş sohbet olur. Bugün şöyle bir durum oldu onu sizinle paylaşmak istiyorum.Üst kattaki komşum da olan Kız arkadaşımı iftara çağırdım davetime geldi hoş sohbet ettik vakit geçirdik. Bu aralıkta tabi bebeğimi de aramızda oynatıyoruz bir ben alıyorum süt veriyorum babası alıyor arada. Ya da kız arkadaşım alıyor oyalıyor. Sohbet içinde eşim ile kız arkadaşım bir konu hakkında konuşuyor benle kız arkadaşım konuşuyor vs. Sohbet farklı farklı konulara gidiyor. Tabi arada gülüyoruz konuşuyoruz. Yemekler yendi çay koydum tabi bu arada sohbet ediyoruz hala. Sohbet sonrasında eşim kız arkadaşıma ben sigara içeceğim balkonda içiyorum sende içmek ister misin dedi kız arkadaşımda evet içiliyor mu balkonda bende bir tane içerim dedi. Tabi dedi kalktılar balkona gittiler. İkisi balkonda sigara içerken ben içerde yalnız kaldım uyuyan bebeğimle oturuyorum. Bir an moralim bozuldu ve kendimi kötü hissettim yani kızın veya eşimin kötü bir hareketini ya da güvensiz bir durum yok ama bu davranış bana uygun gelmedi. Bir şey demedim ama konuşamadım da sohbet hevesimde gitti. İçerden geldiler sohbet etmeye devam ettiler bana da bir şey soruyorlar ama kısa cevaplar verdim. Yani onlar sohbete devam ederken benim de ne düşündüğümü sordular elbet ama sohbete katılmak istemedim sanırım. Kısa bir süre sonra kız arkadaşım geç olduğunu söyleyerek kalkıp gitti. Eşim durgunluğumu farketti nolduğunu sordu ben de balkona gittiğiniz durumun uygun bir davranış olup olmadığını sordum kendisine. Bana bunda hiçbir şey olmadığını söyledi. Sizce bu davranış uygun mu değil mi ?
Bence anormal bi durum yok sigara içiyo ikiside sonuçta normal yani bi de ben samimi olmadığım birini eşimin yanına çağırmam demek ki sizde kızı sevmişsiniz eşimin arkadaşlarıyla bende aynı şeyi yaşıyom hiç sorgulamadık bunuApartmanda aynı yaşıtımız bir kız arkadaş var henüz çok yakın değilim iki kere evine çıktım zaten apartmana 2 sene oldu taşınalı. çok naif ve samimi bir kız. Merdivende veya apartmanda her görüşte sohbette ediyoruz. Hamilelik ve bebekten dolayı çok iletişim içinde olamadım ama eşim ile ona içtenlikle arkadaşlık kuruyoruz. Bu ara arayıp görüşelim sohbet edelim diyerek bağlantı kurduk. Eşim de iyi bir kız olduğunu arkadaşlık kurabileceğimi söyledi. Benimle de yaşıt olduğu ve samimi bir kız olduğu için ben de sevdim kendisini . Eşimin işi de gereği çevresine karşı sosyal ve konuşkan bir erkektir. Psikolojik danışman kendisi. Kız arkadaşlarım ile hep hoş sohbet olur. Bugün şöyle bir durum oldu onu sizinle paylaşmak istiyorum.Üst kattaki komşum da olan Kız arkadaşımı iftara çağırdım davetime geldi hoş sohbet ettik vakit geçirdik. Bu aralıkta tabi bebeğimi de aramızda oynatıyoruz bir ben alıyorum süt veriyorum babası alıyor arada. Ya da kız arkadaşım alıyor oyalıyor. Sohbet içinde eşim ile kız arkadaşım bir konu hakkında konuşuyor benle kız arkadaşım konuşuyor vs. Sohbet farklı farklı konulara gidiyor. Tabi arada gülüyoruz konuşuyoruz. Yemekler yendi çay koydum tabi bu arada sohbet ediyoruz hala. Sohbet sonrasında eşim kız arkadaşıma ben sigara içeceğim balkonda içiyorum sende içmek ister misin dedi kız arkadaşımda evet içiliyor mu balkonda bende bir tane içerim dedi. Tabi dedi kalktılar balkona gittiler. İkisi balkonda sigara içerken ben içerde yalnız kaldım uyuyan bebeğimle oturuyorum. Bir an moralim bozuldu ve kendimi kötü hissettim yani kızın veya eşimin kötü bir hareketini ya da güvensiz bir durum yok ama bu davranış bana uygun gelmedi. Bir şey demedim ama konuşamadım da sohbet hevesimde gitti. İçerden geldiler sohbet etmeye devam ettiler bana da bir şey soruyorlar ama kısa cevaplar verdim. Yani onlar sohbete devam ederken benim de ne düşündüğümü sordular elbet ama sohbete katılmak istemedim sanırım. Kısa bir süre sonra kız arkadaşım geç olduğunu söyleyerek kalkıp gitti. Eşim durgunluğumu farketti nolduğunu sordu ben de balkona gittiğiniz durumun uygun bir davranış olup olmadığını sordum kendisine. Bana bunda hiçbir şey olmadığını söyledi. Sizce bu davranış uygun mu değil mi ?
hata olan başta yapılmış zaten.
eşim evdeyken kız arkadaşımı eve çağırmam zaten.
yani buna gerek yok.
tedbir her zaman iyidir.
karşı cinsler arası mesafe daha da iyidir.
Apartmanda aynı yaşıtımız bir kız arkadaş var
çok yakın değilim iki kere evine çıktım zaten apartmana 2 sene oldu taşınalı.
Hamilelik ve bebekten dolayı çok iletişim içinde olamadım ama eşim ile ona içtenlikle arkadaşlık kuruyoruz.
Bu ara arayıp görüşelim sohbet edelim diyerek bağlantı kurduk. Eşim de iyi bir kız olduğunu arkadaşlık kurabileceğimi söyledi
Yani siz zaten bunları göze alarak kızı eve çağırmışsınız kız da bekar ben zaten eşim evdeyken arkadaşlarımı çağırmam bundan eşime ne ki? Sizde öyle yapmalıydınız buna gerek yoktu diye düşünüyorum ama herkesin görüşü farklı tabiiApartmanda aynı yaşıtımız bir kız arkadaş var henüz çok yakın değilim iki kere evine çıktım zaten apartmana 2 sene oldu taşınalı. çok naif ve samimi bir kız. Merdivende veya apartmanda her görüşte sohbette ediyoruz. Hamilelik ve bebekten dolayı çok iletişim içinde olamadım ama eşim ile ona içtenlikle arkadaşlık kuruyoruz. Bu ara arayıp görüşelim sohbet edelim diyerek bağlantı kurduk. Eşim de iyi bir kız olduğunu arkadaşlık kurabileceğimi söyledi. Benimle de yaşıt olduğu ve samimi bir kız olduğu için ben de sevdim kendisini . Eşimin işi de gereği çevresine karşı sosyal ve konuşkan bir erkektir. Psikolojik danışman kendisi. Kız arkadaşlarım ile hep hoş sohbet olur. Bugün şöyle bir durum oldu onu sizinle paylaşmak istiyorum.Üst kattaki komşum da olan Kız arkadaşımı iftara çağırdım davetime geldi hoş sohbet ettik vakit geçirdik. Bu aralıkta tabi bebeğimi de aramızda oynatıyoruz bir ben alıyorum süt veriyorum babası alıyor arada. Ya da kız arkadaşım alıyor oyalıyor. Sohbet içinde eşim ile kız arkadaşım bir konu hakkında konuşuyor benle kız arkadaşım konuşuyor vs. Sohbet farklı farklı konulara gidiyor. Tabi arada gülüyoruz konuşuyoruz. Yemekler yendi çay koydum tabi bu arada sohbet ediyoruz hala. Sohbet sonrasında eşim kız arkadaşıma ben sigara içeceğim balkonda içiyorum sende içmek ister misin dedi kız arkadaşımda evet içiliyor mu balkonda bende bir tane içerim dedi. Tabi dedi kalktılar balkona gittiler. İkisi balkonda sigara içerken ben içerde yalnız kaldım uyuyan bebeğimle oturuyorum. Bir an moralim bozuldu ve kendimi kötü hissettim yani kızın veya eşimin kötü bir hareketini ya da güvensiz bir durum yok ama bu davranış bana uygun gelmedi. Bir şey demedim ama konuşamadım da sohbet hevesimde gitti. İçerden geldiler sohbet etmeye devam ettiler bana da bir şey soruyorlar ama kısa cevaplar verdim. Yani onlar sohbete devam ederken benim de ne düşündüğümü sordular elbet ama sohbete katılmak istemedim sanırım. Kısa bir süre sonra kız arkadaşım geç olduğunu söyleyerek kalkıp gitti. Eşim durgunluğumu farketti nolduğunu sordu ben de balkona gittiğiniz durumun uygun bir davranış olup olmadığını sordum kendisine. Bana bunda hiçbir şey olmadığını söyledi. Sizce bu davranış uygun mu değil mi ?
Bişey demesin sigarasını içsinŞöyle diyeyim eşim bana cevap olarak şöyle dedi ev sahibi olarak ben sigara içeceğim dedim onu da ev sahibi olarak davet ettim şimdi kız sigarasını getirmiş ne diyeyim ben gideyim sonra sen git mi demeliyim. Ben de hayır Tabiki dedim ama sigara zaruri bir durum değil sigara içmeye gerek var mı beni tek bırakıp içeri gidip sigara içiyorsunuz buna anlam veremiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?