Eşinizin geldiğini nasıl anlarsınız?

Eşini<in geldiğini nerden anlarsınız?

• Homurdanasından

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    40

lepi

&#9829;&#729;&#903;&#1632;&#8226;&#9679;&#9829; &#
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
7.930
35
358
Danimarka
Evet arkadaşlar bakalım eşinizin eve gelişini sezebiliyormusunuza.s

Sorum şu örneğin eşiniz dışarı çıktı alışveriş yada iş olabilir. O kapıyı açmadan daha

apartmandayken bu gelen benim eşim diyebilir misiniz?

genelde geliceği saati duruma göre tahmin ederim.....
kapıya gelince bi öksürür eğer ben uyumamışsam kapıya vurur uyumussam anahtarını çıkarır açar .......

ben eşimin gelmesini arabamısın sesinden anlarım a.s
çocuklara babanız geldi derim yok derler pencereden bakınca nasıl bildin derler:roflol:

anahtar şıkırtısından anlarım.....kapım ben evdeyken hep kitlidir.oda anahtarla dener açamaz kapıyı tıklatır...ben evdeyim niye kapıyı anahtarla açmaya kalkışıyorsun her seferinde diye söylendiğimde ise...benim geldiğimi anla demek istiyorum diyor...yani yabancı değil rahatlıkla kapıyı açabilirsin demekmiş bu anahtar olayı...

a.s.ben geldiğini ayaksesinden ve kokusundan anlarım.çok güzel bir ten kokusu var.:roflol: çocuklarda arabanın sesinden anlıyorlar.

negüzel ya kokusundan ya da anahtar sesinden eşinizin olduğunu çıkartıosunuz. ben ev

olmadığım için şimdilik bu konuda tecrubem yok ama annemin ayak sesinden ve anahtar

şıkırtısından o olduğunu anlarım kapıya koşarım canım annem de derki nerden anldın

a.s.bugün annenin geldiğini anlıyorsun.inşallah mutlu bir evliliğin olduğu zaman sende eşini geldiğini anlicaksın.inşallah bahtın açık mutluluklar seninle olsun.

Eger mutfakta isem arabasindan anlarim dizel motor oldugu icin sesinden tanirim.
Asansörün kapisinin acilmasindan, ise giderken hep kösele ayakkabi giyer onun takirtisindan ve anahtar sesinden anlarim.

bende kocişimni geldini motorunun sesinden anlrımŞeniz ama ysnılz ben degil tüm mahalle anlar yaniii çokda siinir olurlar da hiçbişey söyleyemezler sengözlerimebaksanab

ben esimin gelisini o kapiyi actiktan ve kapiyi hizli kapattiktan sonra anlarim hayatta zili calmaz
anahtari yoksa kapiyi birkac defa tiklar.

Hmm ben daha olayı bilmiorum tabi hemen belli oluo, kapı çalışı araba sesi, motor sesi... kendine özgü olan şeyler çokmuş eşlerinizde.))

50 kez arar ben geliyorum bir şey lazım mı diye,
Önce sinyali alırım sonra da ayak sesi duyarsam merdivenlerde anlarım ki o

lepi kuzusu ben yeni bir şık açmak istiyorum...
"zil çalışından" :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…