Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden öncesi ilgilendirmez, benim geçmisimde eşimi ilgilendirmez. Hiç sormadı geçmisimi merak etmedi, bende sormadım merak etmedim. En güzeli bu diye düşünüyorum. Bilip napcam hem ? Geçmiş geçmişte kalırEşinizin geçmiş ilişkilerini biliyor musunuz hiç sordunuz mu o size sordu mu geçmişinizi ,bilmemek daha mı iyi bir insanım geçmişi önemli midir ?
Hiç size sordunuz ne yaşadığınızı öpüşme vs ya da siz ona sordunuz mu ?Tanışma döneminde konusu açılmadıysa şimdi açmanın bı anlamı yok bence. Ben sevgililik dönemimizde öğrenmiştim sonra bi daha hiç konusu açılmadı. Şimdi bilmemeniz daha iyi boşuna huzursuz olursunuz
Hiç ne yaşadığını merak ettiniz mi öpüşme yakınlaşma vs ya da onun sizinkini sorma dı mıBenden öncesi ilgilendirmez, benim geçmisimde eşimi ilgilendirmez. Hiç sormadı geçmisimi merak etmedi, bende sormadım merak etmedim. En güzeli bu diye düşünüyorum. Bilip napcam hem ? Geçmiş geçmişte kalır![]()
Tek kişi ben degilimdir herhalde 30 yaşında adam. Tabikide birliktelikleri olmuştur benden önce. Sormadım sormam da. Gecmisini ogrenip kendime dertmi yapıcm bananeHiç ne yaşadığını merak ettiniz mi öpüşme yakınlaşma vs ya da onun sizinkini sorma dı mı
Bilmemek bilmekten daha iyidir. Geçmiş olanı gündem yapmak bana saçma geliyor.Eşinizin geçmiş ilişkilerini biliyor musunuz hiç sordunuz mu o size sordu mu geçmişinizi ,bilmemek daha mı iyi bir insanım geçmişi önemli midir ?
Bilmemek bilmekten daha iyidir. Geçmiş olanı gündem yapmak bana saçma
Haklısınız bilmemek daha iyi ama bazen içinize seytan giriyorBilmemek bilmekten daha iyidir. Geçmiş olanı gündem yapmak bana saçma geliyor.
Kendin diyorsun şeytanHaklısınız bilmemek daha iyi ama bazen içinize seytan giriyor
Kim merak ediyor bunları sen miHiç ne yaşadığını merak ettiniz mi öpüşme yakınlaşma vs ya da onun sizinkini sorma dı mı
Kendin diyorsun şeytan. Doğru bi yere vardırmayacaktır elbet.
Ben merak ediyorumKim merak ediyor bunları sen mi
Gerçekten öyleNe kadar bilirsen o kadar mutsuz olursun,
Bazen konuşmak iyidir özellikle flört dönemlerinde kişi ona gore bir secim yapar devam eder ya da etmez, bu seçeneği vermiş olursunuz, ben geçmişimde bir hata yapıp evli ve cocuklu biri ile 2 yıl görüştüm ve o olayı anlatmadım bekar kişi girdi hayatıma dedim sonradan evlendiğim esime.Yil geçti üzerinden ve esim baskasından öğrendi bu durumu kabullenemedi boşandık, benim bir dönem metres olduğumu ve bunu anlatmam gerektiğini söyledi,düşününce hak veriyorum ona belki anlatsaydım affederdi beni,sonuçta çok pişmanım o ilişkiyi yaşadığıma ve şu an bu tur iliski yaşayan çıkarsa karşıma elimden geleni yaparım hatalarından dönsünler diye, demek istedigim hepimiz geçmişimizi taşıyoruz bir parça olsada ben sakladım dürüst olmadım kaybettim.Ufak tefek şeyler hariç önemli konuları anlatmak lazım zaten herkesin hayatına birine birileri giriyor insanlar bunu kabulleniyorlar çoğunlukla ama bazı konular vardır kimle flört ettin nereye gittin dışında ,Onlar onemli.Konunuzu görünce yazmak istedim mutluluklar dilerimEşinizin geçmiş ilişkilerini biliyor musunuz hiç sordunuz mu o size sordu mu geçmişinizi ,bilmemek daha mı iyi bir insanım geçmişi önemli midir ?
Neden böyle bir şey için boşandı ki geçmiş geçmiş te kaldı belki siz bilmiyordunu evli olduğunuBazen konuşmak iyidir özellikle flört dönemlerinde kişi ona gore bir secim yapar devam eder ya da etmez, bu seçeneği vermiş olursunuz, ben geçmişimde bir hata yapıp evli ve cocuklu biri ile 2 yıl görüştüm ve o olayı anlatmadım bekar kişi girdi hayatıma dedim sonradan evlendiğim esime.Yil geçti üzerinden ve esim baskasından öğrendi bu durumu kabullenemedi boşandık, benim bir dönem metres olduğumu ve bunu anlatmam gerektiğini söyledi,düşününce hak veriyorum ona belki anlatsaydım affederdi beni,sonuçta çok pişmanım o ilişkiyi yaşadığıma ve şu an bu tur iliski yaşayan çıkarsa karşıma elimden geleni yaparım hatalarından dönsünler diye, demek istedigim hepimiz geçmişimizi taşıyoruz bir parça olsada ben sakladım dürüst olmadım kaybettim.Ufak tefek şeyler hariç önemli konuları anlatmak lazım zaten herkesin hayatına birine birileri giriyor insanlar bunu kabulleniyorlar çoğunlukla ama bazı konular vardır kimle flört ettin nereye gittin dışında ,Onlar onemli.Konunuzu görünce yazmak istedim mutluluklar dilerim