Eşinizin eve misafir gelen kız arkadaşınıza olan yaklaşımı nasıl olmalı?

Bence esinizle konusun bunlari. Sizi yeterince tanimiyormu bu huyunuz yenimi cikti madem rahatsiz olucaginizi biliyordu neden cikmis ozaman? Rizanizimi almasi gerekirdi cikmadan önce onumu konunuzda anlatmaya calişiyorsunuz.
Cok celişkili yazdiklariniz burdan bakinca asiri cool görünmeye calişan ama aşiri kiskanc biri gibisiniz.

Empati yaptım da; eşinizin erkek arkadaşı gelse, siz de hadi balkonda sigara içelim deseniz, eşiniz tek kalsa.. Neyse Öyle işte..

Konu sahibinin eşi sigara içmese sorun olmayacaktı. Kızlar eşinizi seçerken sigara içmeyeni tercih edin. Valla inanamıyorum, o sigarayı nasıl içiyorlar? Nasıl bir bağımlılıktır yaa, hem dünyanın parasını veriyorlar hem sağlıklarından oluyorlar. Yetmedi, yok yere bir de aile faciası.

Yani kötü niyetle yapılmış bir durum olduğunu zannetmiyorum tabi ki ama hoş olmamış. Ne bileyim sahsen ben iftara tek başıma davet edilsem sofra faslından sonra arkadaşımla baş başa kalıp sohbet edip sigara da içeceksem onunla içmek isterim. Eşinizin tüm gün boyunca yanınızda kalıp sohbete ortak olması bana biraz anlayışsızlık gibi geldi. Aynı sekilde evime arkadaşım da gelse eşime "yemekten sonra sen icerde otursan olur mu? Arkadasımla rahat rahat takılıp sohbet edelim" derim.

Yani demem o ki 3 kişilik samimiyet kurulan bir ortamda eşinizin misafiri ağırlamak için böyle bir teklif de bulunması doğal karşilanabilir. Bu sigara olmaz da atıyorum "aa sen de mi playstation oynuyorsun, hadi bi oyun atalim" diyip ikisi oturup oyun da oynayabilirler. Ayni sekilde böyle bir durum karşısında da kendinizi ekarte edilmis gibi hissetmeniz olasıdır. Eğer bu tarz bir samimiyetin kurulmasından rahatsız oluyorsanız da eşinize söylersiniz konu kapanır.

Sohbet etti diye yan odaya gidip ikisinin balkonda sigara içme hakkı vermez çünkü..
Ortamı yaratan siz,triplere girip rahatsız olan yine siz.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu denir buna.Kıskanç bir yapıya sahipseniz arkadaşlarınızı gündüz oturmalarına çağırın.Eşime güveniyorum diyorsunuz ama bence hiç güveniniz yok.

Bence sorun şu:
Bu tarz şeyleri kıskanıyorsanız eğer kızla aranızda bir sınır olmalı. Yani biri beni hem evine davet etse hem de balkonda eşiyle içtiğim sigara sebebiyle rahatsız olsa hiç hoşuma gitmezdi.
Davranışlarınız pek paralel değil birbiriyle

Eşiniz sanki kendi arkadaşıymış gibi davranmış ya ben gerilirdim bilmiyorum kıskanç bir yapım var. eşimde bunu çok iyi bilir ama genelde arkadaşlarım kuzenlerim çok gelir bana kalırlar bile, çok mesafeli olur onlara karşı güler konuşur tabi ama çizgisi vardır hep onu korur.
Diğer arkadaşların aksine ben rahatsız olurdum eşiniz iyi hoş arkadaş canlısı ortada aslında yanlış bir şey de yok ama ben istemezdim ne alaka onlar yalnız balkonda sigara içecekler aralarında sürekli muhabbet edecekler falan. Hoş bulmadım ben. Kız değil ama eşiniz fazla candan davranmış. Gereksiz.

Konunun başına dönecek olursak sanırım bu arkadaşınız bekar evinizden tek çıktığına göre yada sadece ondan bahsettiğinize göre benim kanaatim yani benim de kız arkadaşım var ve davet ettiğim zaman önce eşime haberime veririm yani ev müsait değil kadın kadınayız gibi eşim de zaten ben demeden kendi yapar ve o ortama gelmez siz bilmiyorum eşinizin erkek arkadaşlarıyla bi kadın olarak tek kalmıyorsanız içlerinde eşiniz de aynısını yapmalı yani siz baştan yanlış yaptınız eğer bi kaç kez daha aynı ortam olursa balkon sohbetleri gülüşmeler sıklaşır belki daha farklı şeyler de olur yani eşinizin gözüne girer ne bilim en küçük bişi bi kelimesi ellinizin aklına takılır şaka türlü türlü sebepler x kişiye ilgiyi artırır yani eşinizin erkek arkadşlarıyla siz bir araya gelmiyorsanız eliniz de gelememeli kanaatimce insanlar zınavadan çıkmış durumda eşiniz size ölesiye bağlı olsa da ona mahrem olanın yanında durması araya şeytanı da sokmak demek

bence eve çağırmamalıydınız, sen arkadalık edeceksen et , eşini niye arkadaş ediyorsun .
benim çevremde çok var, karısının arkadaşıyla aldatan . sık sık görünce elektriklenmi mi oluyor ne oluyor anamaıyorum .

şimdi diyeceksinizki , ben güveniyorum kocama arkadaşıma . ama o aldatılan kadınlardA GÜVENİYORDU . EVİNİZE çağırdıysanız kıskanmayacaksınız

bebeğinizin yanında sigara içmek doğru değil balkonda içmek gerekiyor. siz de öyle yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kız da sigara kullanıyorsa bir şeyler yedikten içtikten sonra sigara içmek istemiştir. Şu olabilirdi, eşiniz sigarasını içtikten sonra kız çıkıp içebilirdi. Ama eşiniz de sigara içeceği zaman kıza da nezaketen teklif etmiş. Bu normal bence yani "gel birlikte içelim" den ziyade "sigara içmek istiyorsan balkonda içebilirsin" demek istemiş bence, kendisi içeceği için kıza da nezaketen "ben içeceğim istiyorsanız siz de içebilirsiniz" demek istemiş. Kız yok içmeyeceğim deyip de eşiniz içtikten sonra çıkıp içmesi de belki garip olur diye çıkıp içmiş. Takılmayın bence.

Eğer ters ise esiniz evdeyken hic cagırmazsanız böyle bi kafa karısıklıgı da yasamazsınız. Hem cagırıp hem sohbet muhabbet olunca böyle dusuncelere girmek sacma.
Aynen öyle, ben çağırmam zaten , işte konu sahibi de tezat , hem çağırıyor hem de kıskanıyor

Sigara icmese de konu sahibi olayları alakasız yerlere çekmeye bayılıp sorun cikarmayi seven birisi. Başka konu bulur yine güzel günün içine ederdi.
Ayrıca gelen yorumlara çok şaşırdım. Her an biriyle elektriklenme ihtimali olup size boynuz takmasindan korktuğunuz kocayi niye kolunuza takip bir de çocuk yapıyorsunuz ki? bugün balkonda çakmaz o kivilcim yarın iş arkadaşıyla ofisinde çakar. Kızlı erkekli bulusmalarin önüne geçince kocani, evliliğini kurtarmis mi oluyorsun

Kıskanç bir yapınız varsa sadece kendiniz görüşün eşinizi dahil etmeyin boşuna arkadaşınızdan soğuyup eşinize güveninizi sorguluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…