Eşinizin eve misafir gelen kız arkadaşınıza olan yaklaşımı nasıl olmalı?

Şöyle ki ben eşimin kötü niyetli olduğu düşünmüyorum sadece bana karşı yaptığı durumu hoş karşılamadım bana bir şey söylemeden kalkıp gitti çünkü aynı şeyi ben ona yapsaydım hoş karşılamazdı diye düşünüyorum.

Size ne söylemeliydi o an da onay mı alıcaktı cıkabilir miyiz diye?

Kötü niyetli değildir zaten büyük ihtimalle ama bu laubalilikten hoşlanmıyorsanız böyle bir ortam yaratmayın bir daha, eşinizle de konuşun bu durumu.

Eşinizin ve kadının kötü bir niyeti olmadığını düşünüyorsunuz. Sorun nedir o zaman onu anlayamadım? Mesela kötü niyet yoksa sigara içseler ne olur? Çok uzağım ben böyle kıskançlıklara vs, merakımdan soruyorum

Onay değil dediğim şey ben de oradayım ve sohbet ediyoruz aynı ortamda bir kişiyi tek bırakıyorsun ve bu kişi eşin senin
Siz de cıkabilirdiniz bebeginiz uyuyormus kendi telefonunuzu onun yanına bırakıp esinizde hoparlör acıp sesini dinleyerek bana biraz garip geldi davranısınız icerde kalmanız

Ne olur bir düşüneyim eşim evet yanlış veya kötü niyetli değil ama bunu kız arkadaşım önünde bana deseydi canım biz sigara içip geliyoruz ben sohbet ederken bir anda kendimi tek kalmış hissetmezdim burda söylediğim şey kıskançlık değil sanıyorum

Yani haklısınız beklemediğim bir durumla karşılaştığım için moralim düştü sanırım o an tuhaf oldum

E bu kadar rahatsaniz o zaman gerilecek bir durumda yok burada, siz sigara icmiyorsunuz diye cagirmamistir

Madem bu kafadasiniz, uçan sinekten kıskanıp trip atacak kapasitedesiniz (balkonda sigara içti diye bozulmak bence bu kategoride) ne demeye akşam oturmasina kız çağırdıniz ki eve? Gündüzler çuvala mi girdi?
Tepkiniz saçma, kendinizin de eşinizin de burnundan getirmissiniz güzel bir akşamı . Eşiniz hissetmiş soğuk ve kısa cevaplarınızdan tepkinizi, kız da hissetmisse bir de ona rezil olmuşsunuz.
Ne dürtüsel tepkiler bunlar..
Başlığa gelince, arkadaşlarımın eşleri de artık arkadaşım olduğu için gayet samimi davranırlar. Geç olduysa "kendim giderim" dememe rağmen ısrar eder arabayla götürürler,arkadaşım çocuklu biriyse bize eşlik etmez arabada adamla basbasa gideriz.
Birgun birinin kocasindan arkadaşim mutfaktayken kullanmayı bilmediğim bitcoin uygulamamla ilgili yardım istemiştim mesela, bana anlattı anlattı, anlamayinca adam aldı benim telefonu, hesaptaki param kadar coin aldı falan, bu süreç de yirmi dakkayi aşmıştı...sigara kullanmam ama kullansam balkonda icebilirdim, benim babam da annemin arkadaslariyla balkonda sigara içer,sohbet eder.
Ne var yani bunlarda?
Su KK'yi ,buna benzer kavgaları okudukça evli arkadaşlarımdan soğuyorum,davetlerine icabet edesim gelmiyor

Son düzenleme:
Yani haklısınız beklemediğim bir durumla karşılaştığım için moralim düştü sanırım o an tuhaf
Bebeginiz uyuyormus telsiz vs birşey edinin balkona cıkın sizde bilemedim yanlıs birşey yok gibi.
Kendisi sigara içmeye davet ediyor içeri gidiyorlar benim de hemen arkalarından gitmem asıl yanlış bir hareket olurdu güvenmiyorum gibi. Neyse sizin söylediğiniz şeyi de anlıyorum takılacak bir konu değil. Düşüncelerinizi merak ettiğim için sormak istedim teşekkürler

Ben sizi anladım gibi sanki aslında yani umarım

“canım biz sigaraya çıkıyoruz, gelmek ister misin ? ” gibi bir cümle beklemişsiniz eşinizde o an akıl edememiş.

Madem sizin için sorun oldu, eşinize uygun dille anlatın ne diyelim

Amaaaaaa önceki yorumumunda arkasındayım buna takılacak hassasiyetteyseniz keşke o ortamı hiç oluşturmasaydınız diye düşünüyorum

Arkadaşınızın eşinden yardım almanız bir sorun oluşturmaz ki benim söylediğim şey ben yokmuşum gibi kalkıp gittiği. Arkadaşlarımı veya misafirleri eve bırakır veya birlikte bırakırız biz ama bunu yaparken icazet alırız. O sigara durumunda benim yanımda biri olsaydı bende sohbet ediyor olurdum. Kıskanç değilimdir eşim aksi takdirde bu kadar sohbetli olmazdı ya da aynı ortama kız arkadaşımı getirmezdim . Yani getirdim diye de hadi gel sigara içelim tarzında olması normal gelmedi bana sonuçta kankası değil sigaraya çağırdığı kişi en azından sohbet ediyor oluşu rahat davranabileceği anlamına gelmez en azından icazet alır. Benim eşime kızdığım şey buydu.

Valla bu durumlar bana ters , isterseniz yobaz diyin kızlı erkekli heleki evimde eşim ile komşu kızı yanlız kalıp sigara içip sohbet edemez , böyle masum görünen durumlar ne yuvalar yıkıyor, benim anlayışıma öncelikle de dinime ters bir durum

Eğer ters ise esiniz evdeyken hic cagırmazsanız böyle bi kafa karısıklıgı da yasamazsınız. Hem cagırıp hem sohbet muhabbet olunca böyle dusuncelere girmek sacma.

Bu sadece sigara düşünmeyelim pul koleksiyonun var ve sen eşinin erkek arkadaşınla sohbet ederken pul koleksiyonunu göstermek istedin o da pul tiryakisi kendisi görmek isterim dedi. Sen ve eşinin erkek arkadaşı, eşinin yanından kalktınız gittiniz.
Bu sadece sigara düşünmeyelim pul koleksiyonun var (artık sohbet esnasında ortak bir konu ne çıkarsa) ve sen eşinin erkek arkadaşınla sohbet ederken pul koleksiyonunu göstermek istedin o da pul tiryakisi kendisi görmek isterim dedi. Sen ve eşinin erkek arkadaşı, eşinin yanından kalktınız gittiniz. Eşine karşı icazet almadan kalkıp gittiysen diyecek bir şey yok düşüncene göre haklısın sen de.

Bu kadar kiskanicaksaniz neden cagirdiniz arkadaşinizi? Esinizle ayni ortama sokmayin ozaman.
Ne var yani bunda, esim sigara kullanmadigi icin arkadaslari gelince bende cikarim onlarla. Hatta cogunlukla esim de gelir biliyor o sigara 1le kalmaz 2 3 icer sohbet uzarda uzar, siz simdi 2 saat gelmezsiniz diye katilir bize. Gelmedigi zamanda bozulmaz yani ne alaka zaten.

Eğer ters ise esiniz evdeyken hic cagırmazsanız böyle bi kafa karısıklıgı da yasamazsınız. Hem cagırıp hem sohbet muhabbet olunca böyle dusuncelere girmek sacma.
Neden insan eşi ve arkadaşlarıyla sohbet edemez mi. Ben her şeyin usulünce olabileceğini düşünüyorum. Eş birbirlerine karışmak için değil beraber hareket etmek için eş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…