• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin geçmiş ilişkilerini biliyor munuz

Bence önemli insanın geçmişi çünki karakter değişmiyor. Geçmişindeki ilişkilerde çirkeflik yapmışsa hiç yaklaşmam. Tabi dürüst insan bunları doğru söyler. Evli kadınla buluşan, birini hamile bırakıp kaçan, ihanet eden, ne bileyim ayrıldıktan sonra çamur atan insanın geçmişi geçmişte kaldı diyemem

Evlendikten sonra öğrenip ne yapacaksınız? Ayrıca sorsanız sanki doğru söyleyecek... En güzeli hiç kurcalamamak, zaman su gibi akıp gidiyor, kendinize sorun aramayın

Bazen konuşmak iyidir özellikle flört dönemlerinde kişi ona gore bir secim yapar devam eder ya da etmez, bu seçeneği vermiş olursunuz, ben geçmişimde bir hata yapıp evli ve cocuklu biri ile 2 yıl görüştüm ve o olayı anlatmadım bekar kişi girdi hayatıma dedim sonradan evlendiğim esime.Yil geçti üzerinden ve esim baskasından öğrendi bu durumu kabullenemedi boşandık, benim bir dönem metres olduğumu ve bunu anlatmam gerektiğini söyledi,düşününce hak veriyorum ona belki anlatsaydım affederdi beni,sonuçta çok pişmanım o ilişkiyi yaşadığıma ve şu an bu tur iliski yaşayan çıkarsa karşıma elimden geleni yaparım hatalarından dönsünler diye, demek istedigim hepimiz geçmişimizi taşıyoruz bir parça olsada ben sakladım dürüst olmadım kaybettim.Ufak tefek şeyler hariç önemli konuları anlatmak lazım zaten herkesin hayatına birine birileri giriyor insanlar bunu kabulleniyorlar çoğunlukla ama bazı konular vardır kimle flört ettin nereye gittin dışında ,Onlar onemli.Konunuzu görünce yazmak istedim mutluluklar dilerim
Eğer evli olduğunu bile bile bu ilişkiyi yaşamışsanız ettiğinizi bulmuşsunuz. Karma sonunda yuva yıkan kadınlar için çalışabilmiş. Sevindim.

Biz konuşuyoruz bu tip şeyleri rahatça. İkimiz de gerilmiyoruz. Yaptığımız salaklıklar ergenlikler ara ara açılır konusu eğlencelik bir konu bizim içim.

Eşinizin geçmiş ilişkilerini biliyor musunuz hiç sordunuz mu o size sordu mu geçmişinizi ,bilmemek daha mı iyi bir insanım geçmişi önemli midir ?
Eşim benim geçmişimi kurcalamadı hiç ben merak edip sordum üstün körü cevap verdi bende daha fazla kurcalamadım bi daha da konusu açılmadı gerek de yok zaten geçmiş gitmiş yani

Eşinizin geçmiş ilişkilerini biliyor musunuz hiç sordunuz mu o size sordu mu geçmişinizi ,bilmemek daha mı iyi bir insanım geçmişi önemli midir ?
çok gereksiz, adı üstünde geçmiş.
elbette insanın hayatında birileri olur olmuştur, olmaması anormal olurdu :)
ben, benden sonrasına bakarım, geçmiş gitmiş şeyler umrumda olmaz.

Ben eşimin herseyini biliyorum. O bilmek istemdi. Ama ben saklamadim. O anlattirmadi.
Basta esimi cok kiskandim ama simdi ne yasamissa iyi ki yasamis diyorum. Yokaa bu adam olmazdı.

Bence bilmeye gerek yok.Böyle bir takıntınız varsa flört döneminde sorun,ayrıntıya girmeden.Flört dönemi bitince geçmiş konulara girmek sadece üzer.Böyle bir takıntınız yoksa size soranı da ben bu konuyu konuşmayı düşünmüyorum diyerek net bir şekilde reddedin.

Bence bilmeye gerek yok.Böyle bir takıntınız varsa flört döneminde sorun,ayrıntıya girmeden.Flört dönemi bitince geçmiş konulara girmek sadece üzer.Böyle bir takıntınız yoksa size soranı da ben bu konuyu konuşmayı düşünmüyorum diyerek net bir şekilde reddedin.
Bazen aklıma geliyor nasıl biri ile beraberdi falan şeytan işte ufak detay öğrensem eminim ki daha da devamı gelir merak ederim bazen bilmemek en iyisi sanırım 🤔

Önceleri sorardım söylemezdi söylemek istemezdi bende artık sormuyorum zaten o da bana hiç sormaz sevmez oyle şeyleri
İlişkimizin başında ben de soruyordum, neler yaşadıklarına kadar hatta, ha şimdi bakıyorum amma abartmışım. Takıntı haline getirmiştim çok üzülüyordum. Ama sonra anladım ki her insanın geçmişi olabilir ve en güzeli anlatmaması bence, iyi ki de anlatmamış çünkü o zaman da soru soruyu açacaktı kafamda ve hiç bu sorunumu çözemeyecektim. Kendisi zaten sizin sevgiliniz/eşiniz gibi söylemeyi reddediyordu. Çünkü tartışma çıkartacağımı biliyordu.
Bazen aklıma geliyor nasıl biri ile beraberdi falan şeytan işte ufak detay öğrensem eminim ki daha da devamı gelir merak ederim bazen bilmemek en iyisi sanırım 🤔
Sakın diyorum. Ben başlarda takıntı yapmıştım. Ki benimkisi çok az üstünden geçti o bilgilerle insanın daha da çok soru sorası geliyor. Yapmayın sormayın! Sevgilim de sonra tartışma çıkaracağımı anladığında hiç bi bilgi vermedi. Ve bilgi vermeyeceğini de söyledi. Siz bence daha fazla kurcalamayın. Herkesin geçmişi olabiliyor. Öğrenmenin size bir yararı yok. Şu anki ilişkinizin güzelliğine bakın bence. Takıntı haline geliyor sonra benden bir öneri. Ben çünkü baya takmıştım. Bilmemeniz en iyisi.

İlişkimizin başında ben de soruyordum, neler yaşadıklarına kadar hatta, ha şimdi bakıyorum amma abartmışım. Takıntı haline getirmiştim çok üzülüyordum. Ama sonra anladım ki her insanın geçmişi olabilir ve en güzeli anlatmaması bence, iyi ki de anlatmamış çünkü o zaman da soru soruyu açacaktı kafamda ve hiç bu sorunumu çözemeyecektim. Kendisi zaten sizin sevgiliniz/eşiniz gibi söylemeyi reddediyordu. Çünkü tartışma çıkartacağımı biliyordu.

Sakın diyorum. Ben başlarda takıntı yapmıştım. Ki benimkisi çok az üstünden geçti o bilgilerle insanın daha da çok soru sorası geliyor. Yapmayın sormayın! Sevgilim de sonra tartışma çıkaracağımı anladığında hiç bi bilgi vermedi. Ve bilgi vermeyeceğini de söyledi. Siz bence daha fazla kurcalamayın. Herkesin geçmişi olabiliyor. Öğrenmenin size bir yararı yok. Şu anki ilişkinizin güzelliğine bakın bence. Takıntı haline geliyor sonra benden bir öneri. Ben çünkü baya takmıştım. Bilmemeniz en iyisi.
Erkekler sanırım merak etse de ne sorarlar ne de anlatırlar çünkü bayanların takıntılık yapacağını düşünüyorlar ,haklılarda .hele benim gibi takıntılı için söylememesi daha iyi sanırım bazen aklıma geliyor nasıldı benden iyimiydi güzelmiydi neden bitti falan ama tabi eşim hep der benle olduktan. Sonraki zaman önemli

Kesinlikle katılıyorum 👍
Erkekler sanırım merak etse de ne sorarlar ne de anlatırlar çünkü bayanların takıntılık yapacağını düşünüyorlar ,haklılarda .hele benim gibi takıntılı için söylememesi daha iyi sanırım bazen aklıma geliyor nasıldı benden iyimiydi güzelmiydi neden bitti falan ama tabi eşim hep der benle olduktan. Sonraki zaman önemli

Kızlar dün bayram vs dolayısıyla eskiden çalıştığı yerde samimi olduğu bir bayanla konuştu bana bahsetmiştir. samimi bulduğu kişi ablası gibi baya derin sohbete daldılar ben de kapıdan geçerken şeytan dürttü biraz dinledim sanki geçmişteki ilişkisinden konuştu gibi karşı tarafla bu kişi vesile olmuş sanırım anladığım kadarıyla neden konuşuldu hiç anlam veremedim zaten çok dinleyemedim başka konuyu geçildi suan kıskançlık sendromu çekiyorım zaten eski ilişkisini hiç bilmedim kızlar sorsam dinledim seni ne konuştun bu konuyu geçiştirecek cevap vermeyecek biliyorum eşim hayatta geçmişten konuşmaz ne yapayım derdimi kime anlatayım .

Siz neden eşinizin geçmişine bu kadar takıksınız. Hiç normal bir davranış değil. Herkesin bir geçmişi vardır. Öncesi sizi ilgilendirmez. Sizle tanıştığı gün milattır.
belki eşiniz hiç öyle bir sohbet yapmadı ama siz o kadar saplantılısınız ki eşinizin telefon görüşmesini gizlice dinliyorsunuz. Kafanızdan kuruyorsunız. Adam sizle evlenmiş. Eskiyi kapamamış olsa evlenmezdi heralde. Sizde evliliğinize adapte olun, mutlu olmaya bakın.
Benim 2. Evliliğim. İlk evliliğim 15 sene sürdü. Şu an ki eşimle 2 senedir evliyiz. O hiç evlenmemiş. Eşim eğer benim geçmişimi saplantı yapsaydı, ilk eşimle neler yaşadığımı irdeleseydi şu an evli olamazdık. Geçmiş adı üstünde geçti, gitti.
Bari geleceğinizden olmayın.
kendi kendinize bu saplantınızdan kurtulamayacaksanız profesyonel destek alın.

Siz neden eşinizin geçmişine bu kadar takıksınız. Hiç normal bir davranış değil. Herkesin bir geçmişi vardır. Öncesi sizi ilgilendirmez. Sizle tanıştığı gün milattır.
belki eşiniz hiç öyle bir sohbet yapmadı ama siz o kadar saplantılısınız ki eşinizin telefon görüşmesini gizlice dinliyorsunuz. Kafanızdan kuruyorsunız. Adam sizle evlenmiş. Eskiyi kapamamış olsa evlenmezdi heralde. Sizde evliliğinize adapte olun, mutlu olmaya bakın.
Benim 2. Evliliğim. İlk evliliğim 15 sene sürdü. Şu an ki eşimle 2 senedir evliyiz. O hiç evlenmemiş. Eşim eğer benim geçmişimi saplantı yapsaydı, ilk eşimle neler yaşadığımı irdeleseydi şu an evli olamazdık. Geçmiş adı üstünde geçti, gitti.
Bari geleceğinizden olmayın.
kendi kendinize bu saplantınızdan kurtulamayacaksanız profesyonel destek alın.
Biz flört aşamasındayken eski sevgilim beni rahatsız etti bir kaç kez mesaj attı barışmak için tabi flörtüm olduğunu söyleyemedim çünkü o zamanlar eşimle yeni konuşmaya başladık eskisine desem hayatımda biri var bulur mutlaka arayı bozardı sonra birkaç tekrarlanınca tam eşime bahsedecektim flört aşamasındayken geçmişten tam konu açıyordum eskisi lafı ağzıma tıkadı geçmiş bitmiş falan diyince dedim söylememi istemiyor sanırım demedim hiç birşey ama hep aklıma takıldı ben bahsetmeyim de o da bahsetmesin diye mi .çok geçmişten kaçtı dün de bu olay olunca iyice merak sardım

Sadece adını biliyorum rastlantı eseri öğrendim özellikle sormam bilmekte istemem. Hatta keşke adını da duymasaydim. Çünkü o isim biryerlerde karşıma çıkınca aaa diyorum eski sevgilisinin isminde buydu 🤣🤣kurcalamayin geçmiş geçmiştir

Hiç size sordunuz ne yaşadığınızı öpüşme vs ya da siz ona sordunuz mu ?
Evli değilim ama bugüne kadar hiç bir sevgilime asla sormadim, sormam çünkü bana ne?
Hayatıma aldığım adam benle tanışana kadar hiç kimseyle öpüşmemişse ona sadece üzülürüm ya... Boşa geçmiş bir hayat...

Bana ne ki geçmiş iliskilerinden. Geçmiş. Benden önce. Ondan önce. O ve ben yokken. İlgilendiren bir durum yok bu durumda.

Back
X