- 14 Şubat 2022
- 245
- 464
- 18
Bence esinizle konusun bunlari. Sizi yeterince tanimiyormu bu huyunuz yenimi cikti madem rahatsiz olucaginizi biliyordu neden cikmis ozaman? Rizanizimi almasi gerekirdi cikmadan önce onumu konunuzda anlatmaya calişiyorsunuz.Her neyse Moralimi bozan şey Eşimin tavrıyla ilgiliydi kızın davranışları değil. Sizin söylediğiniz son şeyler konunun dışına çıkıyor aşmayalım isterseniz. Düşünceler değişir Farklı bakış açılara sahip olmak yanlış değil öyle zaman geliyor ki bakmadığımız pencerelerden bakabiliyoruz. Sizden fikir almak düşüncelerinizi okumak için paylaştım. İnsan içinde bulunduğu durumu birkaç satıra yazabiliyor sadece belki okyanusta birkaç kum görüyorsunuz. Konuları nereye çekiştirirsen oraya gelir sonuçta sosyal davranışları ölçmeye çalışıyoruz. Burda en son karakterimize gelen cümleler sınırı aşar. Lütfen hassas olalım.
Evet.Size ne söylemeliydi o an da onay mı alıcaktı cıkabilir miyiz diye?
Size ne söylemeliydi o an da onay mı alıcaktı cıkabilir miyiz diye?
Konu sahibinin eşi sigara içmese sorun olmayacaktı. Kızlar eşinizi seçerken sigara içmeyeni tercih edin. Valla inanamıyorum, o sigarayı nasıl içiyorlar? Nasıl bir bağımlılıktır yaa, hem dünyanın parasını veriyorlar hem sağlıklarından oluyorlar. Yetmedi, yok yere bir de aile faciası.Bu da ayrı bir hikaye. Aynı hesapla tabii ki sigara zaruri değil, icmesin kocanız. Evde bebek de varmış, neden içiyor,komple bıraksın.
Nasılsa zaruri değil.
Paketi olmuş otuz lira, sigara içen insanlar için zaruri olmasa karda kışta ayazda sigara içmek için kat kat giyinip kapı önüne çıkmazlar yemekten sonra.
Yani kötü niyetle yapılmış bir durum olduğunu zannetmiyorum tabi ki ama hoş olmamış. Ne bileyim sahsen ben iftara tek başıma davet edilsem sofra faslından sonra arkadaşımla baş başa kalıp sohbet edip sigara da içeceksem onunla içmek isterim. Eşinizin tüm gün boyunca yanınızda kalıp sohbete ortak olması bana biraz anlayışsızlık gibi geldi. Aynı sekilde evime arkadaşım da gelse eşime "yemekten sonra sen icerde otursan olur mu? Arkadasımla rahat rahat takılıp sohbet edelim" derim.Şöyle diyeyim eşim bana cevap olarak şöyle dedi ev sahibi olarak ben sigara içeceğim dedim onu da ev sahibi olarak davet ettim şimdi kız sigarasını getirmiş ne diyeyim ben gideyim sonra sen git mi demeliyim. Ben de hayır Tabiki dedim ama sigara zaruri bir durum değil sigara içmeye gerek var mı beni tek bırakıp içeri gidip sigara içiyorsunuz buna anlam veremiyorum kızlar
Ortamı yaratan siz,triplere girip rahatsız olan yine siz.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu denir buna.Kıskanç bir yapıya sahipseniz arkadaşlarınızı gündüz oturmalarına çağırın.Eşime güveniyorum diyorsunuz ama bence hiç güveniniz yok.Sohbet etti diye yan odaya gidip ikisinin balkonda sigara içme hakkı vermez çünkü..
Konunun başına dönecek olursak sanırım bu arkadaşınız bekar evinizden tek çıktığına göre yada sadece ondan bahsettiğinize göre benim kanaatim yani benim de kız arkadaşım var ve davet ettiğim zaman önce eşime haberime veririm yani ev müsait değil kadın kadınayız gibi eşim de zaten ben demeden kendi yapar ve o ortama gelmez siz bilmiyorum eşinizin erkek arkadaşlarıyla bi kadın olarak tek kalmıyorsanız içlerinde eşiniz de aynısını yapmalı yani siz baştan yanlış yaptınız eğer bi kaç kez daha aynı ortam olursa balkon sohbetleri gülüşmeler sıklaşır belki daha farklı şeyler de olur yani eşinizin gözüne girer ne bilim en küçük bişi bi kelimesi ellinizin aklına takılır şaka türlü türlü sebepler x kişiye ilgiyi artırır yani eşinizin erkek arkadşlarıyla siz bir araya gelmiyorsanız eliniz de gelememeli kanaatimce insanlar zınavadan çıkmış durumda eşiniz size ölesiye bağlı olsa da ona mahrem olanın yanında durması araya şeytanı da sokmak demekApartmanda aynı yaşıtımız bir kız arkadaş var henüz çok yakın değilim iki kere evine çıktım zaten apartmana 2 sene oldu taşınalı. çok naif ve samimi bir kız. Merdivende veya apartmanda her görüşte sohbette ediyoruz. Hamilelik ve bebekten dolayı çok iletişim içinde olamadım ama eşim ile ona içtenlikle arkadaşlık kuruyoruz. Bu ara arayıp görüşelim sohbet edelim diyerek bağlantı kurduk. Eşim de iyi bir kız olduğunu arkadaşlık kurabileceğimi söyledi. Benimle de yaşıt olduğu ve samimi bir kız olduğu için ben de sevdim kendisini . Eşimin işi de gereği çevresine karşı sosyal ve konuşkan bir erkektir. Psikolojik danışman kendisi. Kız arkadaşlarım ile hep hoş sohbet olur. Bugün şöyle bir durum oldu onu sizinle paylaşmak istiyorum.Üst kattaki komşum da olan Kız arkadaşımı iftara çağırdım davetime geldi hoş sohbet ettik vakit geçirdik. Bu aralıkta tabi bebeğimi de aramızda oynatıyoruz bir ben alıyorum süt veriyorum babası alıyor arada. Ya da kız arkadaşım alıyor oyalıyor. Sohbet içinde eşim ile kız arkadaşım bir konu hakkında konuşuyor benle kız arkadaşım konuşuyor vs. Sohbet farklı farklı konulara gidiyor. Tabi arada gülüyoruz konuşuyoruz. Yemekler yendi çay koydum tabi bu arada sohbet ediyoruz hala. Sohbet sonrasında eşim kız arkadaşıma ben sigara içeceğim balkonda içiyorum sende içmek ister misin dedi kız arkadaşımda evet içiliyor mu balkonda bende bir tane içerim dedi. Tabi dedi kalktılar balkona gittiler. İkisi balkonda sigara içerken ben içerde yalnız kaldım uyuyan bebeğimle oturuyorum. Bir an moralim bozuldu ve kendimi kötü hissettim yani kızın veya eşimin kötü bir hareketini ya da güvensiz bir durum yok ama bu davranış bana uygun gelmedi. Bir şey demedim ama konuşamadım da sohbet hevesimde gitti. İçerden geldiler sohbet etmeye devam ettiler bana da bir şey soruyorlar ama kısa cevaplar verdim. Yani onlar sohbete devam ederken benim de ne düşündüğümü sordular elbet ama sohbete katılmak istemedim sanırım. Kısa bir süre sonra kız arkadaşım geç olduğunu söyleyerek kalkıp gitti. Eşim durgunluğumu farketti nolduğunu sordu ben de balkona gittiğiniz durumun uygun bir davranış olup olmadığını sordum kendisine. Bana bunda hiçbir şey olmadığını söyledi. Sizce bu davranış uygun mu değil mi ?
bence eve çağırmamalıydınız, sen arkadalık edeceksen et , eşini niye arkadaş ediyorsun .Apartmanda aynı yaşıtımız bir kız arkadaş var henüz çok yakın değilim iki kere evine çıktım zaten apartmana 2 sene oldu taşınalı. çok naif ve samimi bir kız. Merdivende veya apartmanda her görüşte sohbette ediyoruz. Hamilelik ve bebekten dolayı çok iletişim içinde olamadım ama eşim ile ona içtenlikle arkadaşlık kuruyoruz. Bu ara arayıp görüşelim sohbet edelim diyerek bağlantı kurduk. Eşim de iyi bir kız olduğunu arkadaşlık kurabileceğimi söyledi. Benimle de yaşıt olduğu ve samimi bir kız olduğu için ben de sevdim kendisini . Eşimin işi de gereği çevresine karşı sosyal ve konuşkan bir erkektir. Psikolojik danışman kendisi. Kız arkadaşlarım ile hep hoş sohbet olur. Bugün şöyle bir durum oldu onu sizinle paylaşmak istiyorum.Üst kattaki komşum da olan Kız arkadaşımı iftara çağırdım davetime geldi hoş sohbet ettik vakit geçirdik. Bu aralıkta tabi bebeğimi de aramızda oynatıyoruz bir ben alıyorum süt veriyorum babası alıyor arada. Ya da kız arkadaşım alıyor oyalıyor. Sohbet içinde eşim ile kız arkadaşım bir konu hakkında konuşuyor benle kız arkadaşım konuşuyor vs. Sohbet farklı farklı konulara gidiyor. Tabi arada gülüyoruz konuşuyoruz. Yemekler yendi çay koydum tabi bu arada sohbet ediyoruz hala. Sohbet sonrasında eşim kız arkadaşıma ben sigara içeceğim balkonda içiyorum sende içmek ister misin dedi kız arkadaşımda evet içiliyor mu balkonda bende bir tane içerim dedi. Tabi dedi kalktılar balkona gittiler. İkisi balkonda sigara içerken ben içerde yalnız kaldım uyuyan bebeğimle oturuyorum. Bir an moralim bozuldu ve kendimi kötü hissettim yani kızın veya eşimin kötü bir hareketini ya da güvensiz bir durum yok ama bu davranış bana uygun gelmedi. Bir şey demedim ama konuşamadım da sohbet hevesimde gitti. İçerden geldiler sohbet etmeye devam ettiler bana da bir şey soruyorlar ama kısa cevaplar verdim. Yani onlar sohbete devam ederken benim de ne düşündüğümü sordular elbet ama sohbete katılmak istemedim sanırım. Kısa bir süre sonra kız arkadaşım geç olduğunu söyleyerek kalkıp gitti. Eşim durgunluğumu farketti nolduğunu sordu ben de balkona gittiğiniz durumun uygun bir davranış olup olmadığını sordum kendisine. Bana bunda hiçbir şey olmadığını söyledi. Sizce bu davranış uygun mu değil mi ?
bebeğinizin yanında sigara içmek doğru değil balkonda içmek gerekiyor. siz de öyle yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kız da sigara kullanıyorsa bir şeyler yedikten içtikten sonra sigara içmek istemiştir. Şu olabilirdi, eşiniz sigarasını içtikten sonra kız çıkıp içebilirdi. Ama eşiniz de sigara içeceği zaman kıza da nezaketen teklif etmiş. Bu normal bence yani "gel birlikte içelim" den ziyade "sigara içmek istiyorsan balkonda içebilirsin" demek istemiş bence, kendisi içeceği için kıza da nezaketen "ben içeceğim istiyorsanız siz de içebilirsiniz" demek istemiş. Kız yok içmeyeceğim deyip de eşiniz içtikten sonra çıkıp içmesi de belki garip olur diye çıkıp içmiş. Takılmayın bence.Apartmanda aynı yaşıtımız bir kız arkadaş var henüz çok yakın değilim iki kere evine çıktım zaten apartmana 2 sene oldu taşınalı. çok naif ve samimi bir kız. Merdivende veya apartmanda her görüşte sohbette ediyoruz. Hamilelik ve bebekten dolayı çok iletişim içinde olamadım ama eşim ile ona içtenlikle arkadaşlık kuruyoruz. Bu ara arayıp görüşelim sohbet edelim diyerek bağlantı kurduk. Eşim de iyi bir kız olduğunu arkadaşlık kurabileceğimi söyledi. Benimle de yaşıt olduğu ve samimi bir kız olduğu için ben de sevdim kendisini . Eşimin işi de gereği çevresine karşı sosyal ve konuşkan bir erkektir. Psikolojik danışman kendisi. Kız arkadaşlarım ile hep hoş sohbet olur. Bugün şöyle bir durum oldu onu sizinle paylaşmak istiyorum.Üst kattaki komşum da olan Kız arkadaşımı iftara çağırdım davetime geldi hoş sohbet ettik vakit geçirdik. Bu aralıkta tabi bebeğimi de aramızda oynatıyoruz bir ben alıyorum süt veriyorum babası alıyor arada. Ya da kız arkadaşım alıyor oyalıyor. Sohbet içinde eşim ile kız arkadaşım bir konu hakkında konuşuyor benle kız arkadaşım konuşuyor vs. Sohbet farklı farklı konulara gidiyor. Tabi arada gülüyoruz konuşuyoruz. Yemekler yendi çay koydum tabi bu arada sohbet ediyoruz hala. Sohbet sonrasında eşim kız arkadaşıma ben sigara içeceğim balkonda içiyorum sende içmek ister misin dedi kız arkadaşımda evet içiliyor mu balkonda bende bir tane içerim dedi. Tabi dedi kalktılar balkona gittiler. İkisi balkonda sigara içerken ben içerde yalnız kaldım uyuyan bebeğimle oturuyorum. Bir an moralim bozuldu ve kendimi kötü hissettim yani kızın veya eşimin kötü bir hareketini ya da güvensiz bir durum yok ama bu davranış bana uygun gelmedi. Bir şey demedim ama konuşamadım da sohbet hevesimde gitti. İçerden geldiler sohbet etmeye devam ettiler bana da bir şey soruyorlar ama kısa cevaplar verdim. Yani onlar sohbete devam ederken benim de ne düşündüğümü sordular elbet ama sohbete katılmak istemedim sanırım. Kısa bir süre sonra kız arkadaşım geç olduğunu söyleyerek kalkıp gitti. Eşim durgunluğumu farketti nolduğunu sordu ben de balkona gittiğiniz durumun uygun bir davranış olup olmadığını sordum kendisine. Bana bunda hiçbir şey olmadığını söyledi. Sizce bu davranış uygun mu değil mi ?
Aynen öyle, ben çağırmam zaten , işte konu sahibi de tezat , hem çağırıyor hem de kıskanıyorEğer ters ise esiniz evdeyken hic cagırmazsanız böyle bi kafa karısıklıgı da yasamazsınız. Hem cagırıp hem sohbet muhabbet olunca böyle dusuncelere girmek sacma.
Sigara icmese de konu sahibi olayları alakasız yerlere çekmeye bayılıp sorun cikarmayi seven birisi. Başka konu bulur yine güzel günün içine ederdi.Konu sahibinin eşi sigara içmese sorun olmayacaktı. Kızlar eşinizi seçerken sigara içmeyeni tercih edin. Valla inanamıyorum, o sigarayı nasıl içiyorlar? Nasıl bir bağımlılıktır yaa, hem dünyanın parasını veriyorlar hem sağlıklarından oluyorlar. Yetmedi, yok yere bir de aile faciası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?