Eşinizin eve misafir gelen kız arkadaşınıza olan yaklaşımı nasıl olmalı?

Yengeç sana karşı hislerim gelişiyor yapma böyle ps:laylon corap

Genelde erkekler yemekten sonra başka odaya geciyorlar

Benim eşim böyle yapmazdı onun mizacı daha soğuk, bildiğimden söylüyorum. Ama senin yerinde olsaydım aynılarını hissederdim kesinlikle, haklısın çirkin bir durum olmuş.

En başından hep beraber çıkmanız gerekirdi.Eşinizin çıkarken haydi sigara molası balkonda laflayalım biraz deyip sizi de katması gerekirdi.Siz neden balkona çıkmadınız onu anlamadım?Kız muhtemelen sizin sonradan bozulduğunuzu anladı.Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum kızın belki sizin de balkona çıkmanızı bile beklemiş olabilir.Ama tabi ben onun yerinde olsam sen de gelsene canım diye size seslenirdim.

Israrla kıskanmadım demenize inanmak istiyorum. Çünkü kıskanılacak bir mevzu göremedim. Biz de evimize gelenlere balkonda sigara içebileceğini hatırlatıyoruz, ev sahibi olarak söylemek gerekiyor. Eşiniz de kullandığı için beraber içmeyi teklif etmiş. Orda siz duyduğunuz halde "hayatım biz sigara içmeye çıkıyoruz" demesi çok saçma olmaz mı, izin alır gibi. Gerçi siz zaten belirtmişsiniz böyle zamanlarda icazet alıyoruz diye. Bunun için izin bekliyorsunuz öyleyse. Bence çok gereksiz. Sonrasında kıza da soğuk davranmanız çok çok yanlış olmuş. Ben olsam asla sizinle tekrar görüşmezdim. Kendini ne kadar kötü hissetmiştir

Ay lütfen kimseyle görüşmeyin siz. Evinize misafir falan da davet etmeyin. Kızın yerine koydum kendimi inanılmaz rahatsız oldum.

Eğer normal sartlarda fesat biri değilseniz. Eşinizle arkadaşınızın nefes almaları bile o an sizi rahatsız ediyorsa bilinki rahatsız olucak bişey var henüz yoksa bile olucak.

kötü bir niyet yok bazı insanlar yapısal olarak biraz daha rahat oluyor. Rahat derken kötü bir yere çekmek istemiyorum. Dümdüz rahat yani '' yanlış anlaşılır mı, ev sahibi tek kalsa sıkılır mı ,uygun olur mu ? '' vs düşünmeden balkona sigara içmeye çıkmış, bunda kötü bir niyet sezmedim.Yapısal bir şey. Ama anladığım kadarıyla siz bu kafada biri değilsiniz , bu durumda siz de arkadaşınızı çağırdığınızda kadın kadına oturun ya da eşiniz yokken çağırın. Ben olsam ben de istemem açıkçası aldatır , aralarında bir şey olur diye değil yapacak olan yapar zaten sadece nezaketen uygun gelmediği için. Ben arkadaşınızın yerinde olsam sizi de çağırırdım ya da iner evimde içerdim.

Her ailenin dinamiği farklıdır. Kimi haremlik selamlık oturur. Kimi birlikte oturur ama mesafelidir. Kimisi samimidir. Eşimle arkadaşlarımız genelde birliktedir ama öyle laubali bir hal yoktur kız kıza takılır eve geldiklerinde onlarda erkek erkeğe... Dışarıda oturuyorsak beraber otururuz. Yine de öyle lakayt diyaloglar olmaz. Tamamen yapı meselesi.

Bence anormal bi durum yok sigara içiyo ikiside sonuçta normal yani bi de ben samimi olmadığım birini eşimin yanına çağırmam demek ki sizde kızı sevmişsiniz eşimin arkadaşlarıyla bende aynı şeyi yaşıyom hiç sorgulamadık bunu

hata olan başta yapılmış zaten.
eşim evdeyken kız arkadaşımı eve çağırmam zaten.
yani buna gerek yok.
tedbir her zaman iyidir.
karşı cinsler arası mesafe daha da iyidir.

hata olan başta yapılmış zaten.
eşim evdeyken kız arkadaşımı eve çağırmam zaten.
yani buna gerek yok.
tedbir her zaman iyidir.
karşı cinsler arası mesafe daha da iyidir.

Apartmanda aynı yaşıtımız bir kız arkadaş var

çok yakın değilim iki kere evine çıktım zaten apartmana 2 sene oldu taşınalı.

Hamilelik ve bebekten dolayı çok iletişim içinde olamadım ama eşim ile ona içtenlikle arkadaşlık kuruyoruz.

Bu ara arayıp görüşelim sohbet edelim diyerek bağlantı kurduk. Eşim de iyi bir kız olduğunu arkadaşlık kurabileceğimi söyledi

Ortada bir arkadaş veya arkadaşlık yok zaten.

Konu sahibiyle eşi kızla arkadaşlık kurmaya karar vermiş ,ramazan vesilesiyle de iftara davet etmişler.

Komşu kız da nezaketen davete icabet etmiş , hepsi bu.

Konu sahibi de misafirin ardından dedikodusunu burada yapıyor.

Kendinizi kötü hissetmekte haklısınız eşiniz hiç samimi olmadığı birini sigara içmeye davet edebilir ama ikisi kalkarken eşin sana dönüp hayatım sen de gel diyebilirdi.illa sigara içenler mi balkonda duracak madem bi muhabbet ediliyor muhabbete onların ihtiyacı üzerine balkonda da devam edebilirdiniz.

Yorumlara baktım da kıskanmaktan falan bahsedilmiş.aslında konu sahibinin sorunu kıskanmaktan ziyade eşinin onu biraz ikinci plana atıp balkona onu da çağırmaması ve salonda yalnız kaldığında kendini önemsiz değersiz hissetmesi bence...yani onların yalnız kalmasından ziyade eşinin tutumu..eşi ona sen de gel dese ama bebek durmasa bakmak zorunda kalıp yanlarına gidemese bu kadar sorun yapmazdı sanırım

Yani siz zaten bunları göze alarak kızı eve çağırmışsınız kız da bekar ben zaten eşim evdeyken arkadaşlarımı çağırmam bundan eşime ne ki? Sizde öyle yapmalıydınız buna gerek yoktu diye düşünüyorum ama herkesin görüşü farklı tabii

Bende bozulurdum açıkçası eşiniz ya da kız artniyetli değil ama eşiniz sigara içmek için kendisi çıkabilirdi veya kendisi icmezdi misafire sigara içmek istersen balkonda ixebilirsin diyebilirdi

Bişey demesin sigarasını içsin
Kızda içmek isterse zaten sorar o da gider
Ayrıca biraz muhabbet edip köşesine çekilsin
Senin arkadaşın bu kadar dahil olmasına gerek yok üni ev buluşmasında değilsiniz
Bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…